Cenově to teď vychází z Lucemburska na 869€, hlavní výhoda je 2letá záruka. Klávesnice z Irska vyšla na 134,99€. Jinak z Ebaye jsem koupil hodně objednávanou ochrannou fólii na celý tělo (http://www.ebay.com/itm/Genuine-XtremeG ... 35d6f6f09b). Zatím dám jen na displej a zbytek uvidím, aby nebyl zadek moc kluzkej při držení.pdatomas wrote:A pochlubíš se cenou?
Dnes jsem dostal nabídku od notebooksbiliger.de - mají tam dokovací stanici, Office a ještě nějaký doplňky za 179 EUR, pak tam mají surface 3 pro s klavesnici, s office, s pametovou kartou apod za cenu pod 1000 eur, a kdyz to koupite na firmu, coz jde pri objednavce vyplnenim DIC, tak se to prepocita bez dph automaticky, takze jako dobry, mel jsem chvilku pockat sakra
Mejte se
Surface Pro 3
-
motylu
- nováček

- Zařízení: Surface Pro 3 (i5, 4 GB RAM), Nexus 7 (2012)
Surface Pro 3
-
wallax
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128
Re: Surface Pro 3
Moje fólie
http://www.ebay.de/itm/3X-kwmobile-Disp ... OU:US:3160" onclick="window.open(this.href);return false;
Ďalšie ale bude isto tvrdené sklo.
http://www.ebay.de/itm/3X-kwmobile-Disp ... OU:US:3160" onclick="window.open(this.href);return false;
Ďalšie ale bude isto tvrdené sklo.
-
l0lz
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000
Surface Pro 3
Vďaka za link
-
motylu
- nováček

Surface Pro 3
Tak klávesnice z Irska dneska dorazila = doba přepravy 1 den. Česká pošta by se měla učit... Tipuju, že zítra, nejpozdějc v pátek, dorazí Surface z Lucemburska. Klávesnice vypadá opravdu luxusně, ale to by za ty prachy měla 
-
wallax
- častý přispěvatel

5ty surface dorazil. Zatiaľ všetko vyzerá tuttifrutti bez chyby, kickstand ide tuho takmer po celej dĺžke, nič nerezonuje ani nehrká, konečne normálny kus zariadenia. Preklopím veci zo starého a hor sa do užívania. Snáď do konca týždňa vrátim 4tý kus. A už bude kľud.
-
l0lz
- smartguru

Surface Pro 3
to koľko tych kusov máš ? :D
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Surface Pro 3
Do každý místnosti jeden, však co, je to přes MS Acc krásně sesynchronizováno tak proč ne 
-
l0lz
- smartguru

Surface Pro 3
-
wallax
- častý přispěvatel

Tak skončil som na piatom kuse. Nuž...to nie je moja chyba, že si MS nevie ustrážiť kvalitu výroby alebo kvalitu prepravy. Ale to sa zmení, určite napíšem vyjadrenie. Čo kus to problém...aj keď možno drobnosť, ale za 1000e si to proste nejak predstavujem a ono to nebolo podľa tých predstáv...teda dúfam, že si tohto kusu, ktorý je už snáď ok.
Surface Pro 3
No asi bylo míněno, že máš doma v tuto chvíli více než jeden kus Surface Pro 3. Většinou se nové kusy posílají až po vrácení toho starého... 
-
motylu
- nováček

Surface Pro 3
Tak skutečně Surface včera dorazil. Je to parádní kousek hardwaru! Dílenský zpracování je opravdu na velmi dobrý úrovni, nikde nic nevrže, všechno krásně lícuje, fakt super. Velikost displeje opravdu přesně akorát, menší by byl malej a větší už zbytečně velkej a těžkej... Chlazení skoro pořád bez ventilátoru, při vyšší zátěži se spouští ventilátor, kterej je ovšem příjemně tichej - nejvíc to hřeje v zadním pravým horním rohu. Displej je jedním slovem bomba, mám jas nastavenej tak na 40 %, všechno je krásně vybarvený, čitelnost i na sluníčku (vykouklo u nás dneska tak na 10 minut
) překvapivě dobrá. Kombinace ovládání dotykem a perem je hodně návyková. Při brouzdání na internetu ve více záložkách (Firefox), přehrávání videa na youtube a instalaci aktualizací (současně běží všechny systémové procesy a žrout paměti Eset Smart Security 8) využívá Surface do 45 % RAM a do 10 % CPU. Jinak co se týká klávesnice, tak to Mrkvosoft musím hodně pochválit, píše se na ní opravdu skvěle a pohodlně, stylový a funkční je i podsvícení. Jelikož jsem zvyklej psát už skoro poslepu, tak si pamatuju i umístění našich českejch znaků, takže mi nevadí ani anglický rozložení klávesnice a český rozložení nastavený ve Windowsech. Celkově si myslím, že se Surface povedl, má fakt hodně praktickejch vychytávek jako je magnetický přichytávání klávesnice a napájecího konektoru, již zmíněný podsvícení klávesnice, možnost nabíjet zároveň Surface i další zařízení díky USB konektoru na adaptéru, atd. To jsou zatím moje dvoudenní postřehy, za nějakou dobu se zase ozvu a podělím se o zhodnocení po delší době užívání.
-
wallax
- častý přispěvatel

Jirka_t, to ja som si to tak dohotol po tých patáliách čo som doteraz mal. Nechcel som byť bez zariadenia nakoľko na ňom pracujem a tak mi vyšli v ústrety, pre tie rôzne problémy čo som mal. Inak samozrejme vracačka a až potom nová mašinka.
-
pdatomas
- přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Passport,SPro 3 -i5 128 Gb, SPro4 i5,
Surface Pro 3
tak bych se s vami chtel podelit o jednu negativni zkusenost na surfacu ,na to ze popisujou fotoaparaty po peti megapixelech tak jsem si chtel nafotit nejaky texty a zpracovat je a ejhle fotak nema ostreni, fotky jsou jedny velky smouhy, vratil jsem se na uroven ericsonu pred deseti lety, tak nevim jestli to je neduh jen meho kousku nebo jestli to sledujete i vy, prosim zkuste proverit jinak bych ho musel reklamovat a to je spatne.?? jsem zklamany vim nebudubs nim fotit zadnou profi fotku, ale sem tam a nejakej text abych jo mohl poslat, jinak jsem s nim maximalne spokojeny, s tim fotakem potrebumu vase zkusenosti abych to mohl priěadne resit , mozna by to resil update, nevite o necem?
-
l0lz
- smartguru

Surface Pro 3
To bude tym ze surface pro 3 nema autofocus
-
l0lz
- smartguru

Surface Pro 3
chlapi, aky zvuk ma vetračik váš surface ked ide na max ? okrem sičajuceho vzduchu je počuť aj ako keby motorček alebo niečo, znie to velmi čudne
surface pro 2 bol určite tichši
EDIT: 23:58, teraz inštalujem nejaku sadu aktualizaci, zapol sa vetračik a uz je to vpohode. Uplne niečo ine ako čo som počul uplynuly den
EDIT: 23:58, teraz inštalujem nejaku sadu aktualizaci, zapol sa vetračik a uz je to vpohode. Uplne niečo ine ako čo som počul uplynuly den
-
wallax
- častý přispěvatel

Vetrák fučí sičí ale pohodka.
Z toho foťáku obávam sa, že nič svetoborného nedostaneš.
Ja som zistil, že mi na SP3 chýba nejaká dióda ktorá by mi hovorila či je počas nabíjania nabitý alebo nie. Ono to stále svieti a nič také ako má MacBook Pro (dýchacia dióda) to nemá. Jasnéz dá sa žiť bez toho, ale s tým by som mal aspoň predstavu kedy odpojiť napájanie.
Inak všetko ok.
Z toho foťáku obávam sa, že nič svetoborného nedostaneš.
Ja som zistil, že mi na SP3 chýba nejaká dióda ktorá by mi hovorila či je počas nabíjania nabitý alebo nie. Ono to stále svieti a nič také ako má MacBook Pro (dýchacia dióda) to nemá. Jasnéz dá sa žiť bez toho, ale s tým by som mal aspoň predstavu kedy odpojiť napájanie.
Inak všetko ok.
-
l0lz
- smartguru

Surface Pro 3
Nič ti tam nevrčí? lebo zase ide naplno, a niečo tam ako keby vrčí
Zajtra ak chceš, pošlem nahrávku
-
wallax
- častý přispěvatel

Nie, len prietok vzduchu cez rebrá. Zatiaľ nič iné nepočuť. Dám vedieť keby niečo. Ale určite to daj vedieť MS, podľa mňa by mali zamakať na kvalite.
-
l0lz
- smartguru

Surface Pro 3
Do ****, lebo tento kusok je priamo z USA
Snad ked to fakt bude na reklamaciu, tak hadam ze to zoberu v Nemecku
osr*** toto, 5 a pol človeka čo ma surface v čechach/Slovensku a každy z nich ma nejaky problem. Toto by som čakal keby sa stane nejakemu činskemu shitu, alebo nejakemu asusu/hp, ale nie toto. Je to kvalitny kusok HW, ale podla mna je evidentne dosť ľahke natrafiť na vadny kus...
To ešte musim najskor zistit, či je toto naozaj vada.
Takže radšej ešte zavery nebudem robiť
Snad ked to fakt bude na reklamaciu, tak hadam ze to zoberu v Nemecku
osr*** toto, 5 a pol človeka čo ma surface v čechach/Slovensku a každy z nich ma nejaky problem. Toto by som čakal keby sa stane nejakemu činskemu shitu, alebo nejakemu asusu/hp, ale nie toto. Je to kvalitny kusok HW, ale podla mna je evidentne dosť ľahke natrafiť na vadny kus...
-
l0lz
- smartguru

Surface Pro 3
a po poslednej aktualizaci, vetračik ide stale,a ked sa pozriem prečo, tak vidim "Windows modules installer worker" ktory žerie 30% z CPU a ide uz hadam 10 minut. čo to *** je ?
EDIT. OK už je to vyriešené
EDIT. OK už je to vyriešené