napíšu tu více dotazů naráz.
Mám Lumii 520 s WP 8.1.
1. Už více jak měsíc se mi nezálohoval telefon. Když dám manuálně nastavení->záloha->aplikace+nastavení a "zálohovat", tak se zálohuje a 97% to zamrzne a po chvíli napíše "Při zálohování nastavení se objevil nějaký problém. Zkuste to znovu později". Zkoušel jsme to na 3 wifi, asi týden (cca 10x). Nevíte co s tím?
Druhá věc. Lze nějak nastavit aby se v SMS nevyplňovala diakritika? A to pouze v sms. Bohužel sms fungují tak, že jedno znaménko zkrátí délku celé sms o dost znaků. V ostatních případech (messenger, telegram, viber atd. jsem rád za diakritiku a chci ji používat). Díky za návod, či tip na aplikaci
3. Ukládání hesel v IE, ale i v aplikacích. Mám docela složitá hesla. Neexistuje pro WP něco jako "Klíčenka" u Applu, že bych se mi ukládali hesla? Nejlépe něco oficiálnějšího. Nebo jsem si jen něco špatně zapnul, vypnul? Přihlašuju se v IE u musím je složitě vyplňovat. Ztrácím čas. To samé třeba v aplikacích. Rád bych jednou vyplnil a pak už ne (kromě internetbankingu, kde jde samozřejmě víc o bezpečnost). Např. Instagram mě poslední dobou odhlašuje pokaždé, když jej vypnu. (asi to bude chyba aplikace).
Díky za odpovědi