automaticky import obrazkov
da sa nejak nastavit,aby mi po prepojeni fonu k pc,automaticky importoval obrazky a aby som to nemusel robit manualne ?
mam win 7
mam win 7
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ano, pomoci aplikace pro pc s nazvem "Windows Phone" urcene jak pro win7 tak u win 8/8.1
Takovou zakladni vec neznas?
Takovou zakladni vec neznas?
Cize sa to neda,inak,ako instalovanim hovadin (zakladnych veci)
No ok
-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Re: automaticky import obrazkov
A u jakého systému se to dá? Bez instalování softu do PC...
Lol to je jak koupit novej PC a rozčilovat se že bez instalace hovadin (operačního systému) je to k ničemu...:Drelouth wrote:Cize sa to neda,inak,ako instalovanim hovadin (zakladnych veci)No ok
ale vážně...já používám kombinaci onedrive a wi-fi....automatická záloha fotek na onedrive (přes wi-fi) a automatická synchornizace onedrive složky v PC s cloudem. Nemusím nic řešit a vše jde samo na pozadí.
teraz to importujem tak,ze kliknem na ikonu telefonu pravou myskou a dam import..2 kliky..fakt kvoli tomu nepotrebujem instalovat program,co bude bezat na pozadi,spomalovat bootovanie pc a papat ram..
no vidiš a ja nemusím klikat na nic:) dokonce nemusim telefon ani pripojovat a dokonce s nim nemusim byt ani v blizkosti PC:)
-
htcjirka
- smartmaniak

Bez dodatecneho softu to nejde a nepujde u zadneho telefonu/OS.O co ti vubec jde?Chtel jsi automaticky import primo do pc, reseni je a presto prskas.
Ten program, ze bezi na pocitaci nepoznas, tak co pises za nesmysly..
Takze pre tych,koho by to zaujimalo.Da sa to aj bez pridavneho (zbytocneho) softu
Takze chlapci,ak chcete ludom v niecom radit ,skuste si to najpr nastudovat..

-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Re: automaticky import obrazkov
V tom případě si asi budeš muset sám napsat nějaký scriptrelouth wrote:si proste superjirxu wrote:no vidiš a ja nemusím klikat na nic:) dokonce nemusim telefon ani pripojovat a dokonce s nim nemusim byt ani v blizkosti PC:)chcel som nieco v tom zmysle,ako je autoplay pri cd..budem musiet pohladat indehtcjirka wrote:Bez dodatecneho softu to nejde a nepujde u zadneho telefonu/OS.O co ti vubec jde?Chtel jsi automaticky import primo do pc, reseni je a presto prskas.
vid predchadzajuci prispevok
jeti jasné že je to ten soft zbytečný a základní co ti psal kolega už dříve? Se divim, že to používáš když to brzdí počítač a boot...relouth wrote:Takze pre tych,koho by to zaujimalo.Da sa to aj bez pridavneho (zbytocneho) softu
nie to teda nie je , je to nastavenie windows 7..najdes to v Ovladacom panely
http://s29.postimg.org/igb6aw6o7/lumia.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://s29.postimg.org/igb6aw6o7/lumia.png" onclick="window.open(this.href);return false;
no comment:)
-
TomSoft
- stálý přispěvatel

- Zařízení: LUMIA 950 XL
Ano, je to součástí OS, ale i toto jede na pozadí a žere RAM a brzdí PC ;)
Myslel jsem, že dneska už se neřeší jestli jestli mám volnou RAM o 1-3MB více nebo méně nebo máš nějaký PC s Pentium 100?
Mám to taky tak nějak jako tady psal už "jirxu" a nemusím ani nikam klikat.
Myslel jsem, že dneska už se neřeší jestli jestli mám volnou RAM o 1-3MB více nebo méně nebo máš nějaký PC s Pentium 100?
Mám to taky tak nějak jako tady psal už "jirxu" a nemusím ani nikam klikat.
pre menej chapavych
nemam nic nainstalovane,ziadny windows phone program..
po prve : snad by som o tom vedel keby som si ho instaloval
po druhe: nie je ani v msconfig, ako polozka pri starte,ani v zozname instalovanych programov
proste ja ziadny windows phone program nemam, ani mi nic take nebezi na pozadi
preco to takto hrotis ? ber to ako fakt..hlavne je ze som tym niekomu,koho by to tiez zaujimalo pomohol
pre tomsoft : ja tiez nemusim klikat..ani raz..pripojim fon a sam si stiahne obrazky ..ach jo
ide o to,ze kvoli tomu nemusim instalovat nejaky bordel..co je na tom nepochopitelne ??? 
nemam nic nainstalovane,ziadny windows phone program..
po prve : snad by som o tom vedel keby som si ho instaloval
po druhe: nie je ani v msconfig, ako polozka pri starte,ani v zozname instalovanych programov
proste ja ziadny windows phone program nemam, ani mi nic take nebezi na pozadi
preco to takto hrotis ? ber to ako fakt..hlavne je ze som tym niekomu,koho by to tiez zaujimalo pomohol
pre tomsoft : ja tiez nemusim klikat..ani raz..pripojim fon a sam si stiahne obrazky ..ach jo
-
htcjirka
- smartmaniak

Ty delas se vsim bordel a pozor, bezi to na pozadi, tak at ti to nesezere ram a nezatizi pc
Ja tez nemusim klikat, vse probiha automaticky.
Sandru na tebe
Ja tez nemusim klikat, vse probiha automaticky.
Sandru na tebe
-
TomSoft
- stálý přispěvatel

- Zařízení: LUMIA 950 XL
Ale jo, já to chápu a myslím, že i všichni tady. Jasně, nemusíš klikat, musíš jen připojit. Někdo nemusí ani to a funguje to taky 
O nic nejde, ale to o čem mluvíš, je součástí ovladače, tedy služby, která prostě běží na pozadí

Ovladače se nainstalují automaticky po připojení telefonu. Ta aplikace (Windows Phone), která umí to stejné + nějaké další blbosti jen využívá tuto službu a poskytuje nějaké grafické rozhraní, ale samotná ani neběží, jen když ji spustíš, kdežto ovladač je spuštěný furt.
MS config nezobrazuje zas tak úplně všechno....
Ale to už fakt rozebíráme blbosti
O nic nejde, ale to o čem mluvíš, je součástí ovladače, tedy služby, která prostě běží na pozadí

Ovladače se nainstalují automaticky po připojení telefonu. Ta aplikace (Windows Phone), která umí to stejné + nějaké další blbosti jen využívá tuto službu a poskytuje nějaké grafické rozhraní, ale samotná ani neběží, jen když ji spustíš, kdežto ovladač je spuštěný furt.
MS config nezobrazuje zas tak úplně všechno....
Ale to už fakt rozebíráme blbosti
mne nevadia procesy na pozadi,ktore su potrebne
sme fakt OT
sme fakt OT
omlouvám se za možnej pitomej dotaz ale týká se toho co tu řešíte...
Nainstaloval jsem si k novému telefonu i aplikaci WP pro PC a nyní když chci dát importování některých obrázků z aplikace tak mi to pokaždé napíše tuto hlášku a nevím už jak to udělat abych si v této aplikaci mohl vybrat obrázky a přehrát do PC
předem díky

Nainstaloval jsem si k novému telefonu i aplikaci WP pro PC a nyní když chci dát importování některých obrázků z aplikace tak mi to pokaždé napíše tuto hlášku a nevím už jak to udělat abych si v této aplikaci mohl vybrat obrázky a přehrát do PC
předem díky