Lumia 1520

Potřebujete poradit s výběrem chytrého telefonu, tabletu nebo příslušenství? Pak jste tu správně!
Post Reply
peeeeta
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950XL

Lumia 1520

Post by peeeeta »

Zdravím,
tak dneska mi z mého mobilu zmizely všechny data (SMS,fotky,videa,hudba) přesto však je určitá část paměti zaplněná. Data jsem tak nějak ještě dostal pomocí programu zpět, ale teď se tedy porozhlížím po nějakém novém telefonu.
Přemýšlel jsem na L1520, jelikož je to vlajková loď a má dost silné parametry. Díky tomu by mi měla i nějakou dobu vydržet.
Otázkou ovšem je, zdali je opravdu kvalitní a jak moc je náchylná na škrábance či nějaké chyby.
Díky moc za zkušenosti a rady.
Max cena 11 000 Kč.
PetrCBR
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 520, iPhone 5, Huawei P9 Lite

Lumia 1520

Post by PetrCBR »

Tak nejdriv si ji urcite nekde osahej ... je to hodne velka placka a nemusi kazdemu sedet. Ja ji mam vic nez pul roku s original clip coverem a zatim nikde zadny skrabanec (pravda, davam si na nej bacha).
František Šafr
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Xiaomi Mi 8

Lumia 1520

Post by František Šafr »

Musím říci (a zaklepat), že Lumia 1520 je držák. Žádné škrábance nemá ani na displeji ani na těle. Určitě doporučuji osahat, neboť i pro mě je dost velká (a to mám pracky jako vrata). Bohužel (nebo spíše naštěstí) si mě získala svojí výdrží (dávám dva dny při mém běžném provozu) a ten displej je perfektní. Navíc po aktualizaci na WP8.1 GDR1 je to stroj zase o řád lepší. :)
Jirka77
nováček
nováček
Zařízení: nokia lumia 920

Lumia 1520

Post by Jirka77 »

Ahoj Franto nejde mi spustit nokia recovery tool ani nokia care suite jak na to porad.
Post Reply

Return to “Jaké zařízení si mám koupit?”