Surface Pro 3
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Surface Pro 3
... a přitom stačilo jen sehnat jinačí kabel do adaptéru.
-
wallax
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC ONE M10, Surface Pro 3 i5 4/128
Re: Surface Pro 3
Áno...chcel som po MS aby mi ho vymenili, že to sa nedá to treba celé zariadenie poslať. Ale že si môžem za 79e kúpiť nový adapter. Heh...krása.
Ale kto by chcel zariadenie za liter euro s neoriginalnym adapterom či zastrckou. Ja teda nie.
Ale kto by chcel zariadenie za liter euro s neoriginalnym adapterom či zastrckou. Ja teda nie.
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Surface Pro 3
To co chceš ti splní apple. Bohužel, pokud chceš kvalitu, hledáš ji na špatné "straně".
-
wallax
- častý přispěvatel

Myslíš že MS nemôže alebo nevie byť kvalitný? tomu neverím...A reklamácie ako moje by ho mohli troška naštartovať.
-
tslany
- smartmaniak

Surface Pro 3
Pokud se správně dívám, tak prostě zajdu do nějakého Datartu, vemu nějakej kabel k adaptérům za kilo (podotýkám, že Kč, tedy nějakých $5, přepočet na eura mi stále moc z hlavy nejde), a vyměním ho, kde je teda problém? To mi přijde jako když bych si objednával v autě, a prodejce mi ho v prosinci přistavil na letních kolech a s letní směsí do ostřikovačů. Taky bych to nereklamoval, prostě bych přezul na zimní, a tu zimní směs tam dolil, je to v tý ceně už prkotina.
-
wallax
- častý přispěvatel

Nuž ja som to tak nechcel. A druhá vec je, že ja som pri prvom návrate kvôli kablu nepredpokladal ďalšie problémy.
-
tslany
- smartmaniak

Surface Pro 3
Tak to já raději vše, co nějak přišlo z reklamace, co nejdřív prodávám 
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3
Surface Pro 3
Lol, Apple je úplně stejný shit jako vše ostatní.GreenArrow wrote:To co chceš ti splní apple. Bohužel, pokud chceš kvalitu, hledáš ji na špatné "straně".
-
wallax
- častý přispěvatel

Ale porovnaj to s mac book pro/air
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
Surface Pro 3
Po týdnu se Surface super spokojenost. A to jsem dost náročný uživatel, co měl dosud Thinkpad T420s, pracovní stroj
Nejvíce překvapila klávesnice, že se na ní velice dobře píše. Oproti třeba Lenovo Yoga je šestiřadá, nechybí tam F1-F12 klávesy (proto jsem z úvah vyřadil Lenovo, u nich jde klávesnice u nových zařízení do háje...)
Klávesnice je cosi jako "nubuk" (semiš) a plast, je krásně lehká a nestudí. Zároveň slouží jako kryt displeje. Ale asi se do budoucna zamatlá :(
Něco pro programátory a nastavení klávesnice:
http://mywindows.cz/item/surface-3-pro- ... klavesnice" onclick="window.open(this.href);return false;
Mechanické zpracování je prvotřídní. A je tam hromada vychytávek - super silný magnetický konektor pro napájení který se dá zapojit z obou stran, odklopný stojánek který drží od 30 do 160 stupňů, dva opravdu hlasité a dobře hrající stereo reproduktory, aktivní stylus (!), super silný magnetický konektor pro klávesnici se dvěma magnety (jeden drží konektor, druhý volitelně sklon klávesnice), Wifi je na 2.4 i 5GHz extrémně citlivá, atd.

Displej je opravdu luxusní, rozlišení i poměr stran. Obával jsem se trošku kompatibility starších desktop aplikací, ale je to v pohodě (vše od MS je 100% - Office, Visual Studio, SQL Server Management TOols, atd.). Interně se aplikacím předhazuje 150% zvětšení, takže i ty staré co nepodporují HiRes rozumně fungují. Asi nejhůře je na tom Photoshop, běží na 200% zvětšení a nedá se zvolit jiné (na mě je to zbytečně velké, mám dobré oči). Adobe ale už prezentovalo update, takže pro uživatele Creative Cloud si stačí chvilku počkat.. Ilustrator CC je výborný, dokonale škáluje, má i špičkové dotykové ovládání a přepracování celého UI. Lighroom je také 100%.
Jestli si vybírat toto nebo MacBook Air, tak je to jasné -> Surface 3 Pro. Lepší displej, lepší hardware, nižší váha, přitom navíc tablet.
Vyzkoušel jsem i jednu vratku, Surface jsem kupoval s klávesnicí z Německa a ten layout mi vadil, tak jsem objednal druhou z Irska a tu první vrátil. UPS to odvezlo a čtvrtý den poté jsem měl na kreditce připsáno €120 vratku. Parádní rychlost.
A mimochodem, toto http://www.microsoftstore.com/store/msd ... .307358600" onclick="window.open(this.href);return false; je super obal, kde je možné mít jak samotný tablet, a je chráněný, tak je tam poutko na stylus, tak se do toho dá volně zacvaknout klávesnice, ale nemusí tam být. Vzadu je navíc stojánek, takže Surface není nutné vydělávat, aby stál. Fakt moc dobře vymyšlené.
Nejvíce překvapila klávesnice, že se na ní velice dobře píše. Oproti třeba Lenovo Yoga je šestiřadá, nechybí tam F1-F12 klávesy (proto jsem z úvah vyřadil Lenovo, u nich jde klávesnice u nových zařízení do háje...)
Klávesnice je cosi jako "nubuk" (semiš) a plast, je krásně lehká a nestudí. Zároveň slouží jako kryt displeje. Ale asi se do budoucna zamatlá :(
Něco pro programátory a nastavení klávesnice:
http://mywindows.cz/item/surface-3-pro- ... klavesnice" onclick="window.open(this.href);return false;
Mechanické zpracování je prvotřídní. A je tam hromada vychytávek - super silný magnetický konektor pro napájení který se dá zapojit z obou stran, odklopný stojánek který drží od 30 do 160 stupňů, dva opravdu hlasité a dobře hrající stereo reproduktory, aktivní stylus (!), super silný magnetický konektor pro klávesnici se dvěma magnety (jeden drží konektor, druhý volitelně sklon klávesnice), Wifi je na 2.4 i 5GHz extrémně citlivá, atd.
Displej je opravdu luxusní, rozlišení i poměr stran. Obával jsem se trošku kompatibility starších desktop aplikací, ale je to v pohodě (vše od MS je 100% - Office, Visual Studio, SQL Server Management TOols, atd.). Interně se aplikacím předhazuje 150% zvětšení, takže i ty staré co nepodporují HiRes rozumně fungují. Asi nejhůře je na tom Photoshop, běží na 200% zvětšení a nedá se zvolit jiné (na mě je to zbytečně velké, mám dobré oči). Adobe ale už prezentovalo update, takže pro uživatele Creative Cloud si stačí chvilku počkat.. Ilustrator CC je výborný, dokonale škáluje, má i špičkové dotykové ovládání a přepracování celého UI. Lighroom je také 100%.
Jestli si vybírat toto nebo MacBook Air, tak je to jasné -> Surface 3 Pro. Lepší displej, lepší hardware, nižší váha, přitom navíc tablet.
Vyzkoušel jsem i jednu vratku, Surface jsem kupoval s klávesnicí z Německa a ten layout mi vadil, tak jsem objednal druhou z Irska a tu první vrátil. UPS to odvezlo a čtvrtý den poté jsem měl na kreditce připsáno €120 vratku. Parádní rychlost.
A mimochodem, toto http://www.microsoftstore.com/store/msd ... .307358600" onclick="window.open(this.href);return false; je super obal, kde je možné mít jak samotný tablet, a je chráněný, tak je tam poutko na stylus, tak se do toho dá volně zacvaknout klávesnice, ale nemusí tam být. Vzadu je navíc stojánek, takže Surface není nutné vydělávat, aby stál. Fakt moc dobře vymyšlené.
-
wallax
- častý přispěvatel

Radku, ak chceš photoshop v originál maličkom zobrazení lebo máš dobré oči tak si vypni v nastaveniach experimentálne 200% zväčšenie a budeš to mať drobulinké.
150% by samozrejme úplne stačilo.
-
Radek Hulán
- smartstar

Jo, já vím, ale 100% je málo, 200% zase moc.wallax wrote:Radku, ak chceš photoshop v originál maličkom zobrazení lebo máš dobré oči tak si vypni v nastaveniach experimentálne 200% zväčšenie a budeš to mať drobulinké.
Těším se, až upraví Photoshop po vzoru Illustratoru, ten je prostě v touch módu DOKONALÝ.
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3
A co staré verze Adobe Studia? Když mám CS5, jde to používat?Radek Hulán wrote: Těším se, až upraví Photoshop po vzoru Illustratoru, ten je prostě v touch módu DOKONALÝ.
-
Radek Hulán
- smartstar

Surface Pro 3
No, ono je to tak, že Surface 3 Pro má rozlišení 2160 x 1440 na 12", ale pro starší aplikace předstírá, že jede jen na 1440 x 960 px. Prostě škáluje vše o 150%. Dá se to samozřejmě vypnout, pak i starší aplikace vidí nativní rozlišení. Samozřejmě, pokud má ale daná appka natvrdo ikonky 16x16px, moc velké nebudou či budou naopak trošku zubaté když se to zvětší o 150%.
Nový Illustrator či Lightroom umí libovolný "zoom". Ale poslední Photoshop zatím ne, proto je tam hack, že se 150% zoom ignoruje, a vše se násobí dvěma - 200%. Pak to, logicky, funguje 100%, jen je to dle mého vkusu moc velké. Adobe na tom pracuje, už ukazovali demo Photoshopu, co má libovolný zoom a nové touch UI...
Takže CS5 určitě pojede a bude to čitelné, akorát možná trošku zubaté.
Pokud uvažuješ o Surface, chce to ale budoucna IMHO předplatné CC, až změní i Photoshop, bude to mít sakra smysl
Nový Illustrator či Lightroom umí libovolný "zoom". Ale poslední Photoshop zatím ne, proto je tam hack, že se 150% zoom ignoruje, a vše se násobí dvěma - 200%. Pak to, logicky, funguje 100%, jen je to dle mého vkusu moc velké. Adobe na tom pracuje, už ukazovali demo Photoshopu, co má libovolný zoom a nové touch UI...
Takže CS5 určitě pojede a bude to čitelné, akorát možná trošku zubaté.
Pokud uvažuješ o Surface, chce to ale budoucna IMHO předplatné CC, až změní i Photoshop, bude to mít sakra smysl
-
wallax
- častý přispěvatel

Dnes som hovoril s pani na linke MS Slovakia, jednoznačne mi dala za pravdu, že to čo to robí to robiť nemá. Vraj sa s tým technici v MS hrajú, skúšali to aj hodiť o zem (tipujem, že na koberec, veď zase ničiť z rozmaru zariadenie je asi hlúposť) a tie mašiny to zvládajú bez problémov. Takže milovníci MS ktorí si mysleli, že na vine som ja, si môžu dať pohov. Mašina ide naspäť a kupujem ďalšiu. Dokonca mi vyšli v ústrety, za problémy ktoré stále mám, ale o tom až neskôr.
Surface Pro 3
Ještě mě napadá - kdyby Radek Hulán byl ochotný s tím zatřepat jako ty - jestli by v tom taky neklapalo...
Ale já sám bych to taky nezkoušel, takže - brát spíše žert...
Ale já sám bych to taky nezkoušel, takže - brát spíše žert...
-
wallax
- častý přispěvatel

Veď nech skúsi...ani jeden predchádzajúci surface čo som mal to ale nerobil.Radku, skúsiš s ním potriasť? A čo ostatné veci. Kickstand je pevný počas celej dráhy posuvu? A motorček ti nerezonuje v zariadení? Ale pravdu! :D
-
Radek Hulán
- smartstar

Surface Pro 3
Zkusil jsem
Nic mi v tom neklape.. A koukal jsem i na zadní stojánek, to tvé video. Můj pokud má úhel tak 30 stupňů, když je cca 5cm mezi horním okrajem stojánku a víka, tak spadne samovolně, Ale to je dle mého 100% v pořádku, to je funkce, stejně by v této pozici neposkytoval oporu... Mezi cca 30-160 stupňů drží pevně.
-
wallax
- častý přispěvatel

Radko, takúto funkcionalitu kickstandu bežne reklamujú. Nebol som jediný komu to nefungovalo. Na tomto čo mám teraz, 5 cm nad povrchom drži, potom nejaké 3-4 cm spadne a zase sa zastaví tak 1-2 cm nad povrchom a tam ho musím zase zaklapnúť do zatvoreného stavu. Podľa mňa pod 3-4 cm je to jedno, tam presne ako píšeš neplní svoju úlohu, ale nad 3-4 by to držať malo.PS. treba dať vedieť MS, ako vylepšiť proces a čo nového spraviť v Surface Pro 4. Ako inak sa majú dozvedieť o svojom produkte keď nie od zákazníkov.
-
Radek Hulán
- smartstar

Surface Pro 3
Nevím, zda trošku nehledáš problémy, tam kde nejsou. Kickstand normálně drží co má, je pevný, a tato pozice je dostatečně strmá - v praxi jej při používání nakloníš mnohem více, nesedíš přece v jeho úrovni hlavou... A na těch 22cm výšky to přece musí mít základnu, nemůže to stát na 3cm šířky, jak bys chtěl ty.. Trošku fyziky ;)