Lebo ak si napr. mail vypnem z AC,tak ak mam zamknuty telefon,ani len netusim,ze mi pride email..kedze sa neohlasi zvukovo ani nevybehne notifikacny banner
Action center
Action center
Da sa nejak vypnut to,aby mi do AC chodili upozornenia,ale nestratil som zvukove upozornenie a banner?
Lebo ak si napr. mail vypnem z AC,tak ak mam zamknuty telefon,ani len netusim,ze mi pride email..kedze sa neohlasi zvukovo ani nevybehne notifikacny banner

-
Luks
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S7 Gold
Action center
Asi nejde,taky sem to chtěl zrušit u messengera ale jak vypnu zobrazení v action center tak přestanou notifikace chodit úplně 
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Action center
Jakým způsobem dostanu aplikace do "oznámení+akce" (Action centrum)? vubec se mi to tam nechce zobrazit. Když jsem měl WP8.1 DP tak se mi tam zobrazoval Facebook, messenger a ted když už to mám oficiálně, tak vůbec nic. dík za radu. 
-
TomSoft
- stálý přispěvatel

- Zařízení: LUMIA 950 XL
Action center
Objeví se ti to tam samo, až ti přijde poprvé nějaká zpráva nebo notifikace, tak to tam budeš mít.
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Action center
Tak v tom případě je to OK, to bych se ted mohl uhledat... Dík moc.
Action center
Nestava sa vam,ze sa notifikacia objavi len v action centre,ale neobjavi sa na tile, ani v lockscreen ? mna toto uz vazne zacina stvat..cely wp8.1..s 8 neboli problemy 
Action center
robil to Data Sence