Ahoj,
Pred 2 tydny jsem si objednal HTC 8X z jednoho obchodu tady ve statech za skvelych $155 bez kontraktu. Prislo v poradku a vsechno na nem funguje jak ma. Zarizeni je od AT&T a je odblokovane, SIM kartu jsem si koupil od Verizonu za $25 s domnenim, ze vsechno pojede paradne. Avsak muj telefon nedokaze najit sit, tvari se jako by v nem simkarta vubec nebyla. Simkarta pritom pasuje, a kdyz jdu do marketplace tak ukazuje nabidku pro Verizon aplikace - takze vi ze v nem karta je. Zatim jsem zkousel restartovat telefon, volat nekomu a vickrat mackat 'sim eject' pred tim nez vlozim simkartu dovnitr. Na internetu jsem nemohl nic najit, vypada to jako kdyby nikdo takovy problem nemel. SIM i zarizeni byli zakoupeny tady v USA, nevim co je spatne. Mala kuriozita; telefon prisel s USB kabelem od HTC, ktery vsak nepasuje do 8X, je to ten hranatejsi.
SCREENSHOTY: http://imgur.com/a/c10Ge
Vite nekdo jak tento problem vyresit? Stalo se vam neco podobneho? Dekuji za kazdou odpoved.
Nove HTC nenalezne zadnou sit (v USA)
-
andrewMeeka
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: HTC 8X AT&T Unlocked 16GB
-
Jumbo78
- moderátor

- Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Re: Nove HTC nenalezne zadnou sit (v USA)
IMEI ti souhlasí s tím, co je na štítku?
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
AT&T jsou GSM operátor a Verizon CDMA, má vůbec to 8X CDMA ?
z webu htc:
SÍTĚ2
GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
HSPA/WCDMA: 850/900/1900/2100 MHz
Síťová pásma v jiných regionech než v Evropě a Asii/Tichomoří se mohou lišit v závislosti na mobilním operátorovi a poloze. Rychlost odesílání a stahování v daných sítích rovněž závisí na mobilním operátorovi.
SÍTĚ2
GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
HSPA/WCDMA: 850/900/1900/2100 MHz
Síťová pásma v jiných regionech než v Evropě a Asii/Tichomoří se mohou lišit v závislosti na mobilním operátorovi a poloze. Rychlost odesílání a stahování v daných sítích rovněž závisí na mobilním operátorovi.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Jen mi přijde divne, že je telefon od AT&T, když tenhle telefon nabízel v US Verizon, nebo se pletu? Není možné, že je to EU kus?
-
andrewMeeka
- můj třetí příspěvek

Veskere nastaveni bylo US defaultne, a je opravdu AT&T, vzadu na telefonu je napsano: Model PM23300, Made in Taiwan
-
andrewMeeka
- můj třetí příspěvek

Kde muzu najit svoje IMEI a v cem mi to pomuze? DikJumbo78 wrote:IMEI ti souhlasí s tím, co je na štítku?
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
*#06#
Vyjede ti IMEI telefonu.
Vyjede ti IMEI telefonu.