Alternativa Lumia 1520
Alternativa Lumia 1520
Zdravím,
ptal jsem se na názory Lumia 1520 a zkušenosti s tímto telefonem. Bylo mi doporučeno si tento mobil ošahat, bohužel jsem nenašel obchod, kde by tento telefon měli na skladě.
Snažil jsem si tedy vyhledat všechny možné informace a i rozměry nakreslit na papír.
Ovšem přemýšlím a snažím se najít, nějaký mobil, který má stejné parametry jako L1520, ale má menší display. Existuje nějaký takovýto telefon, kromě L930?
Děkuji
ptal jsem se na názory Lumia 1520 a zkušenosti s tímto telefonem. Bylo mi doporučeno si tento mobil ošahat, bohužel jsem nenašel obchod, kde by tento telefon měli na skladě.
Snažil jsem si tedy vyhledat všechny možné informace a i rozměry nakreslit na papír.
Ovšem přemýšlím a snažím se najít, nějaký mobil, který má stejné parametry jako L1520, ale má menší display. Existuje nějaký takovýto telefon, kromě L930?
Děkuji
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Alternativa Lumia 1520
Kromě lumie 930 ještě existuje varianta HTC One (M8) for Windows, v Evropě se ale zatím neprodává.
http://www.htc.com/us/smartphones/htc-one-m8-windows/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.htc.com/us/smartphones/htc-one-m8-windows/" onclick="window.open(this.href);return false;
Alternativa Lumia 1520
No já prošel všechny možné obchody s telefony i operátory, zdali nemají něco na podobný způsob, abych si mohl zkusit tu velikost a všude mi řekli, že nic takového nemají.
Měl jsem možnost půjčit si Note 3 a ten byl v pohodě. Chtěl bych raději WP. Chtěl jsem se zeptat je rozdíl mezi Windows Phone a Windows 8.1 na mobilu?
A je možné u L1520 otáčet display o 90 stupňů na obě strany? A nejspíše co jsem koukal, nelze otočit display v menu? Já osobně i do teď jsme používal mobil především na šířku.
Měl jsem možnost půjčit si Note 3 a ten byl v pohodě. Chtěl bych raději WP. Chtěl jsem se zeptat je rozdíl mezi Windows Phone a Windows 8.1 na mobilu?
A je možné u L1520 otáčet display o 90 stupňů na obě strany? A nejspíše co jsem koukal, nelze otočit display v menu? Já osobně i do teď jsme používal mobil především na šířku.
Alternativa Lumia 1520
Obávám se, že ani L1320 nebudou mít. Koukal jsem po všech vystavených telefonech a ptal se na podobnou velikost a říkali, že nic takového nemají.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Alternativa Lumia 1520
V alze mají 1520 vystavenou.
Btw jestli ti note přišel velikostně v pohodě, 1520 bude taky OK.
Btw jestli ti note přišel velikostně v pohodě, 1520 bude taky OK.
Alternativa Lumia 1520
-Pavel- : To s tím vystřihnutím jsem už zkoušel, na ovládání jednou rukou to opravdu není. To Note 3 se ovládal líp, ale má zase Android a je na něm vidět zpomalení.
mimonaut : No ale vystavená je pouze v Praze.
mimonaut : No ale vystavená je pouze v Praze.
Alternativa Lumia 1520
No občas bych potřeboval i jednou rukou, ale tak přeci jen, já mnohem raději píši v širším režimu.
Jen závěrem, dá se otočit obrazovka na obě dvě strany o 90 stupňů a dá se otočit i menu, nebo je to jako u androidu, že je to jen v základním úzkém režimu?
Chtěl jsem se zeptat, má někdo pouzdro CP-623?
Díky
Jen závěrem, dá se otočit obrazovka na obě dvě strany o 90 stupňů a dá se otočit i menu, nebo je to jako u androidu, že je to jen v základním úzkém režimu?
Chtěl jsem se zeptat, má někdo pouzdro CP-623?
Díky
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Alternativa Lumia 1520
To "peeeeta" kde si videl zpomalenej system na Note 3? To byla nejaka cinska kopie ne?Ten smart je vykonejsi nez muj domaci ntb,za chvili bude kitkat 4.4.4 a dal je to hodne odladeny a minimalne zabugovany.
Asi ted 930,ale ma to WP,omezeny,ale uzivatelsky jednoduchy system,jako jabko.
Asi ted 930,ale ma to WP,omezeny,ale uzivatelsky jednoduchy system,jako jabko.
Alternativa Lumia 1520
Chceš říci, že WP je omezený systém?
Já jsem se zatím kolem sebe setkal jen s tím, že Android se po čase zpomalil a WP stále běží jak má.
Ten note 3 není žádná kopie, je to originál. Bohužel na něm ovšem bylo vidět již nějaké zpomalení.
Já jsem se zatím kolem sebe setkal jen s tím, že Android se po čase zpomalil a WP stále běží jak má.
Ten note 3 není žádná kopie, je to originál. Bohužel na něm ovšem bylo vidět již nějaké zpomalení.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Alternativa Lumia 1520
Momentálně se dá L1520 pořídit okolo 10 000 Kč s DPH, v této cenové relaci má dva konkurenty HTC One MAX a Sony Xperia Z Ultra.
Alternativa Lumia 1520
Ano dá se pořídit kolem 10 000 Kč, jen že z dost podivných obchodů.
A oba tyto telefony, které zmiňuješ mají Android.
A oba tyto telefony, které zmiňuješ mají Android.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Alternativa Lumia 1520
Co to je podivne obchody?U Lumii nepotrebujes CZ distribuci k reklamaci v oficialnim ceskem autorizovanem servise.
Alternativa Lumia 1520
Podivné obchody např. Talkies.cz či 1-2umobil.cz .
Je to dosti neznámé a u 1-2mobil jsem četl kritiku na reklamaci.
Je to dosti neznámé a u 1-2mobil jsem četl kritiku na reklamaci.
-
htcjirka
- smartmaniak

Alternativa Lumia 1520
Nemusis u nich reklamovat.
Ja u nich take obcas pro zname nakoupim a pak reklamuji v oficialnim servise.
Telefon je od nich novy,zapeceteny takze nevidim problem proc u nich nenakoupit.Reklamovat pres ne nemusis co se Lumii tyce.
Ja u nich take obcas pro zname nakoupim a pak reklamuji v oficialnim servise.
Telefon je od nich novy,zapeceteny takze nevidim problem proc u nich nenakoupit.Reklamovat pres ne nemusis co se Lumii tyce.
-
PetrCBR
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 520, iPhone 5, Huawei P9 Lite
Alternativa Lumia 1520
No spis je otazka jestli dostanes to co jsi si objednal 
Alternativa Lumia 1520
Tak já jsem vždy, když jsem potřeboval reklamovat, šel tam, kde jsem nakoupil.
Druhá strana věci je, za jak dlouho mi zboží přijde. Např. u 1-2umobil, tam i přes nápis skladem trvalo doručení dva týdny.
Raději koupím u někoho známějšího.
Druhá strana věci je, za jak dlouho mi zboží přijde. Např. u 1-2umobil, tam i přes nápis skladem trvalo doručení dva týdny.
Raději koupím u někoho známějšího.
-
htcjirka
- smartmaniak

Alternativa Lumia 1520
Chodim tam osobne, dostanes to co si objednas .
Reklamace primo pres servis, je to mnohem rychlejsi, nez pres prodejce.
Reklamace primo pres servis, je to mnohem rychlejsi, nez pres prodejce.
Alternativa Lumia 1520
Poslední dotaz, když si pořídím i pouzdro CP-623 myslíte, že se vyplatí si koupit i ochrannou fólii?