Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Já jsem milovník Celly wallet pouzder a na svojí Lumii 925 používám http://pouzdra-mobily.heureka.cz/pouzdr ... 925-cerne/" onclick="window.open(this.href);return false; Nejenom, že to kryje strany telefonu, ale máš tam i místo na doklady a kryt pasuje skvěle.
- špatně se s ním volá
- bojím se o horní a dolní strany.
- špatně se s ním volá
- bojím se o horní a dolní strany.
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Ehm, mohl by prosím někdo z vlastníků L920 s DP zkusit, jestli mu v nastavení funguje volba dotykové ovládání?
I po restartu a soft resetu se mi odmítá spustit. Díky.
I po restartu a soft resetu se mi odmítá spustit. Díky.
-
zlieva
- častý přispěvatel

- Zařízení: NOKIA LUMIA 620/ LUMIA 920 Black/ LUMIA 950 SS
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Ano, funguje úplne normálne.
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Hm, díky za info. Takže HR. Ach jo.
Setkal se někdo s loupáním "laku" kolem plíšku na zadní straně?[img]http://img.tapatalk.com/d/14/09/13/rarudube[/img]
Mám telefon asi rok. Je fakt, že od koupě je ten plíšek v tom místě níž, takže ta hrana je namáhaná
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
vormen: Několikrát jsem to u zákazníků řešil, není to častý problém, ale vyskytuje se a nejen u 920.
Nejvíce na to trpí ty hrany (jako u plisku) jelikož jsou frézovány až po nástřiku.
Nejvíce na to trpí ty hrany (jako u plisku) jelikož jsou frézovány až po nástřiku.
Hm, tak to je blbý, asi se to bude rozšiřovat. Dá se koupit ten origo kryt?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
no, někdy je to dobré pro zjištění pravého stavu věcí. Ono není potřeba kolikrát vědět, že se to x lidem děje, ale to, že ne. A pokud někdo má delší dobu zkušenost, že se mu to neděje, je to zrovna tak důležitá informace, jako to, že někdo problém má. A když to potvrdí více lidí, je to zase jiná informace - mám prostě vadný kus, ostatním se to neděje.qwer wrote:Já myslím, že mu nemusíme každý jednotlivě psát "já ne"..
Obecně si myslím, že bys občas neměl tolik "myslet". Neber to nijak zle, ale tvůj příspěvek měl nižší informační hodnotu, než příspěvek o tom, že se lak neloupe.
dá, koukni do google. Možná HTCJirka by mohl poradit.vormen wrote:Hm, tak to je blbý, asi se to bude rozšiřovat. Dá se koupit ten origo kryt?
-
htcjirka
- smartmaniak

vormen: Samožřejmě, že dá
Šikovné ruce to zvládnou a do tisícovky se vejdeš.Bude se muset jen přehodit destička pro bezdrátové nabíjení (je lepená) a audio konektor z původního krytu.Pozor na napodobeniny originálu.
Tisícovku za to nedám, tekže nová lumia, jsem myslel ten kryt tak 300
-
htcjirka
- smartmaniak

To jedine neoriginal.Unibody něco stoji.
Dělá mi úplně to samé ta má.Reklamace,k ničemu,tam kde jsem ji koupil to neopraví a,novou nemají.vormen wrote:Setkal se někdo s loupáním "laku" kolem plíšku na zadní straně?[img]http://img.tapatalk.com/d/14/09/13/rarudube[/img]
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
Zdravím, mám problém s jednou Lumiou 920.Nefunguje na nej zvuk (ani volanie, ani reproduktor, ani sluchátka) a po stlačení tlačidiel hlasitosti nevyskočí lišta s hlasitosťou, iba nejaký čudný sivý pásik(pridávam foto), to isté aj po preinštalovaní cez NSRT.
- Attachments
-
- wp_ss_20140913_0003.jpg
- (42.55 KiB) Downloaded 91 times
xjohny wrote:Máte někdo L920 z polské distribuce Orange? Mám vyměněnou SIMku, v telefonu nastavím 4G, ale pořád se to nechce připojit. Zkoušel jsem v Praze Vysočanech a na Proseku. Pokrytí O2 by tam už být mělo.
Zkoušel jste někdo s telefonem z tého distribuce?
Tak jsem minulý týden projel Prahu, po magistrále od Pankráce až po Holešovice a ani jednou se mi na 4G nic nechytloJirka131 wrote:Já ji mam taky od polského Orange a funguje mi normálně mám t mobile včera mi v noci přišla nová aktualizace na software akorát mám lumia Black.
Spadl mi telefon na zem, vypadl šuplíček sim (již podruhé) a od té doby mi nefunguje LTE. Vyměnil jsem kryt, změna se nudála.
Posralo se:
Posralo se:
- 1) HW
2) SW
3) SIM
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Tak SW určitě ne.
Zdravim, neviete preco mi nikedy nezvoni budik ? Vobec sa nespusti ako keby to preskocilo ani naznak funkcnosti. Mam WP 8.1 DP full update bez Cyan. Mam budiky na kazdy den v urcitom case a asi 3. tyzen ma to uz nebudi. :/
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Zkus všechny odstranit a vytvořit znovu...
cyan - lumia 920 a asi vsecky v DP porad nic , nenachazim na netu zadne nove infa , neslyseli , nevideli jste nejake nove zpravy ? dekuji za odpovedi