Jaký systém a model zvolit
-
MKLumia1020
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1020
Mě to nedá pokud sleduješ filmy a td - nahraj si tam 10GB to máš na týden - pokud řešíš že během těch pár desítek minut jednou týdně ti děti vytrhnou kabel nechápu jak to budeš hlídat u bezdrátového nabíjení - ona ta nabíječka totiž má kabel a bejva připojená 24hodin denně. Volání přes telefon pomocí PC - jaký to má význam? Synchronizace ve tvém pojetí je také již Out. Pominuli fakt proč nemá manželka svůj telefon s fotkami. Co bude dělat až budeš v práci nebo s dětmi někde pryč? Pokud budeš mít synchronizaci přes cloud tak zapne PC a má vše hned a nemusí čekat až to se synchronizuješ. Ano každému vyhovuje něco jiného ale takové požadavky jsou dost zvláštní a rozporuhodné
-
minimax
- přispěvatel

- Zařízení: LG Optimus L9
Zena pouziva jeste starickej samsung (vysouvacku) a jinej skalopevne nechce.Takze cekam az ji klekne
Kdyz jsme pryc mam fotky v telefonu v PC je jen zalohuju kdybych o telefon prisel nebo se rozbil.Jak jsem psal nabijime na kuchynske lince kde je zasuvka vysoko.Volani pres PC,to vetsinou vecer kdyz uz decka spi (rocni v 8,sestilety 9) telefon mam v tichym rezimu a v kuchyni.Ja jsem v obyvaku kde je i loznice a spi tam ten malej.Vecer vetsinou taky parim WoT takze ze sluchatky a mikrofonem a tak jen kliknu myskou a muzu mluvit.
Serialy vetsinou aktualni,takze jak vyjde dil a jsou dostupne titulky sup s nim do telefonu.Jasan nemusim mit telefon celej den synchronizovanej,ale mam to tak ze jak to potrebuju jen kliknu do PC a mam to k dispozici.Jak to mas u WP nevim taky jsem se te na to ptal jak to u nich se synchronizaci funguje a jestli ti to jde i pres WiFi na to jsi mi u meho vlakna neodpovedel.
Serialy vetsinou aktualni,takze jak vyjde dil a jsou dostupne titulky sup s nim do telefonu.Jasan nemusim mit telefon celej den synchronizovanej,ale mam to tak ze jak to potrebuju jen kliknu do PC a mam to k dispozici.Jak to mas u WP nevim taky jsem se te na to ptal jak to u nich se synchronizaci funguje a jestli ti to jde i pres WiFi na to jsi mi u meho vlakna neodpovedel.