Nokia Lumia 1520: Všeobecná diskuze
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Jj, ty sis s tím vždycky uměl vyhrát.
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
da sa s 1520 sportovat ? napr beh, bicykel a tak ?
Re: Nokia Lumia 1520: Všeobecná diskuze
Jasne, uz jen tim, ze ji u sebe nosis sportujes 
-
LubosZ
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 1520
Já s ní normálně běhám.Používám jí na runtasticimperator wrote:da sa s 1520 sportovat ? napr beh, bicykel a tak ?
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520 Black Windows Phone 8.1 GDR1 DP
Tak jsem také vyměnil l920 za 1520, jako první dojem ze je hrozně veliká ale jinak jsem nadšený. Bohužel mám asi vadný kus, displej je hrozně citlivý na dotek, přehnaně reaguje a az nesmyslně, místo posunu hned otvírá a pod, i když jsem vypnul vysokou citlivost a hlavně občas po odemčení sám roluje sem a tam a nejde ovládat, až po několikátém odemčení, to mě teda štve ;) nicméně, musím shodit developer verzi wp před reklamací? A kde reklamovat v okolí Chomutova? Je objednaná z netu italská distribuce.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Nemusíš, v Arvatu to nikomu nevadí, ale poděl se o to jak ti to vyřešili.
Tenhle problém má totiž naprostá většina L1520. Po updatu na Cyan se to trošku zlepšilo, ale pořád to není ono.
Tenhle problém má totiž naprostá většina L1520. Po updatu na Cyan se to trošku zlepšilo, ale pořád to není ono.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Je to HW/konstrukcni problem.. http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 20#p336812" onclick="window.open(this.href);return false;martintrojanek wrote:Tak jsem také vyměnil l920 za 1520, jako první dojem ze je hrozně veliká ale jinak jsem nadšený. Bohužel mám asi vadný kus, displej je hrozně citlivý na dotek, přehnaně reaguje a az nesmyslně, místo posunu hned otvírá a pod, i když jsem vypnul vysokou citlivost a hlavně občas po odemčení sám roluje sem a tam a nejde ovládat, až po několikátém odemčení, to mě teda štve ;) nicméně, musím shodit developer verzi wp před reklamací? A kde reklamovat v okolí Chomutova? Je objednaná z netu italská distribuce.
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

To mi ani neříkej že je toto vlastnost každé l1520, každopádně cyan nemám, mám Dp verzi, ale to co dělá mě asi standartní není, viz. Video http://1drv.ms/YnvOCn" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit: Cyan pro italskou distro jeste neni, vyresi to alespoň trochu ?
Edit2: Tak reklamovat nebo ne?
-
htcjirka
- smartmaniak

Jj, to je celkem zname, to je problem toho nestastneho mista.Dusledek prohybani tak velkeho displeje.
Kdo nosi pak 1520 napr. v kapse, tak casem jiste zacne vic a vic haprovat.
Dodnes nevyreseno konstrukcne, protoze by to bylo nakladne.
Kdo nosi pak 1520 napr. v kapse, tak casem jiste zacne vic a vic haprovat.
Dodnes nevyreseno konstrukcne, protoze by to bylo nakladne.
Máš aktivované probuzení poklepem ?martintrojanek wrote:To mi ani neříkej že je toto vlastnost každé l1520, každopádně cyan nemám, mám Dp verzi, ale to co dělá mě asi standartní není, viz. Video http://1drv.ms/YnvOCn" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: Pokud ano, zkusil bys to probuzení poklepem vypnout a pak otestovat ten jev z odkazu, a napsat sem výsledek ? Díky.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Toto se stává od WP8.1 co vidím na tom videu, alespoň u mě, řešením je telefon znovu zamknout a odemknout pak to běží normálně. Dělá mi to nahodile.
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

Co jsem zatím zkusil:
Vypnul jsem probuzení poklepem - bez úspěchu
Vypnul jsem rychlý náhled - bez úspěchu
2x hard reset - wp 8 - bez úspěchu, wp 8.1 - bez úspěchu
Co jsem vypozoroval, dělá to nejvíce venku, jako by to mělo neco společného se senzorem okolního jasu, v místnosti se to dá používat celkem dobře. Odemčení a opětovné zamknuti a odemčení sice pomůže ale to přeci není řešení u nového telefonu, pro mě chování dotyku a to náhodné rolovani je dost šok, z lumie 920, která běhá prikladně.
Dále pak zvýšení čitelnosti na slunci je oproti l920 hrozně přepálené, svítí to opravdu divně az moc když to přeskočí do toho modu, myslím ze tady je fakt vadný kus, uvidím az vyreklamuju. Dobrý je, ze obchod mi napsal, dejte to Nokie, ale kam, to už nenapsali. Takže hledam něco okolo Chomutova.
Vypnul jsem probuzení poklepem - bez úspěchu
Vypnul jsem rychlý náhled - bez úspěchu
2x hard reset - wp 8 - bez úspěchu, wp 8.1 - bez úspěchu
Co jsem vypozoroval, dělá to nejvíce venku, jako by to mělo neco společného se senzorem okolního jasu, v místnosti se to dá používat celkem dobře. Odemčení a opětovné zamknuti a odemčení sice pomůže ale to přeci není řešení u nového telefonu, pro mě chování dotyku a to náhodné rolovani je dost šok, z lumie 920, která běhá prikladně.
Dále pak zvýšení čitelnosti na slunci je oproti l920 hrozně přepálené, svítí to opravdu divně az moc když to přeskočí do toho modu, myslím ze tady je fakt vadný kus, uvidím az vyreklamuju. Dobrý je, ze obchod mi napsal, dejte to Nokie, ale kam, to už nenapsali. Takže hledam něco okolo Chomutova.
Dělala mi to Lumie 720, prý vadný flex k desce, mikrofon a lcd jsem dostal také nové. Telefon reklamuj bud u prodejce, nebo v arvatu. Nokia care to stejně pošle do arvata, koukni se na moji perepetii s reklamací ve vlákně 720...
martintrojanek: Dá se tedy předpokládat, že to bude pravděpodobně HW záležitost. Díky za jasný a normální příspěvek do diskuze.

-
PetrCBR
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 520, iPhone 5, Huawei P9 Lite
Ja teda asi nepatrim mezi 'naprostou vetsinu', protoze mi to nedela ani nikdy nedelalo.
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Zdarec, prosím nemáte někdo nějaký prověřený obchod, kde by se dala sehnat žlutá varianta tohoto telefonu?
Mne také ne...zatim, protože v kapse u kalhot ji samozřejmě nosím
-
htcjirka
- smartmaniak

Pruser je, ze u 1520 je to reseni jen nachvilku..dokud se se neudela novejsi revize.Sinpa wrote:Dělala mi to Lumie 720, prý vadný flex k desce, mikrofon a lcd jsem dostal také nové. Telefon reklamuj bud u prodejce, nebo v arvatu. Nokia care to stejně pošle do arvata, koukni se na moji perepetii s reklamací ve vlákně 720...
-
Ujko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Lumia 640 XL, Motorola Moto X Play
Mám taky problémy s dotykem, ale ne takové jako na videu. Největší jsou na IE, kdy se mi stránka po tahu rozšíří nebo stáhne. Ale po vypnutí probuzení dvouklikem a restartu to je zatím v pořádku. Testuji to tady zatím dvě hodiny a jde to normálně bez problémů, to ukáže čas, doufám že HW problémy mě nepotkají...
distribuce - Lumia 1520 RM-937 Hong Kong
distribuce - Lumia 1520 RM-937 Hong Kong