Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Tak jsem zjistil, že i když mám signál tak po delší době mi nejde volat a ani posílat SMS... až po resetu.
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
To vidím na problém se sítí a sim kartou, nech si u operátora vyměnit sim. Mělo by to problém vyřešit.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Presne tak, jen potvrzuji problerm site ve spojitosti verze sim.
Tak mám novou simku, uvidím jestli to pomáhá.
Tak to vypadá, že problém se signálem je vyřešen, díky všem...
-
l0lz
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000
Zdravim, Viem že aplikácia hudba je vo WP8.1 úplne k hovnu, ale pred pár dňami som pridal do telefonu asi 400 zvukov, a potom som ten priečinok vymazal. A po reštarte aplikacie, neskôr telefonu, neskôr soft resetu a aj po aktualizaci na GDR1 sa mi tie zvuky ukazuju v tej aplikaci, aj keď ich v telefone nemám. To ich fakt musim vymazat ručne z tej aplikacie, alebo sa dá dat niekde refresh??? Vdaka
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Dneska vyšla aktualizace, tak zkus, jestli to nepomohlo. Jinak je tu jednoduchá možnost - odinstalovat a znovu nainstalovat.
-
l0lz
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000
problem je ze ta aplikacia sa neda odinštalovať :D, ani ked zmenim datum na rok 2125
Tak jsem dnes byl ve dvou Vodafone prodejnách v Olomouci...řekl jsem jim problém, řešení v podobě oněch dvou jakýchsi parametrů a stalo se to jsem čekal. Prý se s takovým problémem nesetkali, a že oni určitě žádné parametry měnit nemůžou. Ať si zajdu do Mobilní pohotovostí, že mi tam pomůžou. Ti samozřejmě takový problém taky nikdy neslyšeli. Super den.Petulinek wrote:Mně přímo po asi čtvrt roce řešení napsali doslova toto:
Dobrý den, Petře,
mám pro Vás dobrou zprávu
Vaši SIM kartu jsme zařadili do přednostní vlny, ve které proběhne (na dálku) během tohoto týdne úprava parametrů, což by mělo odstranit potíže, které máte. Věřím tedy, že to už bude v pořádku. Kdyby se potíže opakovaly, tak nám prosím dejte hned vědět. Děkuji.
-
finchcz
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)
tech lidi bude pribyvat. moje mati ma taky VF, starsi SIM a cca. dva tydny zpatky ji to zaclo taky delat, Olomouc...
Už jsem psal do Centrum péče do Vodafonu a pěkně je tam zjebal tak uvidím co oni na to. 
Vyjádření VF na mé urgence znělo takto:chytil123 wrote:Tak jsem dnes byl ve dvou Vodafone prodejnách v Olomouci...řekl jsem jim problém, řešení v podobě oněch dvou jakýchsi parametrů a stalo se to jsem čekal. Prý se s takovým problémem nesetkali, a že oni určitě žádné parametry měnit nemůžou. Ať si zajdu do Mobilní pohotovostí, že mi tam pomůžou. Ti samozřejmě takový problém taky nikdy neslyšeli. Super den.
číslo dotazu: #140522-000315
Dobrý den, Petře,
posílám Vám vyjádření našich techniků.
Problém s nemožností odeslat SMS nebo volat z telefonu Nokia Lumia je způsoben nekompatibilitou mezi konkrétním telefonem a SIM kartou. Hledali jsme příčinu tohoto problému a pokusíme se jej vyřešit změnou nastavení dvou parametrů na SIM kartě bez nutnosti měnit telefon. Máme již potvrzeno, že tato změna vyřeší problém, ale chceme si být jisti, že nebude mít negativní dopad na jiné Vámi využívané služby. Tuto aktivitu právě děláme. Jakmile budeme mít jistotu, že změna nebude mít negativní dopad, okamžitě ji aplikujeme.
Určit konkrétní datum opravy je v tomto případě velmi obtížné, protože je nutná spolupráce s dodavatelem SIM karet a výrobcem telefonů. Nejrychlejší způsob, jak se chybového stavu telefonu zbavit, je v menu telefonu vypnout mobilní data a poté je znovu zapnout. Není potřeba restartovat telefon.
S přáním hezkého dne
Kateřina Drymlová
Centrum péče
Vodafone Czech Republic a. s.
Tomáši, řešení, které připravujeme, bude samozřejmě platit pro všechny zákazníky, tedy i pro vás. Není třeba žádat o opravu konkrétně na určitém telefonním čísle. Děkuji vám za trpělivost. Martina
To nějak dlouho řeší teda. :-/
To nějak dlouho řeší teda. :-/
- Michael-87
- nováček

- Zařízení: Xperia Z3, Lumia 640
Dnes rano mi NaviFirm ponukol Cyan na Lumiu 920 zatial nejaky brandovany a jediny cv variant tam bol talianska verzia. Tak tu italsku verziu som nahodil. Slape to naozaj dobre, lepsie ako DP verzia.
Verzia fw: 3051.50009.1424.0008
Verzia os: 8.10.12393.890
Verzia fw: 3051.50009.1424.0008
Verzia os: 8.10.12393.890
-
finchcz
- stálý přispěvatel

je nejaky rozdil mezi IT CV a CZ CV, ktery by mohl v budoucnu vyrazne znesnadnit pouzivani telefonu? pripadne se asi nebude dat aktualizovat pres OTA na budouci CZ CV z IT CV (napr. ofic. GDR1 atd.), coz?
Není žádný rozdíl, můžeš to používat bez problému, jazyky atd. vše je obsaženo. Já jel dost dlouho bez problému na australské ROMce. Aktualizace budou stejné, jen v jiném termínu než CZ.
-
finchcz
- stálý přispěvatel

tak mozna to prubnu, diky 
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Některé rom nemají třeba, automatické zjišťování času ze sítě.
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Zdravím.
Mám dotaz na majitele Lumia 920.
Neměl někdo s Vás závadu, která by se projevovala tím, že přístroj detekoval pouze síť LTE, data fungovala, ale hovory ne.
A po přepnutí na sítě 2G a nebo 3G, nebyl detekován žádný signál ?
SIM je v pořádku, nová, operátor T-Mobile.
Jde mi o to, jestli se jedná o HW závadu na desce a tudíš neopravitelné a nebo jestli není třeba závada v nějaké anténě.
Díky za postřehy...
Mám dotaz na majitele Lumia 920.
Neměl někdo s Vás závadu, která by se projevovala tím, že přístroj detekoval pouze síť LTE, data fungovala, ale hovory ne.
A po přepnutí na sítě 2G a nebo 3G, nebyl detekován žádný signál ?
SIM je v pořádku, nová, operátor T-Mobile.
Jde mi o to, jestli se jedná o HW závadu na desce a tudíš neopravitelné a nebo jestli není třeba závada v nějaké anténě.
Díky za postřehy...
-
finchcz
- stálý přispěvatel

ja pouzil italskej 059Q9W5, nebo zde si vyber