Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
Stiahni si do telefonu ringtone maker...nahraj si svoju pesničku napr z itunes a pomocou RM si urcis svojich 45 sekund tusim ktoré pouzijes ako ringtone
v OSX nevidis lumiu ako novy disk? hm
Imperator: z iTunes tu písničku právě nenahraju, když to s verzí 12 nejde, Windows Phone.app totiž vůbec nevidí mou hudební knihovnu.
relouth: ne, ani jsem nevěděla, že je něco takového možné. A i kdyby, tak k čemu je to dobré? Jako že bych ve Finderu nahrála soubor do složky "Zvonění"? Tohle se snad dělalo kdysi v pravěku s Windows Mobile, ale ne dnes.
relouth: ne, ani jsem nevěděla, že je něco takového možné. A i kdyby, tak k čemu je to dobré? Jako že bych ve Finderu nahrála soubor do složky "Zvonění"? Tohle se snad dělalo kdysi v pravěku s Windows Mobile, ale ne dnes.
-
Luks
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S7 Gold
Jenže přesně tak to udělat musíš,jinak soubor nejde nastavit jako zvonění.
Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
No dobre, ale jak ho teda do telefonu dostat? Slo by to pres one drive?
-
Luks
- stálý přispěvatel

NE,musíš to nahrát přes mass storage.Ale pokud funguje ten ringtone maker tak stačí přes one drive,snad.
Nahrát z one drive a pak přemístit pomocí file manageru v telefonu do složky ringtone?
proste potrebujes dat do priecinku ringtones svoju mp3..a je jedno ako..ja to nahram tak,ze pripojim telefon k pc>uvidim ho ako disk a subor jednoducho nahram..rovnako aj na kartu sa tak nahrava..je to jednoduche,ziadne dalsie programy k tomu netreba..
ak to takto nejde,tak si nahraj subor do onedrive..stiahni ho do fonu a pomocou app subory ho premiestni do ringones
ak to takto nejde,tak si nahraj subor do onedrive..stiahni ho do fonu a pomocou app subory ho premiestni do ringones
To je nejake slozite, to snad radsi pockam, az Microsoft vyda aktualizaci. Dekuji kazdopadne za rady.
Relouth, zkusum to a uvidime, vypada to ale fakt slozite.
Relouth, zkusum to a uvidime, vypada to ale fakt slozite.
-
Luks
- stálý přispěvatel

Nefunguje,řešil sem to minulej tejden,je potřeba to tam nahrát připojením telefonu k PC kabelem,viz. http://lumia520.cz/novinky/jak-nastavit ... -lumii-520" onclick="window.open(this.href);return false;relouth wrote:ak to takto nejde,tak si nahraj subor do onedrive..stiahni ho do fonu a pomocou app subory ho premiestni do ringones
1. Složitého na tom nic není.
2. Na jakou aktualizaci chceš čekat? Stačí mít v PC normální operační systém a ne nějakou betu, která telefon regulérně nevidí.
2. Na jakou aktualizaci chceš čekat? Stačí mít v PC normální operační systém a ne nějakou betu, která telefon regulérně nevidí.
PC se evidentne chova jinak nez Mac...
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Složité?Jako, když připojíš flashku a nahraješ na ní soubor.Co je na tom proboha složitého?
Sinpa, nemam PC a v Macu mam normalni OS X 10.10, ktera funguje naprosto nornalne, k Macu se mi Lumie jako disk nepripojila ani v Mavericks, coz je final, proste to funguje jinak nez na PC.
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Nebo si stáhni ze storu jednu z appek, který dokážou udělat ringtone z YouTube a podobně, možná to některá umí i z onedrive (bez přesouvání souboru).
Dost často, pokud sleduji youtube přímo v prohlížeči IE se stane toto
https://onedrive.live.com/redir?resid=C ... hoto%2cjpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Potom je nutné telefon restartovat. Děje se mně to už dlouhou dobu, takže na to nemá vliv ani GDR1 ani včerejší update DP verze. Cyan ještě nemám. Setkal jste se s tím někdo nebo viděl jste někdo alespoň diskuzi (klidně zahraniční) ohledně tohoto failu?
https://onedrive.live.com/redir?resid=C ... hoto%2cjpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Potom je nutné telefon restartovat. Děje se mně to už dlouhou dobu, takže na to nemá vliv ani GDR1 ani včerejší update DP verze. Cyan ještě nemám. Setkal jste se s tím někdo nebo viděl jste někdo alespoň diskuzi (klidně zahraniční) ohledně tohoto failu?
-
imperator
- smartmaniak

zda sa mi ze mozes "pretiahnut" pesnicku z findera do WP app a potom uz robis co chces...cize takymto sposobom to funguje ako mass storage na windowse...potesil som sa ked som na to prisiel :DSandra wrote:Imperator: z iTunes tu písničku právě nenahraju, když to s verzí 12 nejde, Windows Phone.app totiž vůbec nevidí mou hudební knihovnu.
Moze mi tu niekto kazat screen halvnej obrazovky ? po najnovsom update s mi nieco nezda ..dik
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
s mackem byly vždycky jen problémy. Nakonec bylo nutné používat tu tragedii jménem iTunes k přesouvání skladeb a vyzvánění jsem řešil aplikací typu ringtone maker nebo tak nějak. Ve finderu to prostě nešlo, protože:
Problém byl, že ač všichni tvrdili opak, NEDAL se sehnat funkční univerzální MTP driver (podotýkám, že MTP je standard, který používá spousta výrobců elektroniky a umí to všechny ostatní OS, jen ne OSX a iOS. Stáhnul jsem za 3 dny asi deset různých, pročetl desítky stránek a nespočet kilometrů fór, kde neustále všichni tvrdili jak to jde bez toho, aby uvedli funkční řešení. Poslední funkční driver prý nakonec fungoval max pod leopardem, což je opravdu hodně dlouhá doba. Takže MTP které se dá použít i při připojení na chytrou televizi slavný OSX nezvládá.. Tedy ještě mountain lion nezváldal.
Problém byl, že ač všichni tvrdili opak, NEDAL se sehnat funkční univerzální MTP driver (podotýkám, že MTP je standard, který používá spousta výrobců elektroniky a umí to všechny ostatní OS, jen ne OSX a iOS. Stáhnul jsem za 3 dny asi deset různých, pročetl desítky stránek a nespočet kilometrů fór, kde neustále všichni tvrdili jak to jde bez toho, aby uvedli funkční řešení. Poslední funkční driver prý nakonec fungoval max pod leopardem, což je opravdu hodně dlouhá doba. Takže MTP které se dá použít i při připojení na chytrou televizi slavný OSX nezvládá.. Tedy ještě mountain lion nezváldal.
-
imperator
- smartmaniak

to ale riesi win phone app cez ktoru sa da robit vsetko tak ako na windows...a potom ti je jedno ci to mas ako Mass alebo nie...robis to cez appku...nic strasne