Ahojte,
mam problem so synchronizaciou mailov medzi Outlook 2013 a mojim WP. Ak prichadzajuci email otvorim v Outlooku 2013, tak notifikacia na telefone zmizne.
Ak ale novy email otvorim najprv na telefone, tak v Outlooku 2013 je dany mail stale oznaceny ako neprecitany.
Co ma ale stve najviac, su eventy. Nielen, ze synchronizacia s telefonom vobec neexistuje (takze mi vyskoci notifikacia aj na mobile aj v PC), ale neviem si ich ani vobec vypnut.
Da sa s tym nieco robit?
Sync event....Outlook 2013 <-> WP
-
pavel.tresnak
- nováček

- Zařízení: Lumia 950
A když dáš po přečtení v mobilu synchronizaci mailů, stále se zobrazuje v počítači jako nepřečtený?
-
dVL04
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC 8S, Lumia 630, Lumia 925, Lumia 950
Tak nakoniec to po asi 10 minutach oznacilo ako precitany (aj bez "manualnej" synchronizacie).
Hlavne ma ale serie ten kalendar. Odskrtol som vsetky kalendare v Outlook 2013 ale notifikacie sa stale zobrazuju. Ked po vikende zapnem PC, tak tam na mna caka tucet starych notifikacii...
Hlavne ma ale serie ten kalendar. Odskrtol som vsetky kalendare v Outlook 2013 ale notifikacie sa stale zobrazuju. Ked po vikende zapnem PC, tak tam na mna caka tucet starych notifikacii...
Re: Sync event....Outlook 2013 <-> WP
Zkus nepridavat to upozornění pri pridavani udalosti :D Urcite nejake nastavení na to bude. Jestli mas email na outlook.com, tak tam to taky zkus vypnout. Driv mi to taky upozorňovalo u kazde udalosti, ale povypinal jsem to a teď to zvoní jen když chci.