Aplikace Pro HTC tytn II
Aplikace Pro HTC tytn II
Zdravím
Tohle forum pročítám už rádu dní a po všech článkach a materilech jsem si taky koupil HTC tytn II abych taky patřil do klubu:D
Proto jako začínající človek jak WM tak celkově s tímhle typem tlefonu začínam a uvítal bych nějaké celkové shrnutí. věci typu jaké aplikace bych si mel sehnat. co mi kdo doporučí. takže kdyby byl někdo tak hodný a napsal sem př 5 jeho nejčastěji využívaných aplikací
a druhá má otazka v pár recenzích jsem se docetl ze tytn II by mel podporovat SDHC karty velikosti Micro SD . Má s tím někdo skušenost?
Všem kteří reagovaly velice děkuji
Tohle forum pročítám už rádu dní a po všech článkach a materilech jsem si taky koupil HTC tytn II abych taky patřil do klubu:D
Proto jako začínající človek jak WM tak celkově s tímhle typem tlefonu začínam a uvítal bych nějaké celkové shrnutí. věci typu jaké aplikace bych si mel sehnat. co mi kdo doporučí. takže kdyby byl někdo tak hodný a napsal sem př 5 jeho nejčastěji využívaných aplikací
a druhá má otazka v pár recenzích jsem se docetl ze tytn II by mel podporovat SDHC karty velikosti Micro SD . Má s tím někdo skušenost?
Všem kteří reagovaly velice děkuji
no seznamenej pravě sem už si tu s tim hraju asi 4tej den v kuse:D ale teba mam problemy z přehravaním videji nebo se stahovaním věcí z internetu. nevim jak kaisera donutit ay si neco ulozil z internet do sebe.. nebo př aby přehrál video které je na strankach třeba youtube potom jak třeba zkomprimuji videa na format dispeje atd
Co sa tyka software tak som sa stretol s dost velkou nestabilitou ale hlavne malou podporou WM6 na co treba cas pretoze WM6 je nove a programy ktore isli na nizsich OS na WM6 nie su vzdy stabilne. HTC kaiser vsak ma dost bohatu databazu software a ked ich covek prejde vela mu uz nechyba. Samozrejme pre nie velmi narocnych uzivatelov. Co mi chyba je komunikator pre ICQ ktory by spolahlivo fungoval vyskusal som viacero ale bud neboli vhodne ako je original ICQ pre PDA alebo boli nestabilne.
ICQ odpojilo stary protokol TOC a vetsina sw ho vyuzivala. Bohuzel nesleduji aktualizace programu pro PDA, ale nestabilita muze byt zpusobena prave timto. Tady si o tom muzes neco precist.
Code: Select all
http://technet.idnes.cz/pokecame-jeste-pres-icq-nekteri-uzivatele-budou-mit-problem-pl0-/sw_internet.asp?c=A071025_134533_sw_internet_NYVWho is online
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest