Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse
Já tedy většinou na všech WP měl DP a problémy jsem s tím nikdy neměl. I teď na 930 mám DP taky.
Nevím, kam jinam to napsat. Vy, co používáte bezdrátové nabíječky, je lepší koupit tu klasickou nebo investovat do té nové svítící?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Tak lepší asi bude ta svítící. když to umí i notifikovat. Ale taky dražší
Já si třeba tu svítící domů pořídím určitě, prodám jednu ze dvou "normálních" (mám doma stojánek a v práci fatboye) a něco přidám, takže to nebude zas tak moc.
Re: Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse
Vsimol som si jeden neprijemny rozdiel oproti 920. Idem v aute na tempomate 110km/h a rychlost, ktoru mi ukazuje telefon kolise 95-125, niekedy aj viac. S 920 som nic podobné nezazil
- marYan
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge
ja som objednal z eBay za 4 EUR bezdratovu nabijacku a som max spokojny. funguje ako ma uplne bez problemov. sice nema svietiace notifikacie (svieti cervena led,ked je pripojena do siete a modra led,ked nabija telefon) ale za tie prachy :DMarty04 wrote:Nevím, kam jinam to napsat. Vy, co používáte bezdrátové nabíječky, je lepší koupit tu klasickou nebo investovat do té nové svítící?
To bude ta klasická černá placka, měl jsem na Note 3. Bez problému. http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... r&_sacat=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaujima ma, viem ze cca pred dvomi rokmi na nejakej vystave prezentovala Nokia ze bude všetky lumie z vnutra osetrovat nejaký vodeodolnym nastrekom. Ale odvtedy som o tom nepočul,zeby to nakoniec nerobili?
A náhodou ako sa dá spustiť na lumiach predajný mod, co bezi v predajniach na telefonoch? Nieže by to malo pre mňa nejaké využitie, len ma to zaujíma ako to aktivovat/deaktivovat ;)
A náhodou ako sa dá spustiť na lumiach predajný mod, co bezi v predajniach na telefonoch? Nieže by to malo pre mňa nejaké využitie, len ma to zaujíma ako to aktivovat/deaktivovat ;)
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Prodejni mod je soucasti upraveneho fw, který by jsis musel do Lumie flashnout.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Mě se jej povedlo na 8S zaktivovat nějak omylem, byl jsem nucen udělat HR.
-
htcjirka
- smartmaniak

U Lumii je to ve FW, nejeden takovy telefon se me jiz dostal do ruky a HW to vymazat nelze.
- marYan
- častý přispěvatel

ja som objednaval tuto: http://www.ebay.com/itm/Qi-Wireless-Cha ... 3a9442b7be" onclick="window.open(this.href);return false;-Pavel- wrote:marYan: nebyl byl link na tu nabíječku ? Sice budu kupovat DT-903, ale za ty prachy ....Snad nevyhoříme.
najdes tam aj lacnejsie. pouzivam to cca mesiac a funguje uplne v pohode
Já tuhle placku koupil taky a nefungovalo to na L830 ani L920. Ale možná vadný kus.
Tak CZC už má tu dt903
-
htcjirka
- smartmaniak

Termin dodani - neznamy.CZC da na stranky vzdy produkt a pak trva klidne i pul roku nez jej mají skutecne skladem.
Tak to se omlouvám. Má chyba. Beru zpět.
- marYan
- častý přispěvatel

Asi si mal fakt smolu. Viem o min 10ks (kamosi v mojom okoli) co ich maju a ziaden problem. Pouzivaju to na wp zariadeniach aj androidoch..aj ja som to bral s tym, ze 4€ ma nezabiju,ked to nebude fungovat. Nastastie funguje :DTomet wrote:Já tuhle placku koupil taky a nefungovalo to na L830 ani L920. Ale možná vadný kus.
Ma niekto l930 a operatora slovak telekom? Neviem preco, ale telefon (aspon podla môjho subjektívneho pozorovania) vôbec nevyuziva 4g pripojenie. Sim karta mi to podporuje (preveroval som u operatora aj na webe slovak telekomu). Jednak mi pri symbole signalu ukazuje telefon rychlost max. pripojenia H+ (predpokladam, ze by tam malo byt L alebo 4G)a aj ked spustim aplikaciu na meranie rychlosti pripojenia, cez 30MB/s sa nedostanem. Kolega pritom na rovnakom mieste funguje so SG S mini na 4G bez problemov. Okrem toho sa mi dost casto stava, ze mi uplne vypadne signal na chvilu a potom nabehne. V mobile mam rychlost pripojenia nastavenu na 4G
ja mám telekom a L930. este moze byt ze nemas pausal ktory to podporuje. inak by to malo ist bez problemov.
OT:
dnes som v nejakej diskusii cital na smartmanii, ze mal chlapik v servise lumia 930 a prisla mu naspat uz s lumia Denim, viete o tom nieco?
OT:
dnes som v nejakej diskusii cital na smartmanii, ze mal chlapik v servise lumia 930 a prisla mu naspat uz s lumia Denim, viete o tom nieco?
-
htcjirka
- smartmaniak

Je to nesmysl, myslel si to na zaklade moznosti tvoreni slozek na hlavni obrazovce, coz prinasi GDR1, nikoliv Denim.
- marYan
- častý přispěvatel

Pausalom to podla mna nebude, ale pre istotu to preverim. Je to firemna sim, pausal mame vsetci rovnaky....btw, tiez sa ti stava, ze ti vypadne signal na chvilu na urcitych miestach?
Za symbolom signalu na mobile mas pri 4G rychlosti pismno L?
Za symbolom signalu na mobile mas pri 4G rychlosti pismno L?
ja momentalne mam pausal biznis star a ten LTE npodporuje bez priplatku,tak mi LTE nejde. ale ked som mal LTE povolene tak som tam mal L. a ano obcas sa mi stane ze mi na chvilku zmizne signál, vsimol som si ze je to hlavne ked zmizne H a prepina na E. ale robilo mi to aj na vsetkych ostatných lumiach co som mal. aj SIM som uz menil a nepomohlo. ale nemal som koly tomu ziadne meskane hovory,tak to nejako neriesim ved je to len chvilka.