ICQ na smartfonech

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Post Reply
jivo
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Evo 3D GSM; HTC Dimond2 -Topaz:XDA Energy

ICQ na smartfonech

Post by jivo »

Nazdarek,
nedavno prestal fungovat PRELUDE na mem Mteoru. Po dlouhe dobe jsem sehnal funkcni Agile placeny a nic moc a QIP, ktery je na PC jeden z nejlepsich, bohuzle na SP naprosto nepouzitelny.
Nastesti jsem objevil INLUX MESSENGER, ale po par dnech prestal na Mteoru ukazovat jmena kontaktu a vsechno unregistred (ale fungoval a po infu stahl spravne jmeno).
Na novem WINGS s cistou instalaci se vubec nespusti.

Znate nekdo funkcni a kvalitni ICQ klienta pro SmartPhone ? Nerad bych se vracel zpet na java JIMM.
Pokud Vam nejaky funguje a jste spokojeni, prosim pridat odpoved. Tyka se stavu na prelomu roku 2007/2008. Oni uz fora stara par dnu zase neplati.
sdk
nováček
nováček

Post by sdk »

ČAu,
No tak ten Inlux ti ukazuje to Unregistered protože je od nedávna placený, a takhle zdarma tě to prostě školí... :-D :-D :-D
Jinak zkus tohle: http://www.lonelycatgames.com/?app=slick
jede zatím zdarma, a soubory jdou posílat výtečně....
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

Ten Slick taky používám a je docela dobrej, akorát neumí přidávat kontakty což může být pro někoho závažný nedostatek...
jivo
častý přispěvatel
častý přispěvatel

placeny INLIX

Post by jivo »

Dik za info, to ja nevedel. Bohuzel jsem nasel stranky pouze v azbuce a tu jsem jiz zapomnel. Mohu pozadat o blizsi info nebo nejake stranky v en ?
Dik

doplnuji, ze pro ten Inlux. Ted zkousim Slick a na par veci je spickovej. Bohuzel me nejak nefunguje GPRS roaming a O2 jako vzdy nekomunikuje, takze tesuji min na bezplanych WIFI.
sdk
nováček
nováček

Post by sdk »

Jak sem již víše poznamenal:
http://www.lonelycatgames.com/?app=slick
janajdaa
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by janajdaa »

Malinko mě mate, jak všichni píšete o placeném Aglie M. já ho stáhnul, sice už nevim kde, ale na warezu to určitě nebylo a je v pohodě, funguje, komunikuje a ani nechce, abych ho platil, tak co.
Jen mám problém s Edge - potřeboval bych úplně zakázat gprs. Ale to sem nepatří, sry
vozkych
nováček
nováček

Post by vozkych »

Sehnat slušně fungujícího free ICQ klienta pro SP je asi nadlidský úkol.

Slick (v.36) mi na Voxovi ihned při připojování spadne, gsICQ už při startu. Prelude nejede a QIP má tolik chyb a tak nestabilní provoz, že ICQ klidně v terénu oželím.

Narazil jsem také na několik prapodivných projektů, zatím prý ve fázi Beta, které slibují také free klienta, chtějí ovšem tel číslo při registraci (Fring, EQO).

Agile Messenger, stejně jako IM+, jsou placené softy. Agile je za 44$, IM+ za 30$. To jsou dost vysoké částky, když vezmu v potaz, že to člověk potřebuje jednou dvakrát za uherský rok.
PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)

ICQ KLIENT

Post by PULPAN »

Zdravím, také mám AGILE, už dávno zd dob WM2, kdy jsem ho poprvé nainstaloval, a pokud si nahraju tento archaický, tak mi to v tel normálně maká, jakmile stáhnu jiný "free", tak se mu spustí 7dmi denní trial.Takže pokud člověk oželí inovace, tak ten AGILE z r.2002 cca běhá i na WM6, co mám v ETEN X500+.
:)
vozkych
nováček
nováček

Post by vozkych »

Agile pro WM2? Nebude problém s tím, že to chceme na Smartphone?

Podařilo se mi stáhnout z webu Fringu toho jejich klienta. Vypadá to moc hezky, na smartphone jako dělané, jenomže to umí nativně jen GogleTalk a Jabber. Všechny ostatní zmiňované IM protokoly (včetně ICQ) jedou přes GT nebo Jabber gateway. Komu to nevadí, může to být pro něj jistá volba. Neexistence GT či Jabber účtu nevadí, program umí udělat registraci přímo z telefonu.

Objevil jsem ještě jednoho, na stejném principu fungujícího, klienta. Jmenuje se OctroTalk. Je také free.
Sigi-ACS
přispěvatel
přispěvatel

Post by Sigi-ACS »

zkuste program Prelude ICQ
http://www.mobilnaut.cz/?a/408
Sigi-ACS
přispěvatel
přispěvatel

Post by Sigi-ACS »

Tak sorry zapomel sem na to ze ti prestal Prelude fungovat. :oops:
janajdaa
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by janajdaa »

tak já nevím..myslím, že jsem to snad nikde neukradl, ale určitě jsem nic neplatil..a mám Agile Messenger v. AM-SP-18 z roku 2004
vozkych
nováček
nováček

Post by vozkych »

A zobrazuje ti AM češtinu ve zprávách? Mě jí "žere". Všechny písmenka s nabodeníčky jsou pryč.
jivo
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Jdete do toho Prelude

Post by jivo »

Nazdarek
dovolil bych si timto tuto diskusi tak trosku pozavrit.
K lednu2008 je asi nejlepsi pouzivat CZ nebo SK SLICK. Sice je tam par drobnustek, ale funguje.
Dovolil bysh si take presmerovat na jejich forum, kde je muj dotaz a dosti vycerpavajici opdoved na klavesove zkratky -FUNGUJI

Forum
http://www.lonelycatgames.com/forum/vie ... php?t=5059
Vice info
http://smartmania.cz/index.php?ind=news ... le&ide=980<br>
Post Reply

Return to “HTC S710/S730”