Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
finchcz
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)
vzhledem k "Ráno se během mého střízlivění" se predchozi vecer mohlo dit cokoliv 
-
Lord de Wolf
- přispěvatel

- Zařízení: HTC 8X (DEAD)/ Lumia 920 Black + Nokia 100
Závislák nejsem... až tak velký...
Prostě to byla blbá souhra náhod. Alkohol+vybitá baterie a neekologické čištění zubů (puštěný kohoutek).
Každopádně jste mi ještě neodpověděli.
To s tou rýží znám, ale říkám si že teď je na to už stejně pozdě, když mobil jede normálně...
Navíc ho mám teď na bezdrátové nabíječce Qi a při tom se taky docela hřeje - tzn. voda se odpařuje :D
Prostě to byla blbá souhra náhod. Alkohol+vybitá baterie a neekologické čištění zubů (puštěný kohoutek).
Každopádně jste mi ještě neodpověděli.
To s tou rýží znám, ale říkám si že teď je na to už stejně pozdě, když mobil jede normálně...
Navíc ho mám teď na bezdrátové nabíječce Qi a při tom se taky docela hřeje - tzn. voda se odpařuje :D
-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
já lumii takhle utopil v záchodě, taky nereagoval displej, vyzkoušel jsem všechny hovadiny typu rýže, fén, atd atd... nechal jsem ho sušit asi 4dny. Stejně mi řádkuje displej, do servisu ho dávat nebudu - pokud je to s oxidací pravda, tak už to nemá cenu řešit a čekat, až něco odejde... Mě takhle střídavě funguje už asi 2 nebo 3 měsíce, občas se samovolně vypne, když ho vypnu a zapojim na nabíječku, tak se automaticky zapne - glance screen nemůžu používat, protože mi místo glance začnou mihotat bílé pruhy, když nechám mobil vypnutej, stále svítí tlačítko WIN. Je pravda, že jsem měl alespoň vyndanou baterku a co šlo, to jsem odpojil a hodil do rýže, ale do displeje se stejně nedostaneš. Dle mého názoru nemá cenu nějaké odborné čištění v tomhle případě, stejně jako nemá cenu nechat si za dvoku vyměnit displej a čekat, kdy se ti rozsype něco jiného...
-
Lord de Wolf
- přispěvatel

- Zařízení: HTC 8X (DEAD)/ Lumia 920 Black + Nokia 100
Každopádně složitě to nevypadá, ale nevím jestli to má cenu řešit. :D
https://docs.google.com/file/d/0B3gG5rr ... view?pli=1
https://docs.google.com/file/d/0B3gG5rr ... view?pli=1
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520 Black Windows Phone 8.1 GDR1 DP
Prodáno.
-
Libas.Hm-kovo
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 920
Zdravím dneska jsem se konečně dostal na aktualizaci cyan a měl bych na vás jednu otázku. Nemůžu nikde zjistit co to je za ikonu která se mi objevila po aktualizaci. Přidávám obrázek z googlu na levé straně, je signál, wifi, tichý režim a to poslední je co prosím vás?? Předem díky.
- Attachments
-
- Lumia_Cyan_Logo_1520_Green.jpg
- (128.1 KiB) Downloaded 59 times
-
Libas.Hm-kovo
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 920
Děkuji za objasnění, jsem zase o něco chytřejší :D
Zdar chlapi! Shanim pouzdro bumper Nokia cc-1043 v barvě červené, modré a žluté. Buďto nové nebo použité, ale nepoškozené. Nabidnete na 725 281 063 (i SMS). Dík Martin
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
To jsem taky sháněl, bezvýsledně.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Pred dvema tydne jsem kolegovi v praci objednaval cervene, to se sehnat tedy jeste da.
Na ebayi jich je.
Ale když už o těch krytech mluvíte. Já nevím, jak je to u 920, ale koupil jsem si tenhle kryt v modré barvě na 720 a teda děs. Po stranách jsou na něm otisky, jak člověk drží telefon, které nejdou ničím odstranit... líh, technický benzín... nic nepomáhá. Trochu mě to mrzí, čekal jsem, že si kryt udrží krásně modrou barvu a ne že po pár týdnech bude flekatý.
Ale když už o těch krytech mluvíte. Já nevím, jak je to u 920, ale koupil jsem si tenhle kryt v modré barvě na 720 a teda děs. Po stranách jsou na něm otisky, jak člověk drží telefon, které nejdou ničím odstranit... líh, technický benzín... nic nepomáhá. Trochu mě to mrzí, čekal jsem, že si kryt udrží krásně modrou barvu a ne že po pár týdnech bude flekatý.
-
htcjirka
- smartmaniak

Z 98% procent napodobeniny originalu a za tyden to vypada desive.Na ebayi jich je
-
SmetyCZ
- smartmaniak

Prozradíš kde?htcjirka wrote:Pred dvema tydne jsem kolegovi v praci objednaval cervene, to se sehnat tedy jeste da.
-
htcjirka
- smartmaniak

http://www.atcmobile.cz/nokia-ochranny- ... d-/p16666/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
SmetyCZ
- smartmaniak

Super, díky. Za kus gumy skoro 2 kila, nejsou z levnýho kraje 
-
htcjirka
- smartmaniak

Cena odpovida kvalite a presnosti pouzdra, ktera je na perfektni urovni, nechces, neber.
Napodobenin z Číny za pár šupů jsem viděl mraky. Na první pohled hezký a pak zjistím, že to ani nekryje horní a spodní hrany telefonu. :( Poptal jsem ty pouzdra všude možně a všechny odpovědi byly stejné - vyprodáno... :( v ATC je to sice i s poštovným palba, ale asi to zkusím. Snad ještě bude. Dík všem
Jinak pořád platí, že sháním žlutý a modrý.
Klidně i starší, ale nepoškozené, kontakt na mne je o pár příspěvků nazpět. Dík
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
jedine dobre puzdro na lumiu...mam tu asi 5 roznych ale na toto original sa nechyta...dal by som zanho aj 10eur