Síť

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Post Reply
Buba
nováček
nováček

Síť

Post by Buba »

Hoj, chtěl bych si zasíťovat mobil s kompem přes http://www.zyxel.cz/web/product_family_ ... 3D5DDB076A
Je toto zařízení vhodné? Byl by někdo tady ochotný (po domluvě) spojit se třeba přes ICQ a pomoct, jsem v tom absolutní lama.

Předem díky
vozkych
nováček
nováček

Post by vozkych »

"A povědzte Kefalín, čo Vy si predstavujete pod takým pojmom zasíťovat mobil s kompem?"

S tou Wi-Fi kartou nainstalovanou v PC budeš moci udělat Wi-Fi Ad-hoc (peer to peer) propojení Voxe s PC. To půjde bez problémů. A co dál? K čemu to chceš?
Buba
nováček
nováček

Post by Buba »

Kefalín je od přírody lenivý tak bych si vyřízoval nejaké věci přes mobil a s rychlym připojením a hlavně gratis, zítra mi přijde karta tak budu u toho zřejmě maturovat. Nejaké wi.fi u kolegy doma vidim nezabezpečené ale jak se chci pripojit tak mi to hlasi nejakou chybu a j aza boha nevim co s tim. Takže predem dik za kazdou radu.
lld
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC 8310, HTC Uni, HTC HD2, Lumia 920, Lumia 950

Post by lld »

To ale znamená, že pokuď budeš chtít být připojený na net přes mobil, tak musíš mít zapnutý komp. (Jestli se mýlím, tak mě opravte). Podle mě je lepší koupit nějaký wifi router ( cca 500Kč ) a máš daleko širší možnosti a nemusíš zapínat PC.
lld
vozkych
nováček
nováček

Post by vozkych »

No, Kefalín nekecal, on je opravdu lenivý. Řekl jen tolik, že chce vlastně sdílet internetové připojení svého PC se svým mobilem a že při jednom pokusu připojit se do Wi-Fi sítě dostal "nějakou chybu".

"Nějaké chyby" ti nikdo nevyřeší. S těma se prostě nedá hnout. :???:

Nasdílení internetového připojení z PC do mobilu se tu ve fóru řešilo již několikrát. Zkus pohledat. Třeba tím i trochu potrápíš tu svou lenost. :)

Wi-Fi router ti nemůžu doporučit, protože nevím, jakým způsobem máš řešené připojení k internetu. Třeba by to nakonec byla další vyhozená pětistovka...
Buba
nováček
nováček

Post by Buba »

Rychlost mám 4000/1125Kbps s agregací 1:1 samo že LAN, router byl taky v uvaze.Šlo mi vyloženě o kartu. No uvidíme jestli na něco nepřijdu a něco mě vyloženě nepůjde pisnu zatim dikes.
MrProchy
nováček
nováček

AP

Post by MrProchy »

No ja bych taky doporučoval AP. Třeba tohle mi spolehlivě běhá na privátě i doma ve dvou různých režimech a bez problému.

http://www.proboxshop.cz/80211bg-aprout ... b77ff994d9

Nastavení přes průvodce by mohl zvládnout i lajk. A když ne, tak někdo poradí .)
Buba
nováček
nováček

Post by Buba »

Tak jsem si koupil i router dlink DI-524 telefon vidí síť ale nechce se připojit mezek, jine kompy jdou ale voxik nikoli. Kde se tam pls musí ještě něco nastavit?
vozkych
nováček
nováček

dlink DI-524

Post by vozkych »

Tenhle Wireless Router jsem nedávno instalil a s Voxem mi jezdil bez problémů. Nastavoval jsem tam spoustu věcí tak, jak jsem potřeboval z hlediska bezpečnosti provozu a konfigurace dané LAN sítě a okolních Wi-Fi zařízení. Žádné z těch nastavení se netýkalo konkrétně Voxe. Udělěj to taky tak.
Buba
nováček
nováček

Post by Buba »

Jede :tlem:
Post Reply

Return to “HTC S710/S730”