videa/filmy online s wp8.1 ?
Chtěl bych se zeptat často cestuji a rád bych si cestou pustil nějaký online film na mobilu například ze stránek jako sledujufilmy.cz a podobné servery bohužel se mi nedaří žádný film spustit. Existuje nějaká možnost jak přehrát takováto videa/filmy ? před tímto OS jsem vlastnil mob. zařízení s androidem a neměl jsem s tím sebemenší problém . Docela mě mrzí že IE ani jiné alternativni browsery mi nespustí nic. Da se to vyřešit například ??? zařízení nebo nastavením přilpadně jakkoliv jinak ?
Děkuji
Vlastním Nokii lumi 630 s wp 8.1
Děkuji
Vlastním Nokii lumi 630 s wp 8.1
Nepomůže přepnutí verze webu (desktop/mobil) v nastavení IE?
Vyzkoušeno . Žádná změna pokuď přepnu do desktopové verze
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
já ti tedy nevím, ale z tebou uvedené stránky sledujufilmy.cz se mi nepodařilo nic zdarma shlédnout ani na PC.. jen mi to neustále chtělo instalovat něco do kompu nebo nějakou registraci a placení..
A když jsem to zkoušel na androidu, dokonce mi tam skákala instalace nějakého viru s hláškou, že mám v telefonu virus..
A když jsem to zkoušel na androidu, dokonce mi tam skákala instalace nějakého viru s hláškou, že mám v telefonu virus..
Můžete poslat odkaz na video, co Vám nejde přehrát?
Ano. Při spušťení filmu se otevře nová záložka s reklamou . V tom je podstatný problém u IE. Nevyhodí mi žádnou novou záložku ale ze současné stránky mě přesměruje na reklamu.. Odkaz tady http://www.serialycz.cz/2014/12/marco-polo-01x03/" onclick="window.open(this.href);return false; při kliknutí na video vyhodí prohlížeč několik reklam ty v podstatě mažu nebo je blokuji v tom není problém po spuštění reklam by se mělo spustit video v původním okně ale na mobilu mě IE přesměruje na reklamu já se tedy proklikám zpět na video, ale nelze spustit. Podobně je tomu ale i u webových stránek pouze s videi kde mi píše hlášku "error loading media file could not be played"
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Mě se ten film pustí ale po třech vteřinách to pp mě chce přihlášení nebo registraci..
Jsem na tom stejně. Tváří se to, že to přehrává, jen tu registraci kvůli testu dělat nebudu.
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Me to na PC v chromu normalne jede,asi adblock 
quote="mimonaut"]Mě se ten film pustí ale po třech vteřinách to pp mě chce přihlášení nebo registraci..[/quote]
Ano musíte spustit druhé video které je pod tím které jste spustil. První je zpoplatněno a chce registrco abyste mohl přehrát celé video druhé je zcela zdarma jen vám to vyhodí v nové záložce reklamu a potom by se mělo v původní záložce spustit film\video..
Ano v PC i na tabletu s ios to funguje stejně tak na mobilu s androidem
Ano musíte spustit druhé video které je pod tím které jste spustil. První je zpoplatněno a chce registrco abyste mohl přehrát celé video druhé je zcela zdarma jen vám to vyhodí v nové záložce reklamu a potom by se mělo v původní záložce spustit film\video..
Ano v PC i na tabletu s ios to funguje stejně tak na mobilu s androidem