No vždyťimperator wrote:To nema ani L630
Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
To je low end.U tridy jakym ma byt HTC je to neodpustitelne.Tez tlacitka windows,zpet a lupa, fail 2.imperator wrote:To nema ani L630
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
ah ja som to chapal tak že jirka myslel ze tlacitko na foto je povinnostou a keďže ho nema tak je to fail (a pochopil som to ako Fake ) hehe az teraz mi docvaklo...inak kedy tuto hw podmienku vlastne,zrusili ? To by z nich ubudlo keby to chudák 630tka mala ?Wertigo wrote:No vždyťimperator wrote:To nema ani L630
myslim ze odpoved bude negativna,ale aj tak sa opytam
bude v 8.1 oddelena hlasitost zvonenia a push zvuku ?
bude v 8.1 oddelena hlasitost zvonenia a push zvuku ?
-
TomSoft
- stálý přispěvatel

- Zařízení: LUMIA 950 XL
Ve WP 8.1 to je takto
- Attachments
-
- wp_ss_20d.png
- (23.36 KiB) Downloaded 87 times
na p...
da sa vobec zmenit zvuk push notifikacie ? ten je totiz hrozne prenikavy a v porovnani s akymkolvek zvonenim velmi hlucny
da sa vobec zmenit zvuk push notifikacie ? ten je totiz hrozne prenikavy a v porovnani s akymkolvek zvonenim velmi hlucny
-
matiqos
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7/Microsoft Lumia 950
Je moznost menit zvuk notifikacii aplikacii, aspon pri tych, ktorych notifikacie sa zobrazuju aj v AC.
Ahojte,
tak dnes mi došla aktualizácia na Samsung ATIV S , stiahnul som po reštartovani vypisalo hlášku " Aktualizácia sa nedá nainštalovať " :(
tak dnes mi došla aktualizácia na Samsung ATIV S , stiahnul som po reštartovani vypisalo hlášku " Aktualizácia sa nedá nainštalovať " :(
Nie si sam, robi to aj na niektorych Lumiach
Něco se mi stahuje na mé L520, jsem zvědavá co to vlastně je, jestli Cyan nebo finální WP 8.1
Mohlo by to být oboje 
Bude to aktualizace GDR1.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Presne tak, je to GDR1, Cyan ne.
Je to Windows Phone 8.1 (8.10.14147.180), to je ta GDR1? Prý tam jde konečně vytvářet složky pro uspořádání aplikací, tak snad budou fungovat notifikace, teď to u app ve složkách nefunguje.
Ano, .14147.180 je GDR1
Děkuju
A to je už finální verze nebo stále jde o Developer preview?
Je to asi tak finalne ako WP 8.1 cez Developer preview 
Dobrá tedy
Takže když jsem v Developer preview programu, tak vlastně nikdy final mít nebudu a vždycky to bude DP verze, dokud svou účast v DP programu nevypnu, chápu to dobře?
Ne že bych byla nespokojená, díky DP 8.1 jsem Lumii potažmo Windows Phone nezavrhla (WP 8 byl pro mě absolutně nepoužitelný, nefungoval iCloud, v 8.1 bez problémů) 
Přesně tak, jak píšeš. Kdyby jsi nebyla v DP programu, nemáš WP8.1 (na 520 zatím není) a nenabídlo by ti to ani GDR1 dnes. Je možné, že dostaneme zase v průběhu prázdnin několik dílčích menších updatů, které lidé bez DP nedostanou a dostanou potom až finální GDR1 v jednom ,,balíku".
Proč nemají některé distribuce telefonů možnost automatického řízení času ze sítě?
Na CZ/HU jsem to měl a na DE to není. :-S
Na CZ/HU jsem to měl a na DE to není. :-S
Tak co říkáte na GDR1 ??
Já musím říct, že složky dlaždic jsou přesně to, co mi na WP chybělo a doteď jsem to nevěděl
Teď mám na domovské obrazovce všechno co chci a není přeplněná.
Taky jsem četl, že se touto aktualizací měl zlepšit český našeptávač do podoby jako na WP8, to nemůžu posoudit, protože jsem našeptávač nikdy moc nepoužíval. Poznal někdo rozdíl?
Já musím říct, že složky dlaždic jsou přesně to, co mi na WP chybělo a doteď jsem to nevěděl
Taky jsem četl, že se touto aktualizací měl zlepšit český našeptávač do podoby jako na WP8, to nemůžu posoudit, protože jsem našeptávač nikdy moc nepoužíval. Poznal někdo rozdíl?