je toho plny net,nikde ale ziadne riesenie
priklad http://forums.wpcentral.com/windows-pho ... 520-a.html" onclick="window.open(this.href);return false;

nepomaha na to nic,ani hard reset..
keby som mohol,vrati sa spat na wp 8..
mam wp8.1 cyan

to som pisal ja , vtedy to zafungovalo :DSmetyCZ wrote: Někde tady (?, možná kecám) jsem četl, že by snad pomohlo z plochy smazat dlaždice a znovu je tam připnout. To jsem udělal a zatím to není tak strašný, ale to je možná placebo efekt.

Aj, pardon, nechtěl jsem citovat někoho bez copyrighturelouth wrote:to som pisal ja , vtedy to zafungovalo :DSmetyCZ wrote: Někde tady (?, možná kecám) jsem četl, že by snad pomohlo z plochy smazat dlaždice a znovu je tam připnout. To jsem udělal a zatím to není tak strašný, ale to je možná placebo efekt.
ako pisem,da sa z toho vyjst rozne..bud znovu spustenim uz spustenej minimalizovanej apky,alebo zmazanim ikony..alebo porste nejak tak..je to velmi divne,VOBEC SA TO NEDEJE STALE..A FURT TAKTO BLBNU LEN NON-MS DLAZDICE a ano vacsinou po pechode z MS apky na homescreen..ale uz sa mi stalo aj naopak
Z toho mi vypliva,ze je to jasny bug v systeme,nieco koliduje s apkami 3 stran..
napisal by si prosim ta,akym appkam, ti takto miznu dlazdice ? mozno to bude mat na vine len jedna

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest