Pokud vyjímatelnou baterii u Lumie 830 považuješ za blbost, tak já tedy ne... Naopak, v tomto roce na WP dost velká událost...eXtenZ wrote:Namiesto blbostí riešte to, čo sa tu má riešiť. Majitelia L830, ako ste na tom s výdržou ? Aká je kvalita hovoru, je tam ten pár sekundový delay ako bolo spomínané ?
Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze
Velká událost? Pokud vím, tak všechny letošní modely kromě 930 mají vyjímatelnou baterii. A z x20 řady šla vyměnit u 520, 620, 625, 820.
Jelikož jsem nedostal odpověď, tak se ptám ještě jednou. Taky vám pozorovací úhly nepřijdou nijak extra dobré?
Tak mám první problém s telefonem... nepatrně odstává pravý horní roh displeje, když na něj zatlačím, tak je cítit vůle a ten odskok je cítit i kousek níž na pravé straně. Ptal jsem se v prodejně na výměnu a řekli mi, že to nejde, že zboží se musí poslat do servisu v rámci reklamace. Hledal jsem na netu, jak to je a zjistil jsem, že s novým obč. zákoníkem opravdu nemusí zboží vyměnit za nové. Takže tady asi nemám jinou možnost než odnést telefon do Nokia Care, co?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ano, je to casta bolest, dokonce se to casem rozlepi tak, az je videt samotny displej.

Dále je velká bolest vypadnuti krouzku u 3.5 jack konektoru.

Urcite pozaduj novy kus namisto opravy.
Při davani do opravy jen musíš upozornit, ze nechces zarizeni opravovat.I tak musí telefon na reklamaci, kvůli posouzeni ze zavada skutecne je.

Dále je velká bolest vypadnuti krouzku u 3.5 jack konektoru.

Urcite pozaduj novy kus namisto opravy.
Při davani do opravy jen musíš upozornit, ze nechces zarizeni opravovat.I tak musí telefon na reklamaci, kvůli posouzeni ze zavada skutecne je.
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Zboží se i dřív posílalo do servisu. Ten přebírající chytrolín nemůže posuzovat, jestli je "oprava" oprávněná...To posoudí servis, pokud bude oprávněná, máš právo si vybrat, jestli chceš nový telefon nebo opravu(což samozřejmě musíš říct předem a nechat napsat do reklamačního formuláře.
-
martin45689
- nováček

- Zařízení: nokia
Ja som pred mesiacom vratil telefon Blackberry (do 14 dni od kupy) pricom som uviedol do forumlara chybny reproduktor a v pohode mi ho predajca vymenil za novy ten mal tu istu poruchu + podobne odlepeny displej tak som ho vratil a vratili mi peniaze. Vsetko riesil obchod do servisu nic neposielali, takze zavisi aj od predajcu ale myslim ze do 14 dni mas pravo na vymenu pretoze nemusis udavat ziadny dovod. Tu ale moze protestovat predajca ze vada bola sposobena vami. Neviem ake mate zakony v CR ale zrejme su v celej EU podobne a nevzdaval by som sa
Ten jack na sluchátka by u mě asi nehrozil, když hudbu neposlouchám z telefonu.
Ale jinak. Ten telefon je asi nutné donést do prodejny, co? Těžko asi zajdu tady v Liberci do servisu Nokia a na počkání mi tam napíšou, že je to vada.
Ale jinak. Ten telefon je asi nutné donést do prodejny, co? Těžko asi zajdu tady v Liberci do servisu Nokia a na počkání mi tam napíšou, že je to vada.
-
htcjirka
- smartmaniak

Na pockani to nelze, musí to tak i tak do servisu.
Necituj předchozí příspěvky. Mimonaut
Hmmm... to naštve. Tak uvidíme, třeba mě překvapí a telefon mi vymění na místě, ale moc s tím nepočítám. Ještě, že jsem 720ku ještě neprodal.
Hmmm... to naštve. Tak uvidíme, třeba mě překvapí a telefon mi vymění na místě, ale moc s tím nepočítám. Ještě, že jsem 720ku ještě neprodal.
Tak dnes mi telefon spadnul z 1,5m na hrubý beton na parkovišti. Všechny 4 rohy jsou KO, ale displej je netknutý.
Při hledání něčeho jiného jsem narazil na tohle.
http://brite.cz/lumia830/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://brite.cz/lumia830/" onclick="window.open(this.href);return false;
- karel55555
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Samsung Galaxy S9
Ahoj, mám NL 830 od včerejška, a zjistil jsem, že nemohu nastavit na úvodní obrazovce dva sloupce( jako např. u 925), ta možnost zapnutí nebo vypnutí tam není, už tam mám VS: Lumia DENIM, tak nevím jestli je to tím, či jen telefonem, či verzí FW, dík
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
Je to koli veľkému displeju..na 1520 sa tiež nedajú nastaviť 2 stlpce..
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Tak jsem se dneska byl opět podívat v alze na 830 / 930 a pořád se nemůžu rozhodnout. Co mne ale udivilo na 830 je ten černý kruh na zádech. Je opravdu utopený cca 2mm od zbytku krytu, navíc s ostrými hranami, nebo je ten vystavený kus promáčklý dovnitř?
-
htcjirka
- smartmaniak

Ten cerny kruh je utopeny zamerne, proste ma byt utopeny.
Jinak muj osobní názor, z 920 je prestup na 830 nemyslny a nic neprinasi.
Jinak muj osobní názor, z 920 je prestup na 830 nemyslny a nic neprinasi.
- mimonaut
- smartmaniak

Vím, že si moc nepolepším, ale přeci jen, 920 už mám dva roky, čert ví, jak dlouho ještě vydrží. 830 je tenčí, lehčí, větší displej a má lepší foťák. IMHO déle vydrží nabitá a určitě budem mít delší podporu. Paměťová karta se taky hodí. A pro Windows 10 počítám že bude výhodou i 4jádro, když ten systém s tím už počítá od začátku. Není toho moc, ale jisté klady má 
Navíc se mi moc nelíbí ten AMOLED na 930, koukal jsem na to a není mi při srovnání tak příjemný na koukání jako LCD.
Navíc se mi moc nelíbí ten AMOLED na 930, koukal jsem na to a není mi při srovnání tak příjemný na koukání jako LCD.
-
htcjirka
- smartmaniak

830 tak ciste a rychle nebeha jako 930, takze kdovijak pobezi casem s Windows 10.Osobne bych pockal.
Souhlas, Amoled nemam rad, ten na 930 uz tuplem ne.
Souhlas, Amoled nemam rad, ten na 930 uz tuplem ne.
- mimonaut
- smartmaniak

z Windows 10 mám co se týká výkonu docela neblahá tušení...
Ale kdo ví, třeba MS překvapí.
Ale kdo ví, třeba MS překvapí.
- mimonaut
- smartmaniak

Při nákupu 920 jsem tolik rozhodování neměl