Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
-
Radim Stehlík
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 640DS
Jestli myslíš při přehrávání v přehrávači, tak já používám MP3tag. V PC si to stáhne názvy písniček a cover.
Jestli chceš obrázek na dlaždici, tak máme smůlu. Bere to prý jen z Xbox music.
Jestli chceš obrázek na dlaždici, tak máme smůlu. Bere to prý jen z Xbox music.
Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
Tak se nam MS trošku zpozdil s oficiálním gdr1... Já někde četl, že to bude cca poslední týden v říjnu. Škoda, těšil jsem se na složky na ploše.
Ne, pás opravdu není :-\
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nemel jsi odklepávat, protože 1520 ještě stále nemá WP8.1 včetně "GDR1 update 1" (jako např. 930), ve kterem je slovnik zpet ve sve kondici.Pak je ještě v pohode skupina uzivatelu, která jede na DP.a tak jsem dnes odklepl aktualizaci na 8.1.
A - slovník na psaní je HROZNÝ, OTŘESNÝ, DISFUNKČNÍ, pane Bože, proč, když předchozí verze byla tak skvělá?!!
Toť otázka, kdy... Pás musí někdo jiný, ja na gdr1 také čekám
-
htcjirka
- smartmaniak

Lze, manualnim stazenim předchozího fw a nasledne flashnutim přes Nokia Care Suite.Telefon bude uplne cisty, takze bude nutne pouzit obnovu.Ps - v této vlasti jsem úplný panic- jde nějak jednoduše updatovat zpět?
Prave az od GDR1.. u 1520 bude GDR1 s aktualizaci Denim, která by mela do konce roku vylezt, ale zname Microsoft jak se "coura"..Pps - je slovník v GDR1 lepší?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Funkční český našeptavač vrací aktualizace známá jako GDR1 (8.1.1)
Je tedy potřeba si ho nejdřív trochu "vycvičit", ale po pár týdnech je velmi použitelný a navíc se slovník zálohuje a synchronizuje mezi zařízeními vč. velkých Windows 8.1, takže bys o něj už do budoucna neměl přijít.
Je tedy potřeba si ho nejdřív trochu "vycvičit", ale po pár týdnech je velmi použitelný a navíc se slovník zálohuje a synchronizuje mezi zařízeními vč. velkých Windows 8.1, takže bys o něj už do budoucna neměl přijít.
-
htcjirka
- smartmaniak

To uz jsem psal 
- mimonaut
- smartmaniak

Jj, už to vidím. Zapoměl jsem refreshnout stránku 
Nejsem si jist jestli má pás, ale zkus tohleqwer wrote:Pás fotografií je pryč i u GDR 1? (Pro mě by to znamenalo zmizení jedné z velkých předností Windows Phone, hodně fotím, v telefonu mám hodně archivovaných věcí,atd..)
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 9e7597a2df" onclick="window.open(this.href);return false;
Dřív jsem ji používal.
-
PetrCBR
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 520, iPhone 5, Huawei P9 Lite
Ani upraveny naseptavac neni ani zdaleka tak dobry jako ve WP8.
ja furt neviem pochopit,ako moze naseptavac urychlit pisanie
tak mi to skus vysvetlit..mne to len k slovam pridava diakritiku a obcas uplne zmeni slovo..to nie je prave zrychlenie pisania..skor naopakqwer wrote:Co na to říct...?...relouth wrote:ja furt neviem pochopit,ako moze naseptavac urychlit pisanie
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Jak se to časem naučí slova, tak věta "Ahoj, jsem ještě v práci" je fakt na pár ťápnutí včetně háčků a čárek. Datlovat to písmenu, ne to si asi ani nedovedu představit.
- mimonaut
- smartmaniak

přeně tak, napíšeš dvě tři písmena a už ti to nabídne celé slovo na jedno ťuknutí. Na pár ťuknutí máš celou větu včetně diakritiky. Jen člověk nesmí být hrr a dát si šanci vybrat slovo 
pisal som s tym asi mesiac a nic taketo som nepozoroval ..akurat ze mi to furt namiesto "co" pisalo nieco ine a to dost naserie.. ziadna jedna veta na 3 pisemna..
som si vedomy ze nieco robim zle,ale netusim co
som si vedomy ze nieco robim zle,ale netusim co
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
No a nebude třeba rozdíl v tom, že MS neopravil slovenštinu a češtinu jo?
-
PetrCBR
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 520, iPhone 5, Huawei P9 Lite
Ja jsem ve WP8 naseptavac pouzival hrozne rad, protoze fungoval skvele ... ted kdyz to cas od casu na par dni zapnu abych to zkusil, tak jsem jsem akorat nasr***.
Teraz som si vsimol zaujimavu vec. Pamatam si,ze na 8.1 som si uz navrhy na klavesnicu stahoval..pouzival to.
Teraz,tam mam uvedene ze " stahovanie navrhov pre klavesnicu bolo neuspesne"
To je samozrejme kvoli mojmu pomalemu netu na fone..pointa je v tom,ze to muselo tahat nove navrhy,nezavysle na verzii systemu..tj..mam furt len 8.1 a mal som aj ked som tie navrhy tahal predtym..cize mi to pripada,ze sa klaveska takto potichu sama updatuje
Teraz,tam mam uvedene ze " stahovanie navrhov pre klavesnicu bolo neuspesne"
To je samozrejme kvoli mojmu pomalemu netu na fone..pointa je v tom,ze to muselo tahat nove navrhy,nezavysle na verzii systemu..tj..mam furt len 8.1 a mal som aj ked som tie navrhy tahal predtym..cize mi to pripada,ze sa klaveska takto potichu sama updatuje