tak se pripojuju k majitelum Lumie 930
Uvidime casem jak me vse bude vyhovovat, zvykam si na velikost telefonu. Ale prozatim velika spokojenost. Dokonce jsem sehnal baleni s bezdratovou nabijeckou tak jsem spokojen.

Když jsem měl ještě málo FUPu, tak jsem s tím také jeden čas bojoval :( Občas sem byl dohnán i k tomu, že sem vypínal při brouzdání mobilní data, protože když sem brouzdal tak mi je to žralo (asi nějaká funkcionalita na urychlení načítání, že to používá duálně připojení k internetu). Ale v data sense sem to vždycky viděl... Zkus schválně sjet úplně až dolu, jsou tam občas schované "data pro obnovení", jestli tam nebude něco vidět....relouth wrote:Mam otazku. Matka ma 100MB internet mesacne. Kazdy mesiac sa jej ale hned prvy den minie a to absolutne na internet nechodi. Co je najzvlastnejsie,pozeral som v Data sence,ziadna aplikacia nic netaha. Za dalsie,automaticke tahanie aktualizacii ma vypnute.
Napada vas co to moze znamenat ? Vopred vdaka

Tak po 2 hodinovém nabíjení na dt-900 a standartní nabíječce je teplota dá se říct stejná(lehce zahřáty boky telefonu-Pavel- wrote:Tak to je good. Já šilhám po DT-903, ale zatím nákup oddaluji. Teď se peru s komponenty do počítače ... :( Až budeš nabíjet občas zkontroluj teplotu telefonu. Jestli je teplota podobná teplotě při nabíjení L920, pak je to v normě. L930 topí trochu i sama o sobě, tak jsem zvědavý na teplotu při bezdrátovém nabíjení. Děkuju.
Takže to taha systém ten velky upddate...Mal som povolene sťahovanie updatov,vypol som ho,ale zda sa,ze to taha ďalej. Musim to updatnut cez wifi a bude pokojveigy wrote:Když jsem měl ještě málo FUPu, tak jsem s tím také jeden čas bojoval :( Občas sem byl dohnán i k tomu, že sem vypínal při brouzdání mobilní data, protože když sem brouzdal tak mi je to žralo (asi nějaká funkcionalita na urychlení načítání, že to používá duálně připojení k internetu). Ale v data sense sem to vždycky viděl... Zkus schválně sjet úplně až dolu, jsou tam občas schované "data pro obnovení", jestli tam nebude něco vidět....relouth wrote:Mam otazku. Matka ma 100MB internet mesacne. Kazdy mesiac sa jej ale hned prvy den minie a to absolutne na internet nechodi. Co je najzvlastnejsie,pozeral som v Data sence,ziadna aplikacia nic netaha. Za dalsie,automaticke tahanie aktualizacii ma vypnute.
Napada vas co to moze znamenat ? Vopred vdaka

Users browsing this forum: Amazon [Bot], Majestic-12 [Bot] and 1 guest