MicroSd pamet pro Vox

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Galaxy S10+

Post by SPIKEBOY »

Ja by som si to zozálohoval a naformátoval, vrátil späť zálohu a vyskúšal. :wink:
dziko
nováček
nováček

Post by dziko »

asi tak.. to mě ďálo na 6230i
Huntsman
nováček
nováček

Post by Huntsman »

Já jsem si koupil toto:
Image

Code: Select all

http://www.softcom.cz/produkt/sandisk-6-gb-microsdhc-class-4-micromate-sd/sdhc-ctecka/?flist=1
funguje spolehlivě!!!

Image

Při takto obsazené kartě se mě systém zdá malinko pomalejší, ale jenom opravdu minimálně, nebo je také možné že je to pouze subjektivní pocit, ale každopádně to za to stojí!!! je to Upa mazec :-)
tom.hajek
nováček
nováček

Post by tom.hajek »

Teď, asi po necelým měsíci používání 4gb Kingston, mi přestala jít. Chvíli nešla ani v mobilu ale po naformátování už jde alespoň v mobilu, ale při rychlosti kopírování 22Kbps mi asi slezou vlasy. Problém je v tom, že když kartu šoupnu do čtečky a pak do počítače, ozve se zvuk připojení zařízení, dám tento PC a kliknu na ikonu vyměnitelnýho disku a napíše mi: vložte disk do jednotky F :-( . Dělá to na všech počítačích s Win XP co jsem měl možnost vyzkoušet. Víc mě štve to že to ten měsíc fungovalo a teď už to prostě nejde :???: Máte s tím někdo zkušenost a víte co s tím?
br4dek
nováček
nováček

Post by br4dek »

Zkus jinou čtečku ;)
tom.hajek
nováček
nováček

Post by tom.hajek »

Tak nepomohla ani jiná čtečka. Dneska jsem kartu odeslal na reklamaci. Uvidíme, snad nová vydrží dýl nejlépe na pořád :)
Post Reply

Return to “HTC S710/S730”