Aplikace Pro HTC tytn II

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Post Reply
hany
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Aplikace Pro HTC tytn II

Post by hany »

Zdravím

Tohle forum pročítám už rádu dní a po všech článkach a materilech jsem si taky koupil HTC tytn II abych taky patřil do klubu:D

Proto jako začínající človek jak WM tak celkově s tímhle typem tlefonu začínam a uvítal bych nějaké celkové shrnutí. věci typu jaké aplikace bych si mel sehnat. co mi kdo doporučí. takže kdyby byl někdo tak hodný a napsal sem př 5 jeho nejčastěji využívaných aplikací

a druhá má otazka v pár recenzích jsem se docetl ze tytn II by mel podporovat SDHC karty velikosti Micro SD . Má s tím někdo skušenost?

Všem kteří reagovaly velice děkuji
Krota
přispěvatel
přispěvatel

Post by Krota »

Ahoj, pokud mas Kaisra tak se koukni tu na foru kde je sekce Kaiser, mas tam zodpovezene otazky predem.

Jinak aplikace mas v kaisru a doporucoval bych ti, aby ses nejdrive seznamil s temi co tam jsou a az pak se pokouknul po jinych :)

ad2, podporuje SDHC karty do velikosti 32GB
hany
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by hany »

no seznamenej pravě sem už si tu s tim hraju asi 4tej den v kuse:D ale teba mam problemy z přehravaním videji nebo se stahovaním věcí z internetu. nevim jak kaisera donutit ay si neco ulozil z internet do sebe.. nebo př aby přehrál video které je na strankach třeba youtube potom jak třeba zkomprimuji videa na format dispeje atd
JuriG
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by JuriG »

Vsechyn otazky ktere tady pkladas jsou jiz mnohokrat zodpovezeny na tomto foru staic jen pouzit tlacitko HLEDAT
neveceral
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by neveceral »

Když už je to tu načnuto, existuje nějaký SW, který funguje jako tel. záznamník? To, co nabízí operátoři, mi nějak nevyhovuje. Pro S60v3 jsem toho našel hodně, ale pro PocketPC nic. Dík.
Krota
přispěvatel
přispěvatel

Post by Krota »

Nevim co mas za zarizeni, ale treba Kaiser a myslim ze vsechny zarizeni co maji WM6 mas nahravani hovoru uz standartne v sobe.

Aha zaznamnik, tak beru z5 :)
boko
nováček
nováček

Post by boko »

Co sa tyka software tak som sa stretol s dost velkou nestabilitou ale hlavne malou podporou WM6 na co treba cas pretoze WM6 je nove a programy ktore isli na nizsich OS na WM6 nie su vzdy stabilne. HTC kaiser vsak ma dost bohatu databazu software a ked ich covek prejde vela mu uz nechyba. Samozrejme pre nie velmi narocnych uzivatelov. Co mi chyba je komunikator pre ICQ ktory by spolahlivo fungoval vyskusal som viacero ale bud neboli vhodne ako je original ICQ pre PDA alebo boli nestabilne.
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

to neni pravda, 97% programu co šli na WM5 fungujou na 100% ve WM6, to nemluvim o tom, že na WM6 spustiš aj pár prográmků pro Windows Mobile 2000 ARM
sutrus
nováček
nováček
Zařízení: HTC TyTN II

Post by sutrus »

ICQ odpojilo stary protokol TOC a vetsina sw ho vyuzivala. Bohuzel nesleduji aktualizace programu pro PDA, ale nestabilita muze byt zpusobena prave timto. Tady si o tom muzes neco precist.

Code: Select all

http://technet.idnes.cz/pokecame-jeste-pres-icq-nekteri-uzivatele-budou-mit-problem-pl0-/sw_internet.asp?c=A071025_134533_sw_internet_NYV
mojito
varování
varování

Post by mojito »

já třeba pro ICQ používám Slick a jsem spokojenej...funguje bez problémů...
Post Reply

Return to “HTC TyTN/TyTN II”