http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=186&t=36965" onclick="window.open(this.href);return false;
tady je téma přece jiné.... pak to tady má vypadat

Sranda je v tom, ze ja nie, pre Win 8.1 ich mam viac a pritom hram jednu hruveigy wrote:S tím AoE to mam stejně, ale množství achievementů mam u obou stejné..

Tak jsem je vyzkousel a to je pro moji potrebu mnohem horsi:) Počet kliknuti pro vytvoreni takove připomínky je ještě vyssi, navíc se nezobrazuji v kalendari ani na dlazdici. Trochu jsem doufal, ze se kalendar dokaze „ucit“ a když budu neustale menit tech 15 minut na V case pripomenuti, tak to tam zustane, ale změna nenastala ani po několika desítkách vložených udalosti, takze takto to asi nefunguje:) Coz by ale v dnesni době uz mohlo…veigy wrote:Na tohle se hodí spíš úkoly, než kalendář... Zkus jeste to..

Nebo také Reminder v Cortaně, což je jednoduchý upomínač, který lze kromě času podmínit i místem připomenutí nebo událostí, která připomínku vyvolá.veigy wrote:Na tohle se hodí spíš úkoly, než kalendář... Zkus jeste to..
fak sa to spusta rychlesjsiefinchcz wrote:ja jsem po dnesni aktualizaci spokojen. spousteni aplikace se zrychlilo...

Aplikace prostě spadne, mají tam špatně ošetřené vzbuzení aplikace. Můžeš maximálně kontaktovat autora.relouth wrote:obcas sa mi stane,ze spustim nejaku app..ta sa nacitava..a som spat na home screen..
neviete co s tym ?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest