Těžké rozhodování
Re: Těžké rozhodování
Mám mi2s rok a je daleko lépe vybavena proti mi2, nebo mi2s . nevím, jestli je s-kova verze a s jakou pamětí... Každopádně mě mi3 nezaujala tolik, abych to měnil. Už jen velikost... Do kapsy to není... Koukni na fórum MIUI CZ&SK
Těžké rozhodování
Tak jsem si koupil Z2 a po 2 dnech používání a neustálém vypínání fotoaparátu z důvodu přehřívání jsem telefon vrátil a pořídil lumii 930. Teď ve slunečních dnech se sice zahřívá ale zatím žádná aplikace nespadla a plynulost jedna báseň. Zatím si pomalu zvykám na Wp a koukám do toho, jak do lednice ale fotoaparát špica, výstup do reproduktoru krásně hlasitý a s dokoupenýma Beats sluchátkama nemám jedinou výtku. Už jen počkám jak to bude s výdrží baterie a uvidíme. Jinak na zamknuté obrazovce se mi ukazuje vše zprávy i zmeškané události a dvojité poklepání na probuzení je bomba, byl jsem na to zvyklí z G2 a iPhonu mi to chybělo.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Těžké rozhodování
Jj, na dvoji poklpepani se zvykne rychle,jeste, ze to Nokia kdysi u N9 vymyslela.
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Těžké rozhodování
Nejlíp to má stejně řešený blackberry.
Re: Těžké rozhodování
BlackBerry mam, ale double tap by se hodil, to gesto neni vzdy idealni.
- Peete
- přispěvatel

- Zařízení: Huawei P9 black
Těžké rozhodování
Mě spíše vyhovuje právě to gesto na Z10 oproti Sony, kde dvojí poklepání mám a tak nějak mi "sedí" méně 
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Těžké rozhodování
Jo, blackberry z10 neni spatnej, ma hlavne dobrou klavesnici, cekam na aktualizaci 10.3, pak dam L820 do supliku. Jeste mi na bb chybi nejake veci, lepsi vydrz baterie, mohli by vic doladit aplikace android a player, predelat knihovnu a dat eq. Zajimavy bude android L.
Těžké rozhodování
Tak ještě jsem se nedostal s telefon a výdrží přes jeden den. Včera jsem odpoledne vytáhnul telefon z nabíječky a večer něco po půlnoci jsem měl 10 %. Zatím se mi nezdá, že by vydržel o něco déle než bývalí iPhone. Ještě uvidíme, až si baterka "sedne". Ještě jeden dotaz, koupil jsem si k tomu Beats sluchátka a zjistil, že nejsou plně podporovány a nefungují např. tlačítka na sluchátkách. Má to i nějaký jiný vliv, třeba že nejsou plně podporovány a nehrají tak, jak by měli ? Zatím se mi zdá že hráli dobře, akorát potišeji. Díky za odpověďi.