chtěl bych v mé starší Lumii 800 s WP 7.8 rozjet screenshoty a vím, že je k tomu třeba odemknout zařízení. Dříve byl projekt ChevronWP7, ale ten už asi nepůjde, ne? Našel jsem ale návod, kdy můžu mít několik aplikací (myslím, že 3?) zdarma nainstalováno, stačí si založit DreamSpark, stáhnout Windows Phone SDK 7.1 (a nainstalovat samozřejmě), zaregistrovat se do App hubu a odemčít telefon pomocí aplikace Windows Phone Developer Registration. Je tohle možné (tenhle návod jsem viděl v době, kdy byl ještě WP 7.5, ale nemyslím si, že by to nešlo)?
Další dotazy: Kolik .xap aplikací mohu nainstalovat se studentským účtem DreamSpark? Mohu při instalaci Windows Phone SDK 7.1 vybrat jako umístění jiný disk, než systémový (z důvodu, že to chci použít jen jednou a systémový na to nechci použít, protože je to SSD a tím tam toho dost zapíši - ano, asi ho moc šetřím, ale už jsem holt takový) a pojede to bez problému na Windows 8.1 x86 s DirectX9 grafikou a 2 GB RAM? Mohu poté .xap aplikace instalovat pomocí TOM xap installeru?
díky moc za odpovědi, případné podrobnosti milerád dodám.