Díky všem.
Web´n´walk - Opera Mini od T-Mobile, jak nastavit?
Web´n´walk - Opera Mini od T-Mobile, jak nastavit?
Sháním tento prográmek pro WM 2003 konkrétně přístroj MDA III. Mám totiž totožný původně od O2 a nemohu jej nikde sehnat.
Bohužel ani na infolince mi jej neumí nikde najít. Najde se dobrá duše která by jej uměla stáhnout ze svého přístroje? Jinak se na net levně nedostanu.
Díky všem.
Díky všem.
Web n Walk prohlizec je jen T-Mobilem upravena Opera Mini. Pokud ji chces pouzivat s tarifem Surf+ nebo Surf + Mail, tak ti staci i prave ta Opera mini, kterou stahnes z www.operamini.com .
Opera Browser pro Windows Mobile uctuje normalne, ale pres Operu Mini 3 nebo 4 (JAVA) to s timhle tarifem funguje bez problemu, pouzivam to pres pulroku a neuctuji to. Staci zavolat na infolinku a zeptat se.
Btw asi pred 14 dny se na MobilMania.cz objevila bleskovka, ze T-Mobile ty tarify jeste upravil, a uz nejsou data uctovana ani pres klasicky internetovy prohlizec (pokud mate tarif Surf aktivni, je potreba jeho "reaktivace" u operatora, v opacnem pripade to jede jako pri starem), ale to doporucuju opet overit primo na lince opa.
Btw asi pred 14 dny se na MobilMania.cz objevila bleskovka, ze T-Mobile ty tarify jeste upravil, a uz nejsou data uctovana ani pres klasicky internetovy prohlizec (pokud mate tarif Surf aktivni, je potreba jeho "reaktivace" u operatora, v opacnem pripade to jede jako pri starem), ale to doporucuju opet overit primo na lince opa.
Zní to zajímavě. Prohlížeč sem naistaloval a tarif aktivoval. Jsem na to zvědav. Na infolince mi většinou jen poví že mi zavolá servisní technik. No a když sem se vyptával na to zda se mohu připojit přes explorer, nebo operu řekla ano, ale ne s tímhle zvýhodněním. Takže počkám na aktivaci a jde se testovat.
Tak se asi pěknej osel, ale já to nerozchodím. Vůbec mi ta opera nejse spustit. V tom jejich vyhledávači sem dával Pocket PC, ale stáhlo mi to JAR. soubor. V PDa ho nespustím ani za boha. Tzn. že sem v kopru.
Jinak určitě budu muset nastavovat i přístupový body a tak že? Jediný kloudný co sem janšel je tady
Je to případně použitelná konfiguracve?
Na lince už sou asi ze mě pěkně neštastný
Jinak určitě budu muset nastavovat i přístupový body a tak že? Jediný kloudný co sem janšel je tady
Je to případně použitelná konfiguracve?
Na lince už sou asi ze mě pěkně neštastný
Takže prohlížeč už se mi povedlo najít. Je tady http://t-mobile.cz/Web/Residential/Inte ... o-mda.aspx
Teď ještě nastavení PDA. Když nastavím vše podle tohoto návodu
http://t-mobile.cz/FileStorage/Nastaven ... DA_III.pdf
Tak mi stejně prohlížeč hlásí chybu
Tak nevím, je možný že má O2 ten přístroj zablokovanej proti používání v jiný síti? Samozřejmě na telefonování je přístroj odblokovanej
Teď ještě nastavení PDA. Když nastavím vše podle tohoto návodu
http://t-mobile.cz/FileStorage/Nastaven ... DA_III.pdf
Tak mi stejně prohlížeč hlásí chybu
Tak nevím, je možný že má O2 ten přístroj zablokovanej proti používání v jiný síti? Samozřejmě na telefonování je přístroj odblokovanej
Blokovany to 100% nebude, navic na webNwalk staci jen v datovym profilu nastavit APN na "internet.t-mobile.cz", nic vic.
A z www.operamini.com si stahni JAR i JAD soubor (je tam i cz verze) Opery Mini 4, nainstaluj ji do Pocket PC a muzes surfovat. Pokud si blbe nenastavis datovy tarif, tak ti to data uctovat nebude, sam to tak pouzivam dost dlouho.
A z www.operamini.com si stahni JAR i JAD soubor (je tam i cz verze) Opery Mini 4, nainstaluj ji do Pocket PC a muzes surfovat. Pokud si blbe nenastavis datovy tarif, tak ti to data uctovat nebude, sam to tak pouzivam dost dlouho.
Bohužel sem to asi zakřikl. Makalo to dneska celý den a když sem si chtěl před chvílí jen přečíst maily tak sem se se spletl a otevřel explorer. Nenačetl a ani opakované pokusy s operou mini byly k ničemu. Překontroloval sem nastavení GPRS podle tohoto návodu http://t-mobile.cz/FileStorage/Nastaven ... DA_III.pdf
a zaráží mě jedna věc. Tam kde je uvedeno uživatel WAP heslo WAP je při opravných pokuse vždy heslo ************* cca takhle dlouhý (text samo neznámí) Takže je vše momentálně mimo provoz a net nefunkční.
Mohl sem tohle způsobit nějak tím explorerem, nebo sem prostě blbej
a zaráží mě jedna věc. Tam kde je uvedeno uživatel WAP heslo WAP je při opravných pokuse vždy heslo ************* cca takhle dlouhý (text samo neznámí) Takže je vše momentálně mimo provoz a net nefunkční.
Mohl sem tohle způsobit nějak tím explorerem, nebo sem prostě blbej
a proc pouzivas datovy profil pro WAP??? (podle toho co pises - uziv. jmeno, heslo).
Pisu ti to tady podruhy, pouzij datovy profil pro GPRS, jako APN nastav "internet.t-mobile.cz" (bez uvozovek) a uloz. Pak vyber tenhle datovy profil jako defaultni, uloz a je to (pripadne pro poradek muzes stare datove profily odstranit). Restartuj telefon a je to.
Jinak to, ze se ti tam pri dalsi editaci wapoveho profilu misto puvodniho hesla "wap" zobrazuji hvezdicky je normalni, je to jen ochrana systemu aby tohle heslo nemohl nekdo zneuzit, tak tam vidi zcela jinou delku, v systemu je ale porad ulozeno puvodni "wap". To je pro vysvetleni, hlavne tenhle profil nepouzivej pro pripojeni a pouzij ten s tim APN jak pisu (GPRS Internet)!
Pisu ti to tady podruhy, pouzij datovy profil pro GPRS, jako APN nastav "internet.t-mobile.cz" (bez uvozovek) a uloz. Pak vyber tenhle datovy profil jako defaultni, uloz a je to (pripadne pro poradek muzes stare datove profily odstranit). Restartuj telefon a je to.
Jinak to, ze se ti tam pri dalsi editaci wapoveho profilu misto puvodniho hesla "wap" zobrazuji hvezdicky je normalni, je to jen ochrana systemu aby tohle heslo nemohl nekdo zneuzit, tak tam vidi zcela jinou delku, v systemu je ale porad ulozeno puvodni "wap". To je pro vysvetleni, hlavne tenhle profil nepouzivej pro pripojeni a pouzij ten s tim APN jak pisu (GPRS Internet)!
To Josef: To s tema hvezdickama se mi taky stavalo. Udelal jsem toto:
1, Start/nastaveni/pripojeni/nastaveni pripojeni - vybrat operatora ktereho mas (takze Tmobile) a potvrdit nacist ze site (chvilku to trva).
2, Hned potom restartovat PPC
3, po nacteni jenom zkontroluj v Start/nastaveni/pripojeni/pripojeni/Upresnit/vybrat site - tam zkontroluj jestly prvni nabidka "programy, ktere se automaticky ......" mas vybrane T-Mobile Internet. Pokud ano, nic nemen, pokud ne, rozroluj tu polozku a vybet T-Mobile Internet, potvrd OK a mas nastaveno ...
Nedavej upravy, proste jenom vyber a potvrd.
Me to takhle funguje bez problemu.
1, Start/nastaveni/pripojeni/nastaveni pripojeni - vybrat operatora ktereho mas (takze Tmobile) a potvrdit nacist ze site (chvilku to trva).
2, Hned potom restartovat PPC
3, po nacteni jenom zkontroluj v Start/nastaveni/pripojeni/pripojeni/Upresnit/vybrat site - tam zkontroluj jestly prvni nabidka "programy, ktere se automaticky ......" mas vybrane T-Mobile Internet. Pokud ano, nic nemen, pokud ne, rozroluj tu polozku a vybet T-Mobile Internet, potvrd OK a mas nastaveno ...
Nedavej upravy, proste jenom vyber a potvrd.
Me to takhle funguje bez problemu.