Ochranná fólie - prach
Ochranná fólie - prach
Zdravím,
chtěl jsem se zeptat. Máte nějaký fígl, tak zamezit ulpění prachu na ochranné fólii při jejím nanášení?
Děkuji moc
chtěl jsem se zeptat. Máte nějaký fígl, tak zamezit ulpění prachu na ochranné fólii při jejím nanášení?
Děkuji moc
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
Ochranná fólie - prach
ja ked nanášam fóliu, tak robím to v kúpleni..chvílku pred nalepením nechám trochu tiect vodu, aby sa spravila vlhkosť a potom idem na to..používam iba fólie Screen Shield a Invisible Shield a nikdy nebol problém..
Ochranná fólie - prach
Tak o té koupelně jsem také četl.
Jen jsem nevěděl, zdali to má někdo odzkoušené a jak moc je potřeba zvýšit vlhkost.
Tak že po nanesení v koupelně nemáš jediné smítko pod fólií?
Děkuji ti moc za radu a zkušenost
Jen jsem nevěděl, zdali to má někdo odzkoušené a jak moc je potřeba zvýšit vlhkost.
Tak že po nanesení v koupelně nemáš jediné smítko pod fólií?
Děkuji ti moc za radu a zkušenost
Ochranná fólie - prach
Já to dělám normálně v pokoji, ale vždy vemu pár kousků izolepy a všechny smítka prachu z toho tou izolepou dám pryč.
Ochranná fólie - prach
A nezůstávají tam stopy po té izolepě?
-
kocicak
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1320, Palm Treo 650, Lenovo P780
Re: Ochranná fólie - prach
Dražší folie mají lepicí papír na odstranění prachu přímo v balení. Stopy tam nejsou.
Ochranná fólie - prach
No ScreenShield tam papír nemá a zrovna levné fólie to nejsou.
kocicak: Stopy tam nejsou od té lepenky a nebo od toho přiloženého papírku?
kocicak: Stopy tam nejsou od té lepenky a nebo od toho přiloženého papírku?
Ahoj já to řešil při zapnutém větráku, který foukal vzduch na mě při instalaci. Fólii jsem instaloval hned po odstranění orginal fólie a vypadá to jak by tam žádná nebyla
-
kocicak
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1320, Palm Treo 650, Lenovo P780
Stopy tam nejsou od nástroje pro odstranění prachu.
-
JuaNex
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S4
Co som lepil viacero folii hlavne ZAGG InvisiebleShield tak s prachom neboli problemy. Hlavne pri lepeni mokrou metodou. Teraz mam temperovane sklo ZAGG InvisiebleShield a to je ina liga... nalepenie hracka a s foliou sa to neda porovnavat.
Displej pri lepeni vycistim a pokial nemam pripravenu foliu - sklo, tak mam displej prikryty micro handrickou...
Displej pri lepeni vycistim a pokial nemam pripravenu foliu - sklo, tak mam displej prikryty micro handrickou...
Ochranná fólie - prach
Zdravím, chtěl bych poradit. Na display bych si rád na Nokia Lumia 1520 dal ochranné sklo a na zadní část jen folii. Jenže problém je, kde sehnat to tvrzené sklo na tento telefon a jakou značku. Nemáte někdo s tím sklem zkušenosti, jaký je nejlepší a kde se dá zakoupit? Pokud bych si ho musel objednat ze zahraničí, tak to by nebyl problém a klidně si ho ze zahraničí objednám
Díky za rady
Díky za rady
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Ochranná fólie - prach
Nejlepší je asi koupit z ebay, zatím jsem nenarazil že by nějaké ldrahé sklo bylo jiných kvalit než sklo levné, takže za cenu jednoho můžeš koupit rovnou čtyři (kdyby nešťastnou náhodou pádem telefonu na displej popraskaly), a ještě ti za poštovné zbyde na nějaký lehčí oběd