Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Zdravím, existuje prosím nějaké kvalitně zpracované flipovací pouzdro do strany na L920? Díky.
Už jsem to sem dával:
http://www.nillkin.com/english/proshow. ... 047&page=1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nillkin.com/english/proshow. ... 030&page=1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nillkin.com/english/proshow. ... 047&page=1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nillkin.com/english/proshow. ... 030&page=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdravím, mám takový zvlastni problém se zálohováním.. proste kdyz dám zálohovat APLIKACE + NASTAVENI tak se ukaze jen 97% a pak dlouho nic a pak se napise "Pri zalohovani nastaveni se objevil nejaky problem. Zkuste to znovu pozdeji" zobrazuje se zalohovano pred 2 mesici.. takhle je to porád nevím cim to je :/ mysite ze az budu aktualizovat CYAN ze se mi nesmazou kontakty a vsecna nastaveni? Pls kdo mel podobny problem helpnete předem díky 
Tento problém se tu už párkrát řešil. Dělalo mně to samé. Myslím, že jsem smazal starou zálohu ručně v mobilu a pak dal zálohovat znovu. Jestli si pamatuju, pomohlo to.
Teď jsem koukal na zálohu a provedla se automaticky ve čtvrtek. Dal jsem jí teda i ručně a proběhla teď taky v pořádku. Tak by mohlo pomoci třeba fakt to smazání
Teď jsem koukal na zálohu a provedla se automaticky ve čtvrtek. Dal jsem jí teda i ručně a proběhla teď taky v pořádku. Tak by mohlo pomoci třeba fakt to smazání
Jak nahráváte do telefonu playlisty? Do telefonu jsem si naházel trochu hudby ručně, přes filemanagera. Potom jsem si vytvořil playlist ve windows media playeru a přes windows 8 appku pro synchronizaci přidal playlist. Vše je v pohodě originální přehrávač playlist vidí, ale dnes jsem zkoušel applikaci Music pro a ta mě načte všechnu hudbu korektně až na ten playlist, ten nevidí. Nevíte někdo v čem by mohl být problém. Jedu na developer preview WP 8.1. Předem díky za rady.
-
finchcz
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
To by me taky zajimalo. Pokud si dobre pamatuju, tak ve WP8 vsechny prehravace playlisty videly, ve WP8.1 je vidi jen default prehravac...
Zajímavý, ještě jsem zkoušel nainstalovat přehrávač Music Hub TIle, což by měl být starý přehrávač z WP8 a ten playlist najde. Tak to pravděpodobně bude apkou.
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Tak pozor, API pro Universal Apps (= Windows Phone 8.1 + Windows 9.1) se diametrálně liší od API pro Windows Phone 8 (Silverlight) a je dost možné, že tam bude hodně problémů, je to přeci jenom první verze.
Tedy nové aplikace možná ten přístup přes nové API nemají.
Tedy nové aplikace možná ten přístup přes nové API nemají.
-
Nyny
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia
Telefon neaktualizoval aplikace, tak jsem provedl zálohu a udělat reset do továrního nastavení. A jak teď obnovím tu zálohu do telefonu?
Při prvním zapnutí přihlásíš telefon k WiFi a přihlásíš se svým LiveID a telefon nabídne obnovení zálohy sám.
-
Nyny
- častý přispěvatel

Ale to se nestalo, telefon nic nenabídl 
Při prvním startu po HR? Musíš splnit obě věci - WiFi a LiveID, potom to funguje, dělal jsem to aspoň 10x
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Na WP8.1 už tuším WiFi není potřeba.
-
Nyny
- častý přispěvatel

Tak jsem to zkusil znovu a až se ty chytlo. Díky za radu. A obnoví to i poskládání dlaždic na obrazovce, nebo to budu muset dělat ručně?
WP 8.1 ukládá i dlaždice a jejich rozmístění, WP8.0 nikoliv
-
Nyny
- častý přispěvatel

Tak já mám WP8.0, WP8.1 pro můj mobil ještě není. Jinak se mi záloha obnovila, ale celkem mě to zklamalo, co se týká nastavení, tak to obnovilo cca 80%, zbytek musím dělat ručně. A co se týká aplikací, tak nastavení aplikací to obnovila cca 10%, což je bída.
Jinak aplikace mi to stáhlo a naistalovalo, ale tři mi tam stále visí Nokia Smart Cam, Nokia QR a Angry Birds XBOX, stále to píše, že to nejde stáhnout.
No a pak ještě jedna věc, když dám koupit apku, tak mi to nenabízí platbu kreditkou, to se nastaví kde?
Jinak aplikace mi to stáhlo a naistalovalo, ale tři mi tam stále visí Nokia Smart Cam, Nokia QR a Angry Birds XBOX, stále to píše, že to nejde stáhnout.
No a pak ještě jedna věc, když dám koupit apku, tak mi to nenabízí platbu kreditkou, to se nastaví kde?
vyzera to tak ze su na rade aj Lumie 920. aj ked nemam cz-sk distribuciu ale kupeny vo svajciarsku tak mi dalo aktualizaciu na cyan konecne
-
finchcz
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)
to neni cyan, jen "obycejny" update... http://www.wpcentral.com/microsoft-rele ... s-phone-81
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
Caues...prave pozeram na ocovu 630tku - sekundarny mobil a pri asi 20-30min. hovoroch denne vyzera sporic baterie asi takto
http://1drv.ms/1lca29j" onclick="window.open(this.href);return false;
Z 3rd party appiek tam ma asi len facebook...inak standartne cely den na wifi...bez 3G
a naozaj vydrzi takto asi 6 dni podla toho kolko telefonuje...na pozadi 1 mail s hodinovym syncom...
Chapem ze je to poslabsie pouzivanie...ale na 920tke som taketo nieco ani za "vsetkych svatych" nedosiahol... jak je to mozne ? :D ma s tym nieco docinenia aj WP 8.1 ?
http://1drv.ms/1lca29j" onclick="window.open(this.href);return false;
Z 3rd party appiek tam ma asi len facebook...inak standartne cely den na wifi...bez 3G
a naozaj vydrzi takto asi 6 dni podla toho kolko telefonuje...na pozadi 1 mail s hodinovym syncom...
Chapem ze je to poslabsie pouzivanie...ale na 920tke som taketo nieco ani za "vsetkych svatych" nedosiahol... jak je to mozne ? :D ma s tym nieco docinenia aj WP 8.1 ?
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
L920 je na výdrž naprosto mizerná, alespoň pod WP8.0, měl jsem tu čest zde mít na test jednu s developerskou verzí a měl jsem jí na info lince celý den (tedy celý den hovory) zapnutá WiFi a vydržela 2 dny, ovšem rozdíl je v tom, že se s ní skutečně jen volalo, displej skoro nesvítil apod.
Když jsem jí vlastnil se svým používáním jsem se dostal sotva na 10 hodin výdrže pod WP8.0. Výdrž nebyla nikdy její silná stránka...
Když jsem jí vlastnil se svým používáním jsem se dostal sotva na 10 hodin výdrže pod WP8.0. Výdrž nebyla nikdy její silná stránka...