Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Já mám pro jistotu s sebou vždycky DC-16 
-
cubic214
- nováček

- Zařízení: lumia 950 DS + Lumia 920
Mam to tak isto, pokial som na mobilnych datach 10-12hod. max
ahoj, mám celkem velký problém od pátku u mé L920. Probém je takový, že na 3g mi nejedou data, ikona H je, ale data ani tuk. Když přepnu na 2g nebo 4g net jede bez problémů.
Ještě jsem nezkoušel HR, rád bych tomu předešel, ale jinak se nebude dát nic dělat. Jde mi o tom, jestli nemáte nějaký nápad, jak 3g rozeběhnout a zdali jste se s tímto problémem nesetkali.
Jiná sim v telefonu, ale 3g stále nic, moje sim v jiném telefonu 3g jede jako po másle.
Ještě jsem nezkoušel HR, rád bych tomu předešel, ale jinak se nebude dát nic dělat. Jde mi o tom, jestli nemáte nějaký nápad, jak 3g rozeběhnout a zdali jste se s tímto problémem nesetkali.
Jiná sim v telefonu, ale 3g stále nic, moje sim v jiném telefonu 3g jede jako po másle.
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Soft reset si zkoušel?
zkoušel a dneska i hard, ale taky nepomohlo, takže zítra nesu na reklamaci
Ahoj, čím by to mohlo být, když jsem s telefonem doma, tak baterka drží (2 dny), žádný restart, prostě pohoda. Ale když jsem v práci a jezdím s autem (telefon leží vedle mě, žádné volání ani jinak používaný) jezdím hlavně mimo město (pole,lesy) tak začnou restarty, začne se nahoře zahřívat a baterka jde rapidně dolů. Jako by to pořád to hledalo síť. Že by nějaký vádný antení přepínač či co?

-
Sentinel65
- častý přispěvatel

- Zařízení: Honor 8
Pokud pres den hodne jezdis a menis mista a telefon mas prepnuty na 3G, tak samozrejme tim, jak cestujes se zarizeni prihlasuje a odhlasuje od jedne BTS ke druhe a tim dochazi k vetsi spotrebe baterie. Zkontroluj si jinak, jake aplikace ti bezi na pozadi a pokud je nepouzivas, zkus je zde vypnout...
Mám zaplé tyto úlohy Baterie,bonusy+info,cyan update,meteoservis,mob.banka2,nextgen,tuneln radio.Včera večer jsem nabíjel.

Tu spotřebu beru, ale proč se restartuje 10x i 20x. A co ta teplota - jak kdyby byl od té doby co jezdím, stále v zátěži.
Až půjdu do práce zkusím to nastavit na 2G a dám vědět.

Tu spotřebu beru, ale proč se restartuje 10x i 20x. A co ta teplota - jak kdyby byl od té doby co jezdím, stále v zátěži.
Až půjdu do práce zkusím to nastavit na 2G a dám vědět.
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
Frantik: To máte novou Lumii 920?, protože 3 dny 11 h. Ten Smartphone nemůže vydržet.
Ne, rok a půl. Já jen co to píše po nabití - možná kdyby to leželo v šuplíku tak by to vydrželo, ale v reálu den,den a půl ( používám sem tam volání, nextgen, maily, meteoservis a zapisování do excelu)
-
finchcz
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)
vazeni, uvazuju o externi baterii, padla mi do oka tato https://www.alza.cz/powerseed-ps-6000s-bila-d472291.htm" onclick="window.open(this.href);return false; a zajimalo by me, jestli se da baterce v telefonu nejak ublizit, kdyz ji budu nabijet tim vyssi proudem 2.1A? predem diky
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
nie, telefón si nabíjanie riadi sám a zoberie si kolko potrebuje..
osobne tiež riešim externu batériu a padla mi do oka táto
http://www.czmt.cz/xiaomi-power-bank-10400-mah" onclick="window.open(this.href);return false;
osobne tiež riešim externu batériu a padla mi do oka táto
http://www.czmt.cz/xiaomi-power-bank-10400-mah" onclick="window.open(this.href);return false;
-
finchcz
- stálý přispěvatel

ok diky, tahle taky nevypada spatne 
-
ondraschoffka
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: iPhone Xs
Tu Xiaomi powerbanku s kapacitou 10.400mAh jsem před cca 14 dny ke svým lumiím taky kupoval (v Mironetu za asi sedm stovek), spokojenost veliká, můžu jen doporučit..
(btw, má jí snad půlka CZ twitteru
)
-
finchcz
- stálý přispěvatel

hm, tak ja se pro ni asi zitra v Brne stavim, kdyz tam budu, diky 
Je už na L920 k dispozici Cyan? Mám developer 8.1 a nevím jestli se mám tedy poustet to downgrade když pro developer 8.1 je zastavena aktualizace.
Btw: developer 8.1 mi hrozně žere baterku, co vám?
Btw: developer 8.1 mi hrozně žere baterku, co vám?
A jak jsi na tom s baterkou? Já když před spaním restartuju telefon, vypnu všechny procesy na pozadí co vypnout jdou tak ráno mám kolem 25% ... hardcore.
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Já nabijím přes noc, takže mi skočí baterka pod 100% až tak v 10. Ale jinak se mi zda, ze se mi výdrž teď stabilizovala docela. Vydržím v pohodě do večera, občas davam telefon do nabíječky s 30% a to volam tak hodinu denně. Ale na dovolené v Tatrách sem mi dával zabrat a tam sem ho nabijel prakticky furt, kdy to jen šlo 
-
finchcz
- stálý přispěvatel

to urcite neni normalni, HR se asi nevyhnes... btw. kdyz se podivas rano, co nejvic ti zere baterku?blodiac wrote:A jak jsi na tom s baterkou? Já když před spaním restartuju telefon, vypnu všechny procesy na pozadí co vypnout jdou tak ráno mám kolem 25% ... hardcore.
-
Nyny
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia
Lidi poraďte mi. Po HR mi najednou nejde přijmout MMS, vždy se mi zobrazí jen zpráva "stáhnout multimediální obsah", když na to kliknu, napíše to "stahuji multimediální obsah" ale nic to nestáhne. Odesílat jdou MMS normálně.
Zkoušel jsem telefon vypínat a zapínat, poslal jsem si od T-Mobile konfigurační SMS, která byla přijata a oznámeno, že proběhlo nové nastavení, ale stejně to MMS ne a ne normálně přijmout, už nevím co kde nastavit, nebo vyzkoušet.
Poradíte mi prosím někdo?
Zkoušel jsem telefon vypínat a zapínat, poslal jsem si od T-Mobile konfigurační SMS, která byla přijata a oznámeno, že proběhlo nové nastavení, ale stejně to MMS ne a ne normálně přijmout, už nevím co kde nastavit, nebo vyzkoušet.
Poradíte mi prosím někdo?