V nabídce start se nachází utilita pro vymazání Storage (Start/Expert/Vymazat paměť - Clear Storage), někdy ale není možné telefon vůbec spustit, a na řadu přichází manuální Hard reset.
Jak to provést?
Při vypnutém telefonu stiskněte a držte softwarové klávesy na přední numerické klávesnici (ty vedle joysticku). Do toho stiskněte tlačítko Power. Uvolněte klávesy a na displeji se po chvíli zobrazí černá obrazovka, tlačítkem Send (Zelené sluchátko) potvrdíte Hard reset, jinou klávesou akci zrušíte.
(zkoušel jsem to také přes softwarová tlačítka na výsuvné klávesnici, ale tam se mi to nedařilo)
HTC Vox - Hard reset
Ahoj, nevím zda to dělám špatně ale na mém htc s730 nemohu docílit hard resetu z vypnutého stavu jak to zde popisujete, zmáčknu obě softwarové klávesy vedle ovládacího kříže na mobilu, poté zmáčknu zapínací tlačítko přitom pořád držím ty softwarové klávesy, takže držím všechny tři tlačítka, ale telefon se prostě normálně zapne, to je jediné co se stane:(
Musím pochválit support HTC, který mi odepsal během několika hodin (a to byl ještě víkend).
Takže to chce držet obě softwarové klávesy a nedržet tlačítko pro zapnutí, ale to jen tak krátce zmáčknout. Chce to zkusit několikrát, poprvé to snad nikdy nenaběhne. Měla by pak bliknout dioda a po chvilce se zobrazí dotaz, jestli chcete provést reset.To hard reset your device press and hold the soft keys(above 1 and 3) then tap the power button (do not hold the power button) If succesful it will power up to a black screen with white writting then press the call key to confirm the reset.? Please note sometimes you need to try this a few times as is not always succesful.? If you are still having difficulties with your device you will need to send it in for a repair by calling +42 0242440222
Tak ja jsem taky zkousel nekolikrat... nakonec se mi to podarilo timto zpusobem:
Drzel jsem zminovane dve klavesy (nad 1 a 3) a zmackl Power. Rozsvitila se zelena LED (jako kdyz startuje normalne), v tu chvili jsem ale neprestal drzet ona dva tlacitka az do doby nez se na obrazovce objevil bily napis na cernem pozadi... pak jsem je pustil a zmackl zelene hovorove tlacitko
Drzel jsem zminovane dve klavesy (nad 1 a 3) a zmackl Power. Rozsvitila se zelena LED (jako kdyz startuje normalne), v tu chvili jsem ale neprestal drzet ona dva tlacitka az do doby nez se na obrazovce objevil bily napis na cernem pozadi... pak jsem je pustil a zmackl zelene hovorove tlacitko