o2 icq pojede?

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
xetron
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Htc Kaiser + Nokia N95

o2 icq pojede?

Post by xetron »

Zdravim. mam Mda Vario a někde jsem se dočetl že teda o2 spustilo nějaky projekt O2 icq do konce roku zadara. Určitě to bude v javě a tak se bojim ze to nepojede ale nemate s tím někdo zkušenosti? btw hledam i nastaveni na gprs u o2 tak pokud můžete pomoct PLS moc. díky
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

nezkousel jsem to, ale ona ta java aplikace podporuje jen nejake typy telefonu (podobne jako u vodafonu a SMS gratis). Treba se casem objevi nejaky zpusob jak to obejit, pripadne mrkni na forum mobilmanie, zda tam s tim uz nekdo neexperimentovat ;-)
xetron
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Htc Kaiser + Nokia N95

Post by xetron »

no volal jsem na infolinku a pán mi sdělil (po dlouhém vysvětlování o jaký typ telefonu vůbec jde :D) že to nepodporuje ale můžu to zkusit tak se na to zítra zkusim podívat Pak dám vědět
Krota
přispěvatel
přispěvatel

Post by Krota »

Taky jsem to dneska zjistoval a aplikaci kterou O2 ma k dispozici, prej opravdu nepujde (i kdyz jim vubec neverim, protoze jestly bezi v jave, tak by problem byt nemel). V kazdem pripade jsem zjistil, ze by melo jit pouzit jine ICQ ktere bezi na WM a nastavit ho tak, aby sosalo s nastavenim O2 a melo by jit taky zadarmo .... hledam, pak dam vedet
Post Reply

Return to “Aplikace”