[app] UC Browser - alternativní webový prohlížeč
[app] UC Browser - alternativní webový prohlížeč
Dnes vysiel UC Browser 4.0. Vypada to velmi dobre.
...................................................................
What's new for 4.0?[/b]
1. New Cooler UI
Totally new speed dial with a cooler UI.
2. Richer Site Navigation
Beautiful graphics make it easier to find the latest hot sites.
3. Merged Address Bar and Search Box
Offers you a more intelligent input experience.
4. Better Tab Switching
More intuitive gesture control for switching tabs.
Download
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... ignin=true" onclick="window.open(this.href);return false;
...................................................................
What's new for 4.0?[/b]
1. New Cooler UI
Totally new speed dial with a cooler UI.
2. Richer Site Navigation
Beautiful graphics make it easier to find the latest hot sites.
3. Merged Address Bar and Search Box
Offers you a more intelligent input experience.
4. Better Tab Switching
More intuitive gesture control for switching tabs.
Download
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... ignin=true" onclick="window.open(this.href);return false;
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
UC Browser
Když čtu slova "beautiful" a "cooler" , jímá mne docela záchvat smíchu 
Ještě že vím, že v Asii je to popisování stavu věcí i emocí vůči evropě posunuté a že autoři UC Browseru určitě nemají v Evropě žádnou sales agenturu, pobočku nebo cokoliv z marketingu..
Ještě že vím, že v Asii je to popisování stavu věcí i emocí vůči evropě posunuté a že autoři UC Browseru určitě nemají v Evropě žádnou sales agenturu, pobočku nebo cokoliv z marketingu..
UC Browser
Tak konecne si Uc pamata prihlasenie na fore ;)
UC Browser
Taky se vám od poslední aktualizace UC Browseru zobrazuje jinak mobilní verze fóra smartmania? Zkoušel jsem všechno možné v nastavení a nedaří se mi dosáhnout "normálního vzhledu" . V IE se fórum zobrazuje správně. Dělá to jen UC browser a jen na smartmanii, jinde vše funguje.
Není to pouze věc vzhledu, ale i používání. Stránka se načítá kolem 10s a vše se pořád přerovnává. Nejde kliknout na stánku topicu, nejde se pohybovat mezi stránky topicu, prostě je to nepoužitelné.
Není to pouze věc vzhledu, ale i používání. Stránka se načítá kolem 10s a vše se pořád přerovnává. Nejde kliknout na stánku topicu, nejde se pohybovat mezi stránky topicu, prostě je to nepoužitelné.
- Attachments
-
- 1.jpg (109.29 KiB) Viewed 4494 times
UC Browser
daj si stary vzhlad fora a bude to ok
-
Luks
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S7 Gold
UC Browser
Jo,po updatu na novou verzi je UCbrower hodně naprd.Dlouho trvá než si srovná stránku tak aby se dalo klikat na odkazy přesně.
UC Browser
UC Browser
Kde přepnu na starý vzhled fóra?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
UC Browser
Nastaveni- nastaveni - osobní nastaveni - vzhled fora.
UC Browser
Super, díky!
UC Browser
Tak to zas tak super není. Po přepnutí nastavení jsem si staré forum uložil do oblíbených a funguje.
Když ale nejdřív otevřu web smartmanie a z něj dole kliknu na forum, tak se zase otevře to nové nepoužitelné a to i přesto, že jsem trvale přihlášen.
Jediné řešení je mít v oblíbených web smartmanie a pak ještě web s forem.
Když ale nejdřív otevřu web smartmanie a z něj dole kliknu na forum, tak se zase otevře to nové nepoužitelné a to i přesto, že jsem trvale přihlášen.
Jediné řešení je mít v oblíbených web smartmanie a pak ještě web s forem.
UC Browser
skus sa odhlasit/prihlasit alebo nieco 
mne to ide normalne ked beham medzi tymi strankami
mne to ide normalne ked beham medzi tymi strankami
UC Browser
Nejde to. Když jdu na forum přes web m.smartmania.cz a dole kliknu na mobilní verzi fóra, tak se mi vždy otevře to nové forum bez ohledu na to, zda jsem trvale přihlášen nebo odhlášen. Musel bych vždy do toho nastavení fóra a tam to přepnout.
Když si uložim link se starým vzhledem do oblíbených, tak už tak zůstane, opět bez ohledu na přihlášení/odhlášení.
Takže musím mít v oblíbených 2x smartmanii. Na web a na forum.
U jiných fórum se toto neděje a u IE v telefonu je také vše v pořádku, tak nevím.
Když si uložim link se starým vzhledem do oblíbených, tak už tak zůstane, opět bez ohledu na přihlášení/odhlášení.
Takže musím mít v oblíbených 2x smartmanii. Na web a na forum.
U jiných fórum se toto neděje a u IE v telefonu je také vše v pořádku, tak nevím.
UC Browser
a preco to mne ide normalne ? 
UC Browser
To právě nutuším, proto to řeším 
Ikdyž jsem přihlášený ve staré verzi fóra a dole kliknu na obsah webu a z webu hned zpět dole na forum, tak naskočí nová verze a pořád jsem přihlášenej. Prostě z mobilní verze webu se na starou verzi fóra nedostanu.
Ikdyž jsem přihlášený ve staré verzi fóra a dole kliknu na obsah webu a z webu hned zpět dole na forum, tak naskočí nová verze a pořád jsem přihlášenej. Prostě z mobilní verze webu se na starou verzi fóra nedostanu.
UC Browser
tak ja nevem,urobil som teraz nasledovne >> som na fore,kliknem na obsah fora..potom na clanky,dostanem sa na smartmaniu..tam kliknem na forum,som spat na fore a furt mam stary vzhlad..
na tvojom mieste by som sa na fone odhlasil..uc zavrel
siel na pc verziu stranky,tam nastavil stare forum,odhlasil prihlasil..a az potom spat na fon..a tam prihlasit a vyskusat..
nie je mozne,ze by browser sam prehadzoval sablony..
na tvojom mieste by som sa na fone odhlasil..uc zavrel
siel na pc verziu stranky,tam nastavil stare forum,odhlasil prihlasil..a az potom spat na fon..a tam prihlasit a vyskusat..
nie je mozne,ze by browser sam prehadzoval sablony..
UC Browser
Tak si s tim hodinu hraju. Na telefonu v UC Browseru jsem vymazal komplet historii, pak jsem odstranil smartmanii z oblíbených. Pak jsem otevřel smartmanii v PC, přihlásil se na forum a v nastavení mám vzhled "smartmania" a nejde změnit, při příštím přihlášení je tam zase smartmania.
Otevřel jsem m.smartmania na mobilu v UC Browseru, kliknu na mobilní verzi fora a naskočí ten novej paskvil "BBOOTS" aniž bych se přihlásil, musím se tedy přihlásit a v nastavení změnit vzhled fora na "mobile", pak tuto stránku uložit do oblíbených a na forum chodit jen přes ní. Když dole kliknu na obsah webu, otevře se mi m.smartmania.cz, znovu dole kliknu na mobilní verzi fora a mám zpět vzhled "BBOOTS", přestože jsem přihlášenej a před chvílí jsem uložil vzhled jako "mobile". Musel bych znovu do nastavení a vše zase přepnout a takhle pořád dokola. Z mé L1020 z poslední verze UC Brosweru se prostě na starý vzhled fora z webu m.smartmania.cz nedostanu. Jedině přes odkaz z oblíbených.
Nevim jestli je to chyba smartmanie nebo UC Browseru, každopádně na jiných webech žádné problémy nepozoruji a přes mobilní IE to taky chodí normálně. Vzdávám to
edit: dělá mi to cca 3 týdny, myslel jsem že se upravoval web smartmanie a skoro jsem sem přestal chodit, možná je ale chyba v UC Browseru nebo mám první zavirovanej WP
Otevřel jsem m.smartmania na mobilu v UC Browseru, kliknu na mobilní verzi fora a naskočí ten novej paskvil "BBOOTS" aniž bych se přihlásil, musím se tedy přihlásit a v nastavení změnit vzhled fora na "mobile", pak tuto stránku uložit do oblíbených a na forum chodit jen přes ní. Když dole kliknu na obsah webu, otevře se mi m.smartmania.cz, znovu dole kliknu na mobilní verzi fora a mám zpět vzhled "BBOOTS", přestože jsem přihlášenej a před chvílí jsem uložil vzhled jako "mobile". Musel bych znovu do nastavení a vše zase přepnout a takhle pořád dokola. Z mé L1020 z poslední verze UC Brosweru se prostě na starý vzhled fora z webu m.smartmania.cz nedostanu. Jedině přes odkaz z oblíbených.
Nevim jestli je to chyba smartmanie nebo UC Browseru, každopádně na jiných webech žádné problémy nepozoruji a přes mobilní IE to taky chodí normálně. Vzdávám to
edit: dělá mi to cca 3 týdny, myslel jsem že se upravoval web smartmanie a skoro jsem sem přestal chodit, možná je ale chyba v UC Browseru nebo mám první zavirovanej WP
UC Browser
uz viem kde je tvoj problem..
robi mi to iste ak sa prihlasim na m.smartmaniu..
ja som sa doteraz prihlasoval na smartmaniu bez toho "m"
robi mi to iste ak sa prihlasim na m.smartmaniu..
ja som sa doteraz prihlasoval na smartmaniu bez toho "m"
UC Browser
A je to teda chyba smartmanie nebo UC browseru? Do nedávna to chodilo roky v pohodě.
UC Browser
myslim ze to suvisi stym,ze smartmania minule menila vzhlad..a nieco tam zrejme nedotiahli do konca..
obrat sa na vedenie stranky..ak to ale nerobi aj v IE,tak s tym asi nic neurobia
obrat sa na vedenie stranky..ak to ale nerobi aj v IE,tak s tym asi nic neurobia