Chyba zálohy, diakritika SMS, uložení hesla

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
radosto
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Lumia 520

Post by radosto »

Ahoj,

napíšu tu více dotazů naráz.

Mám Lumii 520 s WP 8.1.

1. Už více jak měsíc se mi nezálohoval telefon. Když dám manuálně nastavení->záloha->aplikace+nastavení a "zálohovat", tak se zálohuje a 97% to zamrzne a po chvíli napíše "Při zálohování nastavení se objevil nějaký problém. Zkuste to znovu později". Zkoušel jsme to na 3 wifi, asi týden (cca 10x). Nevíte co s tím?

Druhá věc. Lze nějak nastavit aby se v SMS nevyplňovala diakritika? A to pouze v sms. Bohužel sms fungují tak, že jedno znaménko zkrátí délku celé sms o dost znaků. V ostatních případech (messenger, telegram, viber atd. jsem rád za diakritiku a chci ji používat). Díky za návod, či tip na aplikaci :)

3. Ukládání hesel v IE, ale i v aplikacích. Mám docela složitá hesla. Neexistuje pro WP něco jako "Klíčenka" u Applu, že bych se mi ukládali hesla? Nejlépe něco oficiálnějšího. Nebo jsem si jen něco špatně zapnul, vypnul? Přihlašuju se v IE u musím je složitě vyplňovat. Ztrácím čas. To samé třeba v aplikacích. Rád bych jednou vyplnil a pak už ne (kromě internetbankingu, kde jde samozřejmě víc o bezpečnost). Např. Instagram mě poslední dobou odhlašuje pokaždé, když jej vypnu. (asi to bude chyba aplikace).

Díky za odpovědi :)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

2. Mas na to položku - Nastaveni - síť + sada znaku pro zprávy sms
3.IE podporuje ukladani hesel webu - Nastaveni - upresneni nastaveni - hesla webu - nastavit na pamatovat.Funguje na jednicku.
Radeczek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 5s

Post by Radeczek »

1. Smazat starou zálohu, pak znovu zálohovat.
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

1. přihlásíš se přes web na OneDrive a tam smažeš starou zálohu. Najdeš ji když zmáčkneš nahoře vpravo ozubené kolečko, vybereš Možnosti, a potom dole v levém sloupečku jsou Zálohy zařízení
radosto
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Lumia 520

Post by radosto »

Mockrát díky za odpovědi. Otestuju a kdyžtak se ozvu :)
Freeloader
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia 8

Post by Freeloader »

Petulinek wrote:1. přihlásíš se přes web na OneDrive a tam smažeš starou zálohu. Najdeš ji když zmáčkneš nahoře vpravo ozubené kolečko, vybereš Možnosti, a potom dole v levém sloupečku jsou Zálohy zařízení
tiez mam ten isty problem a ked idem podla tvojho navodu, po kliknuti na Zalohy zariadenia napise - Sorry, an error has occurred.
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

Mně to teď taky nejde, ta samá chyba, zkus to později, zřejmě má MS nějaký problém.
BPeterj
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Nokia Lumia 620

Post by BPeterj »

Freeloader wrote:
Petulinek wrote:1. přihlásíš se přes web na OneDrive a tam smažeš starou zálohu. Najdeš ji když zmáčkneš nahoře vpravo ozubené kolečko, vybereš Možnosti, a potom dole v levém sloupečku jsou Zálohy zařízení
tiez mam ten isty problem a ked idem podla tvojho navodu, po kliknuti na Zalohy zariadenia napise - Sorry, an error has occurred.
Mal som tento problém a teraz som to skúsil vymazať cez PC v OneDrive a prešla mi záloha nastavení, aplikácie nie. Potom som to opäť vymazal ale cez telefón a po ďalších asi dvoch pokusoch sa to konečne odzálohovalo celé OK.
Vďaka za typ už som sa s tým trápil cca 2 mesiace.
Freeloader
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia 8

Post by Freeloader »

ja som to aj mazal a aj tak som tie zalohy nikdy nerozbehal..
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”