[app] Opera - webový prohlíčeč pro WP8 a W10M
Opera pro Windows Phone (diskuze)
aj po dnesnom update pada po zadani adresy
Po druhé aktualizaci už mi funguje normálně. Nelíbí se mi font písma, jinak jsem za další app rád. Na UC Broswer má co dohánět.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Pořád nefunguje. Spadne hned při načítání stránky po spuštění. WP8.1 DP GDR1 bez cyan.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Cyan bez GDR1 - spousteni ok.
I tak je to ladeni na dlouho az to dosahne nejake urovne a kvality.
I tak je to ladeni na dlouho az to dosahne nejake urovne a kvality.
Re: Opera pro Windows Phone (diskuze)
Ja ji odinstaloval a nainstaloval nanovo a šlape. Jen mam asi hloupý dotaz ale jak se v ni zoomuje? Klasické dva prsty nefungují
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Funguje klasicke "zoomovani".
-
Her Mister
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 950 XL / Chuwi Vi8
Me po prvnim spusteni vzdy spadne, ale napodruhe uz fachci, ale jeste vtipna je hlaska ze je vas prohlizec zastaraly a doporucuji me ho aktualizovat... 
-
Ziegelfeld
- přispěvatel

- Zařízení: NOKIA Lumia 930
Ďalšia aktualizacia, a hurá už to ide. ;)
-
Menty
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920, 820, 830, Galaxy A5
Tak abych se k Opeře taky trochu vyjádřil. Jediná škoda je to, že trošku nerespektuje design WP, každopádně je to sice BETA, ale asi tak stokrát lepší než vestavěný IE. Pohyb po stránce je super, mnohem plynulejší než v IE a odezva se ani nedá srovnat. Když si načtu třeba m.wpcentral.com, tak rolovat dolu v IE je na pěst, opravdu nechápu, že MS neumí vytvořit normální použitelný prohlížeč. A to jenom korunuje stupidní přepínání mezi panely, které má Opera vyřešené dokonale. Jediná výhoda IE je to, že má adresní řádek dole. Každopádně v dalším updatu čekám zvýšení stability, překreslení prostředí do stylu WP a bude to pecka.
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Mě se naopak WP Central načítá bezchybně a rychle na IE, což se určitě o Opeře nedá říct...
no ja som po vcerajsom update konecne spokojna, vcelku funguje bez vacsich problemov a hlavne, mam svoju oblubenu operu mini 
- mimonaut
- smartmaniak

Tak jsem zkusil půl dne operu používat a nejde to. Drtivá většina stránek není zobrazena korektně nebo opera špatně umístí aktivní prvky, prvotní načítání stránek trvá oproti IE většinou déle (což opera maskuje tím, že se nejdřív nic neděje a pak tam stránka skočí najednou), celé je to takové kostrbaté, plynulé jen na mobilních verzích webu a navíc je celá app extrémně hnusná. Tohle UI je jak z devadesátých let minulého století.
Tak zas někdy, opero.. Je vidět, že IE je minimálně technologicky mnohem dál.
Tak zas někdy, opero.. Je vidět, že IE je minimálně technologicky mnohem dál.
- mimonaut
- smartmaniak

Na desktopu je situace minimálně od doby IE11 trochu jiná. IE je v zásadě jediný prohlížeč, který podporuje schválené standardy a ten kdo začíná být nestandardizovaný je chrome. Implementuje vlastní proprietární technologie a už dnes je spousta stránek "chrome only".. Jediné s čím souhlasím jsou starší verze, ale s tím bohužel nejde nic dělat.
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Ja například plně dobrovolně používám IE na desktopu, používal jsem ho už dřív, ale od W 8.1 to začalo plně dávat smysl... Za posledních pár let jsem vystřídal všechny prohlížeče a u všech se dá najít nějaké ale...
-
Luks
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S7 Gold
Taky jsem na něj přešel,jel sem snad 10let na opeře ale poslední verze stojí za prd a ostatní prohlížeče jsou tragicky pomalý.
Ale u WP s ním teda spokojenej nejsem,mám UC browser a spokojenost.Snad tu Operu vyladí k dokonalosti.
Ale u WP s ním teda spokojenej nejsem,mám UC browser a spokojenost.Snad tu Operu vyladí k dokonalosti.
Dnes po update na 0.9.0.3 to chvilu načítava a potom sa sama vypne
tak mne do vcera fungovala bez problemov, dnes pada.
ja pouzivam na vsetkych prehliadacoch mobil. zobrazovanie a to mi nevyhovuje na uc browser ani na IE.
ja pouzivam na vsetkych prehliadacoch mobil. zobrazovanie a to mi nevyhovuje na uc browser ani na IE.
Dnes to hodilo update na 0.9.0.4. a uz to konecne ide, pri nacitani nepadne a da sa uz aj browsovat
Byla odstraněna opera mini ze store, neví někdo proč nebo jaký byl důvod.