Top smartphone
-
Davedroid
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7
Top smartphone
Ktery smartphone je podle vas dneska (popr.bude v nejblizsi budoucnosti) nej ze soucasne spicky vcetne Nexus 6, ktery se snad brzy dostane do obchodu?
Mne napadaji Nexus 6, Note 4, iPhone 6plus ...jeste nejaky? A ktery je dle vas nej. Kdyby penize nehrali roli ktery?
Mne napadaji Nexus 6, Note 4, iPhone 6plus ...jeste nejaky? A ktery je dle vas nej. Kdyby penize nehrali roli ktery?
-
JuaNex
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S4
Re: Top smartphone
To je dost individualne podla preferencii.
Top smartphone
Blackberry Passport.
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Top smartphone
Jednoznačně BlackBerry Passport.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Top smartphone
Z3C (s WP by byl ideální)
-
michael.zeleny
- nováček

- Zařízení: Huawei Ascend P6
Top smartphone
je to velmi individuální, všechny modely, který jsi zmínil patří mezi TOP
za mě je to třeba i G3 od LG v současné době
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
Top smartphone
Lumia 930 / 1520 - 20Mpx foťák, FullHD displej, u 1520 i Glance Screen, a WP8.1, tedy systém co si bere stabilitu iOS a (do značné míry) konfigurovatelnost Androidu.
Absolutní high-end nemusí stát 20t, ale 10t
Absolutní high-end nemusí stát 20t, ale 10t
-
malejpardal
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: HTC Touch Pro
Top smartphone
Motorola Moto X+1 a Blackberry Passport.
-
kocicak
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1320, Palm Treo 650, Lenovo P780
Re: Top smartphone
Žádný dnes prodávaný telefon nepatří mezi špičku co do funkčnosti.
Top smartphone
Jednoznačně Nokia Lumia 1520 v poměru cp nabízí a co stojí !!! Neváhal jsem, taky jsem uvažoval o Iphonu, Samsungu........ale jen uvažoval 
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Top smartphone
V poslední době bych s tímto byl trochu opatrnýRadek Hulán wrote:stabilitu iOS
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
Top smartphone
Tak nechtěl jsem rovnou napsat, že WP jsou stabilnější (i když to tak je), lidi by se moc hádali ;)
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Top smartphone
Někdo psal LG, asi myslel LG G3. Můžu s klidem napsat, že LG G3 je krám, který neumí přijímat signál v normálních podmínkách. Signál se stále ztrácí, pak nabíhá a opět ztrácí. Na slabší signál prostě nereaguje. Mobil je hlavně na volání a net a tenhle to má udělané na čtýru. V současné době na každém mobilu něco zkazí, takže žádný není top. Sony xperia Z3 compact je slušná, ale má hrozný zvuk a snadno se poškrábe, zvuk má zase dobrý HTC one M8 i M7. Lumia 1520 je neskutečná lopata a L930 chybí Glance Screen, nemá možnost paměť karty a navíc, 5 palců už je dost, takže zase něco, co není dořešeno. Iphone, špatné mapové podklady, omezený systém a jiné nedodělky, jinak 6 ujde a 6+ opravdu ne!, lopata a časem je to jak vohlá hokejka. Blackberry, super klávesnice i Hub je opravdu slušný, špatné - omezení systému, aplikací.., aplikace z androidu nejdou spolehlivě, takže zas něco špatně. Samsung neberu jako top, lagující systém u Samsungu a mizerný příjem signálu je znám. Velikostně a funkčně je nejlepší asi Sony xperia Z3 compact kdyby byla s reproduktory z HTC M8 a mapy Here od Nokie, klávesnice z Blackberry, glance screen i s barevnou diodou, jako to má blackberry, asi bych ji vzal. Jinak, pokud by Microsoft implementoval do systému dotyk ovládání 3D, byla by to bomba. A mobil 4.5 palce nadupaný jak L930 s GS, bylo by to fajn také. 
-
Tomaš K
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930 Orange Denim
Top smartphone
1. miesto Lumia 930
2. miesto Note 4
3. miesto, bohužial až Lumia 1520 za problem s displejom na ktorý sa Nokia absolutne vykašlala a neurobila po celý rok žiadnu nápravu. Inak by bola neprekonatelná.
2. miesto Note 4
3. miesto, bohužial až Lumia 1520 za problem s displejom na ktorý sa Nokia absolutne vykašlala a neurobila po celý rok žiadnu nápravu. Inak by bola neprekonatelná.
Top smartphone
iPhone spatne mapove podklady? To je jako co. Nejvic dostupnych navigacnich app (Sygic, Tomtom, Navigon, Copilot, Be on Road), google maps, waze a ja nevim co jeste. Nejak nechapu co jsi tim chtel rict. Nehadam se, jestli je nebo neni nejlepsi, ale tohle je teda nesmysl. Omezeny system a nedodelky by me docela zajimaly, ale hadat se nebudu. Navic mapy Here OK, ale default Nokia Drive zadna pecka neni.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Top smartphone
1. BB Passport
2. Lumia 930
3. Lumia 1520
2. Lumia 930
3. Lumia 1520
-
Menty
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920, 820, 830, Galaxy A5
Top smartphone
Samsung Galaxy Note 4 - a podle mě nebude mít ještě hodně dlouhou dobu přemožitele. Luxusní zpracování, bezkonkurenční hardware, S-pen, nejlepší displej, překvapivě super odladěný software. Kdo ho jednou vezme, už ho nepustí.
-
Davedroid
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7
Top smartphone
Za mne zatim nerozhodne iPhone 6plus a Note 4. Kazdy ma neco.
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Top smartphone
Myslel jsem omezenost ve smyslu nutnosti potřeby itunes, není v pc vidět jako samostatný disk, omezeny přenosy určitých souborů na druhý přístroj, nevím o offline mapách zdarma celého světa, navigace, která navede někam, kde nic není. Systém mnohdy spadne nebo jsou zde chyby, hlavně v období po aktualizacích aj. Ve spoustě mobilech, co jsem měl v ruce je mnoho nedodělků, prostě ideál zatím není. Nokia Lumia 930 nemá Glance Screen, a to je velké mínus, podsekává mu to větev, jinak ok. Všechno má pro a proti, nejsem zaujatý proti ničemu, jen proti Samsungu.mberdych wrote:iPhone spatne mapove podklady? To je jako co. Nejvic dostupnych navigacnich app (Sygic, Tomtom, Navigon, Copilot, Be on Road), google maps, waze a ja nevim co jeste. Nejak nechapu co jsi tim chtel rict. Nehadam se, jestli je nebo neni nejlepsi, ale tohle je teda nesmysl. Omezeny system a nedodelky by me docela zajimaly, ale hadat se nebudu. Navic mapy Here OK, ale default Nokia Drive zadna pecka neni.
Top smartphone
iOS me spadl za zivot tak 2x a ze jsem uz iPhonu mel. Ze je ted neodladeny a padaji aplikace to je fakt, ale to se casem srovna. Gratis navigaci nevim, ale vyber je takovy, ze me to nestresuje a jako nevyhodu bych to uvedl sotva. Prenosy souboru, no, ja iTunes pouzivam jen pro nakupy muziky (kdyz nekupuju primo z telefonu), jinak je nepotrebuji, jista omezeni jsou, ale to patri k platforme.