Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
No ta šedá (nebo co je pod názvem interpreta) je teda pěkně hnusná. No nic. Dalšího půl roku a možná se dočkáme coveru alba.
-
matiqos
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7/Microsoft Lumia 950
on by tam ten cover aj mal byt, ale zase to je nejako divne spravene a bohvie odkial taha tie covery a ci to neni previazane zas na Xbox Music...
Este by odtial mohli vyhodit nazvy "podla interpreta, dalsia skladba, od interpreta" ved to je tam uplne zbytocne a nechat tam jednoducho meno interpreta, nazov skladby + pridat nazov albumu
covery mam ... tam, kde u alba jsou ulozene ...
(ne v dlazdici .. jen v prehravaci
) ... a jak jsem pochopil, o to tu asi nejde 
(ne v dlazdici .. jen v prehravaci
-
SmetyCZ
- smartmaniak

Restart telefonu - pustil jsem otagované album (včetně coveru), přímo v aplikaci se zobrazuje, na dlaždici jenom název interpreta. Proč to proboha nemůže načíst ten cover přímo z alba a musí se někam připojovat...
-
finchcz
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)
@SmetyCZ proc vubec pouzivas telefon s WP, kdyz, jak jsi psal jinde, ti nevyhovuje jeho filozofie a neustale jen nadavas?
Není to třeba proto, že se mu WP líbí, jen chce opravit chyby a doplnit chybějící funkce?
-
SmetyCZ
- smartmaniak

To sis mě asi s někým spletlfinchcz wrote:@SmetyCZ proc vubec pouzivas telefon s WP, kdyz, jak jsi psal jinde, ti nevyhovuje jeho filozofie a neustale jen nadavas?
-
Radim Stehlík
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 640DS
Já mám za to, že to na dlaždici neumí obrázek alba. Je to jen šedé pozadí a jezdí tam nápis se jménem. Obal by měl umět až updade 1 ne?
Já mám jinej dotaz.. zkoušel jste někdo hodit obrazovku z telefonu na monitor? Myslel jsem, že to půjde přes program do Win - Project My Screen. Ten mi udělá na monitoru virtuální telefon. A přes USB kabel když dám v telefonu Zobrazit moji obrazovku, tak by to mělo najít monitor... ale asi to funguje jinak. Nic to nenajde.
Já mám jinej dotaz.. zkoušel jste někdo hodit obrazovku z telefonu na monitor? Myslel jsem, že to půjde přes program do Win - Project My Screen. Ten mi udělá na monitoru virtuální telefon. A přes USB kabel když dám v telefonu Zobrazit moji obrazovku, tak by to mělo najít monitor... ale asi to funguje jinak. Nic to nenajde.
-
finchcz
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)
ajo to byl smisekCZ, sorrySmetyCZ wrote:To sis mě asi s někým spletl
-
matiqos
- častý přispěvatel

Radim: ja mam WP8.1 i s Update 1 a cover nikde... 
Ten Project my screen neviem ci aj zavisi od OS, bo na Win7 mi to nejde a na Win8.1 mi to ide v pohode cez USB.
Ten Project my screen neviem ci aj zavisi od OS, bo na Win7 mi to nejde a na Win8.1 mi to ide v pohode cez USB.
Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
U mňa tá dlaždica živá nie je, názov interpréta mi neukazuje. Fw mám lumia cyan, už bez DPHonzaBRR wrote:Update Hudby, po půl roce jsme se dočkali Live tile. Neuvěřitelné...
Cover albumu to neukazuje, asi len obrázok interpréta, ale to musí byť zakúpené cez xbox music alebo xbox pass, skúsil som kúpiť pesničku a tam to ukazuje v pohode.matiqos wrote:Radim: ja mam WP8.1 i s Update 1 a cover nikde...
Inak ten project my screen u mňa nefunguje a to mám win8.1, v telefóne len vyhľadáva a nenájde nič.
-
matiqos
- častý přispěvatel

dark_hood: live tile je len pre tych co maju WP8.1 Update 1... cize momentalne len DP
Obrazok alba ako tile mi fungoval uz na 8 a funguje aj na 8.1
-
Radim Stehlík
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 640DS
tak jaká je podmínka na ten obrázek na dlaždici? já si pořád říkám, že je to divný, když je to šedý.
Ten Project my Screen - mám Win 7, tak asi to nepujde.
Ten Project my Screen - mám Win 7, tak asi to nepujde.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Já to nemam šedý, ale zelený. A přes to mi jezdí texty. Accent colour mám nastavený na oranžovou 
Mně Project my screen nefunguje ani na jednom ze dvou PC s W8.1... A ani doporučovaná odinstalace a reinstalace ovladačů nepomohla.
-
katraris
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Lumia 1020, Lumia 920
Já ho mám na L930 funkční. Promítám na TV přes miracast krabičku.
-
katraris
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Lumia 1020, Lumia 920
Co se týče Music, po dnešním update je na dlaždici obrázek interpreta z xbox music a přes něj běhá jméno ve stylu známém už ze Zune.