HTC Kaiser - Výpadky zvuku

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Post Reply
Outlook
nováček
nováček

HTC Kaiser - Výpadky zvuku

Post by Outlook »

Ahoj, občas se mi u Kaisera stává, že mi při hovoru vypadne zvuk - prostě není nic slyšet ani u mě ani u volaného, hovor ale běží dál... Obdobná věc se mi jedno ustala, nešlo navíc ani repro při přehrávání mp3 apod... prostě zařízení ohluchne jak ve směru dovnitř, tak ven a pomůže jen soft reset. Stává se někomu něco podobného? Díky za info!
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Za tu dobu co mam Kaisera,tak se me nikdy nic takoveho zatim nestalo.
Outlook
nováček
nováček

Post by Outlook »

Hele tak dnes znova... nezvonily připomínky, ani budík, neslyšel jsem příchozí telefon (a vzhledem k tomu že jsem pda vedle sebe v kolíbce tak...). Když zkusím zapnout mp3 tak se cca na půl vteřiny ozve zvuk a opět tzicho. Pokud skladbu posunu opět chvilka zvuk ua zase ticho...

Asi kontaktovat prodejce a případně si to od nich nechat zreklamovat a přehrát, co? BTW bere se přehrání ROM podoma jako zásah, který způsoí ztrátu záruky?
RadekB
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S4

Post by RadekB »

Mě se včera stalo něco podobného. Sedím kanceláři, ticho, volal mi kámoš a - opět ticho. Zvonění jsem měl zapnuté a že mám nepřijatý hovor, jsem se dozvěděl náhodou, když jsem se podíval na displej. Pak mi volal další člověk a telefon normálně zazvonil. Taky nevím, co se stalo :-(
GhostFace
nováček
nováček

Post by GhostFace »

prehranim oficialni rom se zaruka neztraci pokud vim
Jumper
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC TP2, HTC TyTN II, Samsung Galaxy S3

Post by Jumper »

já výpadky zvuku netrpím, jen klasická chyba budíku a zámku , ale když telefonuji, než začne zvonit druhá strana, tak se ve sluchátku vždy takové bzučení, jako když dáte mobil k rádiu.... a hrozně pomalá odezva na přijmutí hovoru, ukončení atd....
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

to "bzučeni" mam aj ja
Post Reply

Return to “HTC TyTN/TyTN II”