Lumia 520
Lumia 520
Mám pár dotazů, týkající se Lumie 520. Lze dát oblíbenou fotku pod dlaždice na úvodní obrazovku? Četla jsem, že to jde, ale není tam jak se to dělá.
Proč u wifi nemám inteligentní wifi? V noci se mi aktualizoval telefon.
Lze vytvořit obdelníkovou dlaždici ve velikosti dvou malých čtverců u sebe?
Proč u wifi nemám inteligentní wifi? V noci se mi aktualizoval telefon.
Lze vytvořit obdelníkovou dlaždici ve velikosti dvou malých čtverců u sebe?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Lumia 520
Oblíbenou fotku dostaneš na dlaždici tak, že si ji zvolíš v nastavení fotogalerie (stiskni fotky a pak dole tři tečky pro nastavení, nebo přímo v nastavení / aplikace / fotky)
ohledně wifi těžko říci, v nastavení wifi by mělo být tlačítko "inteligentní wifi"
Dlaždice jdou zatím zvolit pouze ve velikostech malý čtverec, střední čtverec a obdélník o velikosti dvou středních čtverců, ostatně, stačí to vyzkoušet
Záleží také na nastavéní počtu dlaždic na ploše (tři sloupce středních čtverců, nebo jen dva.
Předpokládám, že máš aktualizováno na cyan/windows phone 8.1?
ohledně wifi těžko říci, v nastavení wifi by mělo být tlačítko "inteligentní wifi"
Dlaždice jdou zatím zvolit pouze ve velikostech malý čtverec, střední čtverec a obdélník o velikosti dvou středních čtverců, ostatně, stačí to vyzkoušet
Předpokládám, že máš aktualizováno na cyan/windows phone 8.1?
- mimonaut
- smartmaniak

Lumia 520
http://www.windowsphone.com/cs-cz/how-t ... -connected" onclick="window.open(this.href);return false;
To že není dostupná může být i regionem telefonu. Moje žena má 520 od vodafone a inteligentní wifi má.
To že není dostupná může být i regionem telefonu. Moje žena má 520 od vodafone a inteligentní wifi má.
- mimonaut
- smartmaniak

Lumia 520
Aha. já myslel fotku na dlaždici "fotky" 
V tom případě nastavení / úvodní obrazovka+motiv / pozadí úvodní obrazovky / zvolit fotku (je tam i obrázek dlaždice)
Pokud tam toto nastavení není, telefon neběží na wp8.1, ale stále na WP8. Potom doporučím znovu zkontrolovat aktualizace. Aktualizace na wp8.1 totiž obsahuje nejméně DVĚ.
.
V tom případě nastavení / úvodní obrazovka+motiv / pozadí úvodní obrazovky / zvolit fotku (je tam i obrázek dlaždice)
Pokud tam toto nastavení není, telefon neběží na wp8.1, ale stále na WP8. Potom doporučím znovu zkontrolovat aktualizace. Aktualizace na wp8.1 totiž obsahuje nejméně DVĚ.
.
- mimonaut
- smartmaniak

Lumia 520
Aktualizoval se na nějakou předchozí verzi, ne ještě na WP 8.1.
Je potřeba počkat na další aktualizaci. Nebo si zjistit v nastavení / aktaulizace telefonu, zda je již dostupná (je tam tlačítko "vyhledat aktualizace".
Všechny updates probíhají postupně. Není to z nejstarší verze systém hned na tu nejnovější
Je potřeba počkat na další aktualizaci. Nebo si zjistit v nastavení / aktaulizace telefonu, zda je již dostupná (je tam tlačítko "vyhledat aktualizace".
Všechny updates probíhají postupně. Není to z nejstarší verze systém hned na tu nejnovější
Re: Lumia 520
Inteligentní wifi se ukáže at po zapnutí gps. Když mas gps vyple, tak tam ta možnost není.Maleva wrote:Díky,jj 8.1. Žádnou inteligentní wifi tam nemám
-
Radim Stehlík
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 640DS
Lumia 520
tak to vypadá, že na manželčinu 520 CV se právě tahá 8.1
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
Lumia 520
dnes som stiahol mame - bola smutna ze nema int. chat v spravach kedze doteraz zdielala odkazy tak ze dala zdielat > spravy atd...a islo to facebookom ...teraz som ju musel upozornit ze to bude posielat smsky... rovnako ked clovek chcel kliknut na odkaz na clanok v hube lide - teda z facebooku tak stcilo kliknut na dany text...teraz sa otvori vlastne facebook kde su komentare a text a znova kliknut na odkaz a az tak sa otvori explorer... dufam ale ze v 8.1 je uz opravena duplikacia fotografii...ktora sa diala na wp 8