Nokia Lumia 925: Všeobecná diskuze
dnes mi prisla nejaka aktualiyacia, cyan a wp 8.1 uz mam co to..... FR telefon
aky mate FW dalo mi 3051.50009.1424.0008
...zjavne nejaky vodafone update...
aky mate FW dalo mi 3051.50009.1424.0008
...zjavne nejaky vodafone update...
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Verzi OS máš jakou ? 
-
robsol
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Tak jsem zakoupil Lumia 925 Black. No a po vybalení mě čekal trochu šok. Zadní kryt vůbec nelícuje a v pravém horním rohu dost praská. Zřejmě mě čeká reklamace 
tak to hodně štěstí, mě reklamaci neuznali....
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
V tom případě jít jinam. Tohle je se jeví jako zcela očividná závada. Když budeš mít u košile jeden rukáv kratší, taky ti jí musej vyměnit.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Taaak, ihned vratit a pozadovat jiny.Zmetky nebrat a hned vracet.
-
robsol
- stálý přispěvatel

no vrátit by to asi šlo, ale budou to vyřizovat dalších 14 dní než vymění telefon nebo vrátí peníze 
maxxz wrote:Verzi OS máš jakou ?
hyyr,
https://onedrive.live.com/redir?resid=1 ... hoto%2cpng" onclick="window.open(this.href);return false;
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Re: Nokia Lumia 925: Všeobecná diskuze
Verze OS je porad nižší než mam na L1520 a než je developerská...divné.
toš francúzi, ale neregistrujem ziadnu zmenu po tom co sa cosi updatlo.... mozno mam pocit ze menej papa lebo chodia mi IM spravy a ubudli 3percenta za 3hodiny
-
robsol
- stálý přispěvatel

Zapoměl jsem z původní zálohy DEV verze i developer program a po aktualizaci na WP8.1 Cyan mi to ted instaluje nějakou větší aktualizaci z DEV programu. Nevíte co to může být za změny?
8.10.12397.895
8.10.12397.895
Repsol tuhle aktualizaci už mám dlouho, možná i měsíc.
A mě to pořád Cayn nenabízí na FW 3051.40000.1345.1003
A mě to pořád Cayn nenabízí na FW 3051.40000.1345.1003
- eugenzo
- přispěvatel

- Zařízení: Huawei Nova (dříve Lumia 925)
Huráá
L925 je doma a už si s ní hraju. Je to fakt super telefon. Navíc za ty peníze, na které se již dostal...
Byl jsem nedočkavej updatu Nokia Cyan a tímto jsem svou nedočkavost vyřešil. Aktualizaci již stahuji
Byl jsem nedočkavej updatu Nokia Cyan a tímto jsem svou nedočkavost vyřešil. Aktualizaci již stahuji
Zdravím všetkych. Pár dní dozadu som si kúpil Lumiu 925, dlho som po nej pokukoval a staručká L800 už mala niečo zasebou.
Tých "pár" rozdielov medzi WP7.8 a 8.1 som vychytal velmi veľmi rýchlo, ale čo ma trochu máta je displej. Iné ako AMOLED som ani nechcel, živé farby, akurát veľkosť, obraz na priamom slnku, no parádne sa naň pozerá... až kým nieje úplná tma. Čo mi nejde do hlavy, je podsvietenie. Do teraz som sa s tým na AMOLEDoch nestretol (možno preto lebo L800 mala tmavé krycie sklo), ale ked je uplná tma tak vidno ako by bola celá plocha podsvietená. Proste čierna nieje čierna. Skorej som myslel ze je to žiara, napríklad od hodín na glance screen, ale keď hodiny zhasnú, je tam mala prodleva (rádovo v milisekundách, ale je viditeľná) kým zhasne aj zvyšok disleja. Neni to podsvietenie ako napríklad pod LCDčkami, že to vidno úplne do šeda, ale niečo tam je.
No a mňa by zaujímalo, čo to je, či je to nejaká vada, či je to na reklamáciu. Alebo nech mi to niekto vysvetlí. Nikoho s tým telefónom nepoznám, všetci slintajú nad iKravinami a Andro... ale mne to príde ako nejaky zmutovaný Amoled. A z toho mi vychádza istý problém, ale to už mi na oči celkom vadí, a to že na krajoch sa nachádzajú čierne štvorčeky (vid obrázok), a tie v uplnej tme na "čiernom" pozadí vidno.
Díky za vysvetlenie, poradenie, atď...

EDIT: jak čítam vlákno, už sa tu to podsvietenie riešilo, a je to problém viacerých napr http://www.reddit.com/r/windowsphone/co ... ompletely/ tak mi len poradte či tie štvorčeky sú vada, alebo nejaké uchytenie displeja, pokiaľ ma chce niekto presviedčať, že to tam nieje, nemám problém sa stretnúť... v Prahe
Tých "pár" rozdielov medzi WP7.8 a 8.1 som vychytal velmi veľmi rýchlo, ale čo ma trochu máta je displej. Iné ako AMOLED som ani nechcel, živé farby, akurát veľkosť, obraz na priamom slnku, no parádne sa naň pozerá... až kým nieje úplná tma. Čo mi nejde do hlavy, je podsvietenie. Do teraz som sa s tým na AMOLEDoch nestretol (možno preto lebo L800 mala tmavé krycie sklo), ale ked je uplná tma tak vidno ako by bola celá plocha podsvietená. Proste čierna nieje čierna. Skorej som myslel ze je to žiara, napríklad od hodín na glance screen, ale keď hodiny zhasnú, je tam mala prodleva (rádovo v milisekundách, ale je viditeľná) kým zhasne aj zvyšok disleja. Neni to podsvietenie ako napríklad pod LCDčkami, že to vidno úplne do šeda, ale niečo tam je.
No a mňa by zaujímalo, čo to je, či je to nejaká vada, či je to na reklamáciu. Alebo nech mi to niekto vysvetlí. Nikoho s tým telefónom nepoznám, všetci slintajú nad iKravinami a Andro... ale mne to príde ako nejaky zmutovaný Amoled. A z toho mi vychádza istý problém, ale to už mi na oči celkom vadí, a to že na krajoch sa nachádzajú čierne štvorčeky (vid obrázok), a tie v uplnej tme na "čiernom" pozadí vidno.
Díky za vysvetlenie, poradenie, atď...

EDIT: jak čítam vlákno, už sa tu to podsvietenie riešilo, a je to problém viacerých napr http://www.reddit.com/r/windowsphone/co ... ompletely/ tak mi len poradte či tie štvorčeky sú vada, alebo nejaké uchytenie displeja, pokiaľ ma chce niekto presviedčať, že to tam nieje, nemám problém sa stretnúť... v Prahe
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
To, ze pri glance screen neni ostatni okoli od hodin cerne je proto, ze glance screen nevypina ostatni pixely, ale nechava je na velmi male minimum aktivni.
Glance screen bol len jeden z príkladov, to same je aj v zozname aplikácii, a všade kde čierna má byť čierna.
-
Kreid
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930, Sony Xperia Z5
Je to asi vlastnost. Na mé L925 pozoruji to stejné.
A vnímaš tam aj tie štvorčeky, jak som nakreslil na ten obrázok?
-
Kreid
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930, Sony Xperia Z5
Čtverečky ne. Mám tam jiné nepravidelné fleky. Ale to je známá vlastnost AMOLED displejů.
to ze to jemne svietilo robila aj predosla N8, stvorecky nepozorujem skor nejake flaky ale nevnimam to