Windows 10 Public release: Všeobecná diskuze
-
l0lz
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000
Windows 10 Technical Preview: Všeobecná diskuze
Je to tak, cortana v tech. preview nieje dostupna
Raděj se zeptám než udělat blbost,
když vyberu při instalaci smazat vše tak to smaže který disk? Ani tu není na výběr tak aby mi to nesmázlo oba 2
. Instaluju to normálně z windows, klasicky nabootovat se mito totiž nepodařilo tak su zmatený
, díky
když vyberu při instalaci smazat vše tak to smaže který disk? Ani tu není na výběr tak aby mi to nesmázlo oba 2
''uzitocna'' To som samozrejme ako prve vyskusal...finchcz wrote:vedle Startu je uzitecna ikona lupy...
cortanu hlada na webe
takze asi tam fakt nie je..
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Proč z windows? Pokud tam máš dva disky(ať už fyzické nebo logické) tak normálně spusť instalaci z flashky, mechaniky nebo jak to máš a přes volbu "Vlastní instalace" vyber disk, na který chceš nainstalovat. Mám pocit, že instalace z Win přepisuje OS a staré soubory dá do složky Windows.old, což asi nechceš.ostravak wrote:Raděj se zeptám než udělat blbost,
když vyberu při instalaci smazat vše tak to smaže který disk? Ani tu není na výběr tak aby mi to nesmázlo oba 2. Instaluju to normálně z windows, klasicky nabootovat se mito totiž nepodařilo tak su zmatený
, díky
Smaže to systémový disk systému ze kterého to instaluješ, další disky nechá na pokoji...ostravak wrote:Raděj se zeptám než udělat blbost,
když vyberu při instalaci smazat vše tak to smaže který disk? Ani tu není na výběr tak aby mi to nesmázlo oba 2. Instaluju to normálně z windows, klasicky nabootovat se mito totiž nepodařilo tak su zmatený
, díky
Po instalaci na nový čistý HDD mi nejdou některá videa z youtube a všechna z fb nevíte co s tím je? Jak to opravit? Jinak zvuk jede jenom je černý obraz, 
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Re: Windows 10 Technical Preview: Všeobecná diskuze
Špatné ovladače na grafiku nejspíš...
Mám aktualizované... A pořád nic... :(
W10 máš aktualizované?
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Zkus třeba starší ovladače ... nebo vypni v nastavení flashe gpu akceleraci....
Tak přes IE to jede, ale chrom to nedává... Všechno aktualizováno a zkoušel jsem i starší verze. 
Aha, tak to bývalo bylo dobré napsat na začátku..DEEREman wrote:Tak přes IE to jede, ale chrom to nedává... Všechno aktualizováno a zkoušel jsem i starší verze.
Asi chrom nepodporuje W10...
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
Zkoušel už někdo nainstalovat na Lenovo Miix 2 10?
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Chrome u mě funguje, jedná se tedy o tvůj problém.DEEREman wrote:Tak přes IE to jede, ale chrom to nedává... Všechno aktualizováno a zkoušel jsem i starší verze.
-
Eli.Wallace
- přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S9 One UI Beta, Galaxy S10
Tak po zavření obou horních nabídek se to zasekne úplně stejně.Jirka_t wrote:Předpokládám, že ty dvě hlášky nahoře jsi tím křížkem odklikl? Ono to na těch nápisech stojí...Eli.Wallace wrote:Zase jsem zamrznul na tomhle,poradil by mi někdo co mám do VirtualBoxu nastavit?Zkoušel jsem už různá nastavení,ale žádné nepřineslo kýžený efekt...
Nic jsem nedělal opravdu nic a rozjelo se to nechápu, ale jedu! 
tak jsem to nějak nainstaloval, ale bohužel zklamání. Pokaždém startu pc asi po 20s mi začne problikávat obrazovka 1x a po 5s opět 1x a pak modrá obrazovka, že se restartuje pc s tím, že: page fault in nonpaged area (atikmpag.sys).
Může na to mít vliv mě napadla přepínatelná grafika na notebooku? Podobným způsobem přeblikává,
když se přepne z integrované na klasickou. Kdysi při testovací verzi W8 jsem s tím měl problémy, ale pouze s tím, že nešla přepnout grafika, byla pouze integrovaná a musel jsem složitě hledat ovladače. Ale ted je nestihnu ani nainstalovat podle mě.
Může na to mít vliv mě napadla přepínatelná grafika na notebooku? Podobným způsobem přeblikává,
když se přepne z integrované na klasickou. Kdysi při testovací verzi W8 jsem s tím měl problémy, ale pouze s tím, že nešla přepnout grafika, byla pouze integrovaná a musel jsem složitě hledat ovladače. Ale ted je nestihnu ani nainstalovat podle mě.
-
M.BoBo
- smartguru

- Zařízení: iPhone XS, iPad 2018, Apple Watch 5
ostravak:
S tim jsem mel problem u stareho notebooku u testovaci verze WIN8 -> taky prepinatelna grafika, staci v biosu natvrdo nastavit externi. Mozna se stejny problem opakuje i zde.
S tim jsem mel problem u stareho notebooku u testovaci verze WIN8 -> taky prepinatelna grafika, staci v biosu natvrdo nastavit externi. Mozna se stejny problem opakuje i zde.
-
kesounam
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 520 , HTC HD2 , Lenovo A6000 ,
Zatím zkouším ,ale nejde mi stahovat ze Storu ,hodí to chybu.Je tento problém jen u mě ?
-
TomSoft
- stálý přispěvatel

- Zařízení: LUMIA 950 XL
Zkouším stahovat a instalovat aplikace ze Storu a vše je OK.