Tak jsem nastavil ,,omezenou" a mám plných 160 znaků.
Nokia Lumia 925: Všeobecná diskuze
Díky, v síti mě to nenapadlo hledat. Zvolenou mám ,,úplnou" a na výběr je ještě omezená a optimalizovaná pro turečtinu.
ještě jednou díky.
Mohl by mi někdo z tech, kteří mají 32GB variantu rici, zda po instalaci oficialni verze WP8.1 + Cyan uz je tam konecne Data Sense, který tam prve chybel? Maxshop ji koukam zase nabízí, tak me laka 
caute..je nejaky program ktory mi spoji outdoorovu kameru od aee s Lumiou 925 cez wifi modul aby som vedel ovladat kameru cez telefon? Na ios a android to je..na wp nieco take? nemusi byt aplikacia od aee, to je jedno, len aby mi to zobrazovalo kameru na displayi mobilu a vedel ovladat kameru. hm?
Nevím zda to pujde na tvoji kameru, ale na Gopro jsou aplikace, tak to zkus...
-
robsol
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
zdravím,
rozhoduji se koupit L925, ale nějak se nemohu rozhodnout kvůli praktičnosti mezi černou a šedou variantou. Líbí se mi černá, ale bojím se trvanlivosti toho eloxu na bočním hliníku.
Ta šedá varianta ale nevypadá také vůbec špatně.
Prosím o vaše názory.
rozhoduji se koupit L925, ale nějak se nemohu rozhodnout kvůli praktičnosti mezi černou a šedou variantou. Líbí se mi černá, ale bojím se trvanlivosti toho eloxu na bočním hliníku.
Ta šedá varianta ale nevypadá také vůbec špatně.
Prosím o vaše názory.
Re: Nokia Lumia 925: Všeobecná diskuze
Ja mam cernou variantu a jsem moc spokojeny. Co se tyce odolnosti, tak nemuzu moc posoudit. Mam ho teprve 4 mesice. Mel jsem v ruce vsechny barevne varianty, ale tahle cerna se mi libila proste nejvic. Zda se mi dost elegantni. Seda byla taky hezka, ale ten tmavy hlinik je podle mne proste mnohem hezci.
-
robsol
- stálý přispěvatel

děkuji za názory, mě šlo hlavně o tu odolnost toho černého eloxu. Viděl jsem nějaký předváděcí kus na prodejně a kolem konektoru USB to bylo už pěkně odřené. Nenosím moc pouzdra tak se toho trochu bojím.
Ja budu brat take cernou (u te jedine mam jistotu, ze se mi neokouka) a s tim, ze se casem na nekterych mistech osoupe proste pocitam, to prece neni zadna tragedie 
-
Luks
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S7 Gold
Já mám stříbrnou 3 měsíce a ten hliníkovej rámeček už je samá malinká dírka.Pouzdro nemám a občas se potká s klíčema nebo mincema v batohu/kapse 
- eugenzo
- přispěvatel

- Zařízení: Huawei Nova (dříve Lumia 925)
Co bílou variantu, máte někdo? Mě se zda nejhezčí, otázkou je praktičnost?
To je jak u auta. Trochu se zapráší a černé auto musíš hned přeleštit
Mám bílou variantu a kryt jsem čistit nemusel, takže bych se toho nebál, pokud nejsi povoláním horník ;)
- eugenzo
- přispěvatel

Nejdřív jsem byt rozhodnut pro šedou variantu, ale když jsem ji viděl ve skutečnosti, tak mi přišla zezadu taková ušmudlaná, černá mi přijde fádní a tak padla volba na elegantní bílou. I když, když jsem si ji prohlížel v Elektroworldu a viděl, jak tam mají tu bílou vyloženě zasranou, a to doslova, tak jsem se malinko zalekl. Neuvěřitelný jaký maj lidi ruce, když si ji tam chodí prohlížet, to jsou snad většinou ti horníci.
Bílá je nejelegantnější, Černá je zase pro pravý CHLAPY. :D Ale je to o vkuse. ;) Osobně se mi více líbí bílá.
Já jsem koupil bílou. Přijde mi dobrá, ušmudlaná není snad nikdy. Spíš se mi nelíbí stříbrnej okraj. Lumia 820 co jsem měl předtím se mi líbila víc. Ale ta byla těžší a širší..
Jen jsem ji kupoval levně a měla logo Orange (cca 6x6mm) na zadním krytu. Což jsem nakonec nevydržel ani dvě hodiny a ostrým nožem jsem ho opatrně oškrábal (byl to jen nástřik). Když by to někdo zkoumal, tak se to dá poznat, ale nikdo komu jsem telefon půjčil do ruky si toho nevšiml..
Jen jsem ji kupoval levně a měla logo Orange (cca 6x6mm) na zadním krytu. Což jsem nakonec nevydržel ani dvě hodiny a ostrým nožem jsem ho opatrně oškrábal (byl to jen nástřik). Když by to někdo zkoumal, tak se to dá poznat, ale nikdo komu jsem telefon půjčil do ruky si toho nevšiml..
- eugenzo
- přispěvatel

A to mě se právě nejvíc líbí ten stříbrný okraj. Jak jsem psal, původně jsem chtěl šedou variantu, protože mi přišlo, že bude líp ladit se stříbrným okrajem, ale když jsem ji viděl ve skutečnosti...bíla je prostě hezčí a ladí víc
. Kolik tě stála, jestli se můžu zeptat? Plánuji ji koupit za 6700kc, původem Švýcarsko.
-
robsol
- stálý přispěvatel

Pánové a jak je to po aktualizaci Cyan s baterií a sílou signálu? Já co jsem měl možnost zkoušet s WP 8.1 DEV bez Cyan tak to byla docela katastrofa.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Cyan signal urcite nevylepsi, konstrukcne na tom neni s antenami 925 dobre.
-
robsol
- stálý přispěvatel

tak to je velká škoda. chtěl jsem ji koupit, ale pohybuju se v oblasti se špatným signálem. 930 je pro mě nezajímavá vzhledem k váze a chybějícímu glance screenu.
Bohužel není vůbec z čeho vybírat
Bohužel není vůbec z čeho vybírat
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
To verim, 930 ma anteny reseny mnohem lepe, ale take me chybel citelne GS a vadily me jine veci.Kdo chce pekny, designovy a lehky telefon je 925 nejvhodnejsi.
Mám 925 z Anglie operator Orange a ještě Cyan nemám dostupný :(