huawei G6 vs. LG D605 Optimus L9 II

Potřebujete poradit s výběrem chytrého telefonu, tabletu nebo příslušenství? Pak jste tu správně!
Post Reply
zaba616
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: samsung omnia m

Post by zaba616 »

Ahoj všem,
potřebovala bych poradit který telefon je lepší. Jakož to ženská se v tom moc nevyznám a potřebuju radu odborníku. Sem s radama. Nejvíce z telefonu využiju foťák. Díky :)
wopic
nováček
nováček
Zařízení: Telefonní budka na ulici

Post by wopic »

LG G2 MINI :-)
minimax
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: LG Optimus L9

Post by minimax »

LG G2 mini v nicem L9II neprevysuje.Displai ma jednoznacne lepsi L9.G6 i L9 jsou parametrove podobni i rozmerove.Pro me by byla lepsi volbou L9 II ,sam mam predchozi verzi a jsem spokojen az na nejake drobnosti. Ty vsak druha generace L9 jiz nema :-).Fotaky podle me budou taky srovnatelny.Takze jako spravna zabza ber ten hezci .-)
iambenny
nováček
nováček
Zařízení: OnePlus One

Post by iambenny »

V tomto porovnání bych bral určitě LG L9 II, za tu výbornou cenu necelých 4 tisíc nabídne HD displej, 1GB RAM a fotoaparát vzhledem k ceně taky velice dobrý. Rozhodně lepší jak třeba v Xperiích L, M,..

Jako další má například výměnnou baterii nebo pár měsíců zpět dostal 4.4

Ascend G6 nabídne mírně větší výkon procesoru, podporu 2 SIM karet. V neposlední řadě je i tenčí (a je to v ruce znát) :)

Nástupcem L9 II není ani tak G2 mini, jako spíše LG L90, tu jsem zkoušel a velice rychlé prostředí (A 4.4) a hlavně největším tahákem je vyměnitelná 2460 mAh baterie a tento telefon je skutečný držák.. když nepočítám Optimus F6, ten má podobnou specifikaci, akorát horší procesor a zase lepší výdrž, pokud nehrajete tak několikadenní výdrž. Velkým plusem je LTE. 8-)
Post Reply

Return to “Jaké zařízení si mám koupit?”