lumia 530 ma adreno 302
ten autor zjavne vie o com pise potom,ked tam zmienuje ze ma 203

urivok z clanku
The Lumia 630 also has an improved Adreno 305 GPU versus the Adreno 203 found in the Snapdragon 200 on the Lumia 530.
kazdopadne 305 je furt silensia ako 302
a v hrach ktore su limitovane gpu bude vzdy vitaz.. ten test co tam pouzil je zjavne cpu limitovany,co v danom rozliseni je celkom mozne..
vcera som bol trochu rozculeny..staci sledovat reakcie autora v komentoch..proste jeho slovo je svate a ti co sa do wpc chodia modlit ako do wp chramu, ho tam zjavne maju za boha a zozeru vsetko..
mam sice WP,ale to neznamena,ze ked vidim nieco co mi nesedi..a adreno 305 vs 302 mi fakt nesedelo..tak sa proste ozvem
mozno som trochu paranoidny,ale povazujem wpc za silny nastroj MS..by ste sa cudovali kde vsade su dnes prachy a ako nam masmedia mazu med okolo pusy a ohybaju realitu..bola by velka nahoda a mozno aj hlupost MS,keby vo WPC nemal vplyv..
lumia 530 sa nepredava tak ako 520,cely net je toho,ze je vykonostne slabsia,slaby fotak,mala pamat..proste ten clanok "dokazal" ze sa vsetci mylia a 530 sa oplati kupit
nemyslim ze taketo veci sa deju nahodne,ved kto by kupil 530,ked stoj ako 520 a je vo vsetko horsia..ved nema ani senzor jasu okolia ..nema autofocus..ma len 4GB pamat..ma slabsie gpu..celkovo vypada naprd
proste fail od MS