A ... co se týče rychosti nabíjení nemám problém, ale... problém je v tom, že telefon musím na podložku umístit relativně přesně do požadované polohy. Pokud telefon položím o cca 1cm vedle, tak se nabíjení nekoná.
Je to docela vorpuz, ale za 10 dolců - co by člověk chtěl. Dá se na to zvyknout.
mám tu samou z dx jako píše Wolf, musíš opravdu docela přesně umístit, otravnou blikající led diodu jsem přelepil, ale skoro nepoužívám - je to strašnej lenoch, co se týče rychlosti.
Jsem holka, ale Ok :D. Aspoň že v tom nejsem sama. Uz me to vytáčí, nejméně 2x denně se mi stane, ze se zpráva nedá odeslat a musím appku vypnout, znova do ni najet a znova odeslat.
Zdravím, mám menší dotaz. Přemýšlím, že bych u své L920 vyměnil baterii. Nějak se mi ta výdrž nezdá a novou baterií nic nezkazím (doufám teda).
Teď - pokud půjdu do obchodu, dají mi baterii. OK. Ale - v jaké kondici bude ta nová baterie? Jak dlouho leží někde ve skladu? Má to na to vliv? Nebo je to prostě jedno, jak dlouho se někde válela? Asi to moc řeším a počítám, že to bude tak trochu loterie.
Mám v plánu jí koupit v Sunnysoftu (mají pobočku v Plzni), vymění mi jí tam? Nebo musím do autorizovaného servisu? Do nějakých DODO akcí se mi moc nechce.
To samé jsem řešil u 820. Koupil jsem baterii u CZC a stejně po vložení do telefonu a připojení k nabíječce byla totálně vybitá a telefon se chvíli nabíjel, než se zapnul. Takže baterie měla pod 5%. Je to opravdu loterie, jak říkáš. Spíš počítej s tím, že to někde delší dobu leží, protože zase tak moc lidí baterie nemění a řada x20 už tu nějakou chvilku je.
Poslední asi dva dny jsem si všiml, že v ofic. aplikaci facebook se nezobrazují všechny příspěvky a v hubu lidé ale jsou. Máte stejný problém? Dělá to i na manželčině L920
Tade wrote:To samé jsem řešil u 820. Koupil jsem baterii u CZC a stejně po vložení do telefonu a připojení k nabíječce byla totálně vybitá a telefon se chvíli nabíjel, než se zapnul. Takže baterie měla pod 5%. Je to opravdu loterie, jak říkáš. Spíš počítej s tím, že to někde delší dobu leží, protože zase tak moc lidí baterie nemění a řada x20 už tu nějakou chvilku je.
Kolegové, ze soboty na neděli jsem málem odrovnal další L920(třetí v řadě :D). Tak nějak mi vypadla do umyvadla pod tekoucí kohoutek. Telefonu přestala fungovat dotyková plocha a vypnul jsem ho až po úmorném snažení s kombinací všech možných tlačítek.
Telefon jsem pak zabalil do papírových utěrek a šel spát.
Ráno se během mého střízlivění sušil na slunci a po obědě jsem ho nahodil na nabíječku, telefon se zapnul a vše funguje jak má (display, digitizér, repro, mic atd.).
Dotaz: Abych zabránil případné oxidaci, mám telefon rozebrat vyčistit ho lihem? Nebo na to mám kašlat a být rád, že se rozjel? (sice by to byl dobrý impuls k nákupu L930, ale zaměstnavatel by asi nepochopil mou frekvenci spotřeby MT - 2x za rok nový :D)
Babské rady říkají - elektroniku nezapínat, rozebrat (ok, u L920 těžko) a dát do misky s rýží, ta by měla vytáhnout vlhkost. Otázka je, jestli to u 920 půjde.