Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
-
- častý přispěvatel
- Zařízení: iPhone 7/Microsoft Lumia 950
Live tile pre Store tusim funguje len v US.
Zdravím. Po instalaci updatu mi Explorer necachuje internetové stránky. Tzn. když vyskočím z IE nebo zhasne displej, tak musím vše loadovat znovu. Dříve jsem si naloadoval stránky, abych v metru mohl jen číst. Teď už to bohužel nejde a je to šíleně otravné. Díky za případné rady. ;)
Vygooglováno, jde o čupr automatický reload. Telefon začíná dělat to, co vymyslel nějaký ňouma v Microsoftu a ne co chci já. Opravdu šílené. Začnu zkoušet jiné prohlížeče...
Jen takový dotaz...příjde mi že 8.1 je venku věčnost. Dočkáme se někdy Cortany a konečne opravené klávesnice aby šly přidávat slova a ty ostatní věci nedostupné pro ČR? Příjde mi vtipné že se to už řeší nějaké Win10 a já tu mám týden Cyan. :D
- Daniel Fibikar
- smartmaniak
- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
Cortana v ČR? Asi určitě ne v dohledné době. Klávesnice funguje pod Update 1 lépe , ale prostor pro zlepšení predikce určitě stále je. Slovník pokud vím zmizel. Swy(i)pe se zatím neví kdy bude pro CZ...
Slovník zmizel nám. Jsme o něj ochuzeni z důvodu češtiny! Každý si přepněte klávesnici na anglickou a uvidíte, že se slova dají přidávat tak, jak to bylo možné u W8. Je tam klasické ,,+" před slovem. Dejme tomu, že klávesnice je už na dobré úrovni, ale proč nejdou přidávat slova nechápu. Je to opět ignorace MS. Je jedno, jestli mám klávesnici anglicky a chci přidat třeba slovo ,,abcd" nebo mám zapnutou českou verzi a chci přidat ,,abcd" ... Prostě na nás kašlou Tahle funkce snad nemůže být problém implementovat kamkoliv. Slovník se podle mého nemůže tak dobře (dostatečně) učit, když v anglické verzi klávesnice stále ,,+" je.
Já opravdu nevím, jaká slova nebo věty píšete Vy všichni... Já s telefonem pracuji cca 9hod denně, a slovník se učí skvěle. Během tohoto textu jsem musel opravit jen uši místo učí. Oficiální Cyan L1520. Slovník je dobrý. Učí se slova i naprosto mimo češtinu. Jen nevím co se sprostými slovy, ty nepoužívám.
Můžete mi někdo prosím vysvětlit tuto vychytávku? Mně to nefunguje nebo jsem to se svou chabou angličtinou nepochopil. Dekuju moc. http://forums.wpcentral.com/ask-questio ... ost2814831" onclick="window.open(this.href);return false;
- Daniel Fibikar
- smartmaniak
Pro mě nefunguje. Mělo by to normálně stiskem lupy zapnout hledání na webu. U mě spustí klasicky BING.
-
- smartmaniak
- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Jj, to samý.
Funguje jen v případě, pokud je v IE nastaven výchozí vyhledávač Bing (a ne Google). Takže hezká featura, ale pro mě osobně k ničemu.
-
- přispěvatel
- Zařízení: Microsoft Lumia 950 Dual SIM + Band 2
Tiez Vam dnes prisiel update na bonusy+info a zobrazuje sa Vam Lumia Denim namiesto Cyan?
Takze zahada objasnena .
http://www.wpcentral.com/nokia-lumias-e ... -sightings" onclick="window.open(this.href);return false;
Takze zahada objasnena .
http://www.wpcentral.com/nokia-lumias-e ... -sightings" onclick="window.open(this.href);return false;
- Daniel Fibikar
- smartmaniak
Mě to nejde ani pokud je vyhledávač nastaven na Bing. Stejně mi spouští Bing hledání.
Hej, ale ostal mi Cyan, zrejme MS trolimato_sk wrote:Tiez Vam dnes prisiel update na bonusy+info a zobrazuje sa Vam Lumia Denim namiesto Cyan?
Takze zahada objasnena .
- Fireboss15
- častý přispěvatel
- Zařízení: Sony Xperia Z1
Podobne :D ostal mi Cyan aj mne :D
Mne to pravé také nefunguje. Škoda, to by bylo zrovna dobre :-\. Teď stahuji aktualizaci bonusy a storyteller, zůstal mi cyan
Mne po update pise "Lumia Cyan", ale farba napisu je uz tmavomodra, asi Denim
Už je tam Nokia denim
Zdravím,
všiml jsem si, že mi z kalendáře zmizeli všechny již proběhlé upozornění (starší než měsíc). Když se přihlásím přes Microsoft účet na Calendar, tak tam všechny staré věci stále jsou, ale v aplikaci na WP ne. Dá se nějakým způsobem kalendář sesynchronizovat včetně těch starých položek?
všiml jsem si, že mi z kalendáře zmizeli všechny již proběhlé upozornění (starší než měsíc). Když se přihlásím přes Microsoft účet na Calendar, tak tam všechny staré věci stále jsou, ale v aplikaci na WP ne. Dá se nějakým způsobem kalendář sesynchronizovat včetně těch starých položek?
Nedá, jedině použít jiný kalendář, například Chronos Calendar, kde se dá nastavit, jak daleko do minulosti a budoucnosti synchronizovat...