Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
cz71
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by cz71 »

Řešil jsem stejný problém,bylo mi řečeno pokud je telefon z Polska kupovaný u nás tak jedině reklamovat u prodejce
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

reklamoval jsem polský telefon koupený u nás a bez problému mi ho vzali v záručním servisu CellNet (praha skalka)
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

Nokia má celoevropskou záruku, stejně lze i koupený telefon u nás reklamovat třeba v Polsku...
SmetyCZ
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Huawei P9 Lite 2017

Post by SmetyCZ »

Zdravím, vy mi snad/určitě poradíte.

Mám na L920 normálně zapnutý GS v režimu náhled. Přejedu rukou nad displejem, GS ukáže info. Zhasne, během půl sekundy problikne podsvícení displeje a pak se displej normálně vypne. Je to normální, popř. je to typem displeje? Ne že by mě to štvalo, ale... Díky.
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak

Post by Petulinek »

Je to normální, žádná závada.
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Post by imperator »

htcjirka : si mi raz pisal ze na L920tke mi ma biela vypalit oci hlavne ked ju nastavim uplne na chladnu... a ja mam nieco taketo teda yellow tint http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia ... emove.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ale len pri pohlade zboku - mam vedla seba 920 a 1320 jas na full... a 1320 ma na stredne nastavenie displeja (teploty) uplne bielu bielu a L920 na najchladnejsiu zazltly displej... ale zboku... spredu by som si to az tak nevsimol... je to na reklamaciu ci nie ? a druha vec je na reklamaciu prach za prednou kamerkou ?
Katie
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 920 - red, iPhone 6 64 GB

Post by Katie »

Ja teda přejedu rukou a klasicky se mi zobrazí čas a info. Žádné podsviceni se potom nekoná.
Katie
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 920 - red, iPhone 6 64 GB

Post by Katie »

Chci se zeptat, zda někdo nevíte jak vyřešit to, že ve storu se mi zobrazuje, že mám Nokia Camera nainstalovanou, ale v menu se nenachází. Jediné co mě napadá je HR :/.
Proky_cze
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: L950, L930, L920

Post by Proky_cze »

Přes web rozhraní store nechat aplikaci přeinstalovat...
Zawe
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 DS

Post by Zawe »

Tak mam lehci problem s wifi. Doma jsem normalne na wifi, jedu pryc z dosahu wifi, ale telefon se tvari jako ze je na wifi porad pripojenej. Po nejake dobe to asi nevydrzi a sam se restartuje. Pak kdyz se zase dostanu do dosahu te wifi, tak se nelze pripojit. Musim telefon sam restartovat a pak se pripojim. No jsem s DP, tak to muze byt tim. Zkusim udelat hard reset asi no :-)

Jinak mi uz asi 920 pomalu odchazi :( Nedavno prestala vibrovat, ale asi po 14 dnech zase zacala :-)

Chtel jsem koupit 930, ale potreboval bych dual sim, jenze aspon ve vybave 920 s LTE a to neni :/
riso9994
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia lumia 920

Post by riso9994 »

caute potreboval by som poradit, ktora je antena na volanie:

http://www.ebay.com/itm/100-Genuine-Coa ... 5668ac5c2c" onclick="window.open(this.href);return false;

alebo

http://www.ebay.com/itm/Replacement-Bla ... 4ad49edf6a" onclick="window.open(this.href);return false;

alebo potrebujem aj obidve kupit?

spadol mi mobil a mam slabsi signal, nemozem volat ked som v budove
Bender1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Sony

Post by Bender1 »

Myslíte si, že mi uznají na reklamaci žlutý flek uprostřed displaye a prohýbající se kryt?

Mám už mobil přes rok a něco a poslední dobou se objevil žlutý flek uprostřed displaye, který je vidět pouze na bílém pozadí a hrozně mě irituje. Jinak reklamace dle nového občanského zákoníku je pořád 3x reklamace se stejnou vadou nebo 4x a vrácení peněz nebo se můžu domáhat vrácení peněz už při první reklamaci?
Nyny
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia

Post by Nyny »

Mám takový problém, nejdou mi odesílat SMS na placení parkovného. Koukal jsem u T-Mobile do samoobsluhy a tam mám všechny tyhle placený čísla povolený. Tak se chci zeptat, nepovoluje se to někde v nastavení telefonu?
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak

Post by Petulinek »

Pokud máš povolené premium SMS, tak by to mělo stačit. Jediný rozdíl proti normálním SMSkám je ten, že se to posílá na jinak placené číslo...
veyron
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: nokia lumia 920

Post by veyron »

Omlouvam se, pokud pisi do spatne sekce, ale jsem celkem v nouzi. Lumia 920 se par minut spolu se mnou koupala ve Vltave, pak pobzla par dni v ryzi a nyni, kdyz ji dam do nabijecky, tak se ukaze blesk a kolecko jakoby nastaveni. Jinak jsem s ni vic nezkousela, bojim se zkratu. Samozrejme vim, ze je zrejme nutne vyndat baterku, ale jelikoz je to lumia tak se k ni sama nedostanu. Mam vyhledat nejaky servis popr.mate s nejakym zlusenosti nebo jine rady, prosim? :-(
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by Cheetah007 »

Pokud si ji vykoupala tak uz znovu nezapinej a sup do servusu
mas0n
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920

Post by mas0n »

Zdravím,
zkoušel jste někdo měnit na L920 kryt? A pokud ano, je to hodně náročné? Minulý týden mi spadl telefon na zem, je hodně potlučený, ale funkční. Takže je mi ho líto vyhodit, ale zase nechci utrácet spoustu peněz za servis, tak jsem si říkal, že bych to zkusil sám... Za každou radu předem děkuji.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Prehodis antenu s konektorem + prelepis civku na bezdratove dobijeni.Pokud jsi trochu sikovny, zvladnes to.
Marekzprahy
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 6S

Post by Marekzprahy »

Po poslední aktualizaci na WP 8.10.14192.280 (+ mám CYAN) mi mobil začal neskutečně topit a vydrží jen cca 6 hodin na jedno nabití (nabíjí se navíc nezvykle dlouho). Promazal jsem frontu fotek na odeslání do Skydrive, omezil synchronizaci e-mailů, několikrát telefon restartoval, nic nepomohlo. Navíc se mi čím dál častěji stává, že vůbec nechytá signál, nebo sice ukazuje, že signál má, ale nikdo se mi nedovolá a internet taky nefunguje. SIM jsem už nedávno vyměnil za novou, nepomohlo. Takže to asi hodím z okna a koupím něco bez WP, už mě to nějak nebaví :-(
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

To vůbec nemusi byt updatem, 920 se takto chovala, když ji odchazela deska, celkem casty problém..
Ale tezko hodnotit takto "na dálku".To by samozrejme odhalil reflash FW zda si něco SW nesedlo ci odchazi HW.
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”