Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
katraris
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 930, Lumia 1020, Lumia 920

Lumia 930 - všeobecná diskuse

Post by katraris »

Pokud na 930 nefunguje glance, znamená to, že také nefunguje probuzení poklepáním?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Kdepak, to s tim nic nema.Dvoji poklepani na probuzeni je samozrejme funkcni, na to neni potreba pametovy cip displeje.To je funkce dotykovky.

Jinak me nejak iritovalo to nerovnomerne podsvetleni tlacitek tak jsem byl dnes Lumii 930 vratit/vymenit za jiny kus.Dostala se me do ruky novejsi revize a podsvetleni spodnich tlacitek je nadherne rozvnomerne a pak, ze to nejde.I displej ma uplne jine a nadherne podani bile (predchozi model byl lehce dvoubarevny/duhovy na bile).Vubec ten Amoled nepoznavam oproti predchozimu kusu 930.O tridu jinde, doted tomu neverim..
l.i.b.o.r
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930 black

Post by l.i.b.o.r »

O L930 uvažuji, že si ji po prázdninách koupím. Vím že L930 nemá GS, ale jsem zvyklí, že když vytáhnu z kapse L925 že mi ukáže čas a za cca 10s se display zase sám vypne. Jde tohle i u 930 když nemá GS? Nepotřebuji aby mi hodiny na telefonu svítily celý den.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Nelze, musel by jsi telefon probrat dvojim poklepanim, aby jsi nachvilku videl hodiny a zmeskane udalosti.
l.i.b.o.r
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930 black

Post by l.i.b.o.r »

Aha, já právě myslel že aspoň na tak krátkou dobu ty hodiny ukáže. Myslel jsem si, že GS se myslí to, že display bude ukazovat třeba hodiny a události celý den. Takže ani to mávnutí nad displayem nefunguje?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Ne, logicky nefunguje.
Tomet
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Omnia W

Post by Tomet »

htcjirka wrote:Jinak me nejak iritovalo to nerovnomerne podsvetleni tlacitek tak jsem byl dnes Lumii 930 vratit/vymenit za jiny kus.Dostala se me do ruky novejsi revize a podsvetleni spodnich tlacitek je nadherne rozvnomerne a pak, ze to nejde.I displej ma uplne jine a nadherne podani bile (predchozi model byl lehce dvoubarevny/duhovy na bile).Vubec ten Amoled nepoznavam oproti predchozimu kusu 930.O tridu jinde, doted tomu neverim..
Tohle je zajímavé. Já vzal dnes po dvou dnech do ruky Ativa a jak jsem psal o pár příspěvků zpět, mám z něj stejný pocit jako ty z nového kusu L930. Prostě bych z toho displeje 930 blil. Když si měl 4 kusy L930, tak všechny byly špatné oproti vyměněnému kusu? Jak poznám novější revizi?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Ano, tento kus je jiny nez vsechny Lumie co jsem mel zatim doma a Lumie kolegu.I barevne nastrik je jiny nez kolegova Lumie.Zasnu nad rozdilnostmi kazdeho kusu.
Vsechny predchozi Lumie mely HW revizi 2.0.0.1, soucasna nova Lumia ma 2.2.0.0
Displej ma uplne jinou svitivost, barevne podani a hlavne ta bila,skoda ze nejde zjistit vyrobce displeje jako u PC, musi tam byt zmena, jinak to neni mozne.
Tomet
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Tomet »

To by odpovídalo tomu, co jsem četl v recenzích, že displej L930 je oproti L925 o třídu jinde. U mé je to naopak, včera jsem porovnával s L925, dnes jsem vytáhl Ativa a poctivě zkoušel asi 30 min hejbat s nastavením a ve všech úrovních jasu ten dipslej působí o třídu levněji.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

S novym kusem menim pohled na Amoled, ale jen castecne.
Vypali se casem stejne a barvy take casem zestarnou/zdegraduji.Ale dva roky zaruka, tak co.
Tomet
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by Tomet »

Zítra jí vracím. Mám oranžovou variantu a barvu motivu nastavenou na oranžovou. Na Ativu je ta oranžová na dlaždicích krásně křiklavá jako záda L930. U L930 se mi toho nepovedlo dosáhnout, buďto je ta barva jak vyšisovaná od sluníčka nebo má takovej plesnivej nádech do zelena.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Jj, ty barvy na predchozich byly mene svitive nebo jak to popsat, vysisovane jak jsi to napsal ty.
Modlim se, aby se nevyskytla jina vada a telefon makal jak ma.Nerad bych dostal jiny kus, kde by se displej vratil na predchozi uroven.I takova blbost jako rovnomerne podsvicena tlacitka potesi.
I cislo emei je vyssi, ted na to koukam.
edkis
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iPhone 6s

Re: Lumia 930 - všeobecná diskuse

Post by edkis »

Ak mas teda novu reviziu vyskytuje sa stale problem s tou fialovou ? Inak je to dost nefer voci zakaznikom ze si po velmi kratkom case zmenia reviziu svojej vlajkovej lode ale aspon ze sa v pripade vady daju za ne vymenit.
Brejn
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Xperia P-CyanogenMod-unofficial-nypon-Andorid4.4.4

Post by Brejn »

Že první kusy nejsou 100% snad nikoho nepřekvapuje...kolega si kupoval Lumii 920 s tím, že v práci vyváděl jak malej kluk, že se nemůže toho nejlepší mobilu dočkat. Jel 200 km pro nějakou šedivku(později jsme zjistili, že je pro polský trh), aby to měl jako první a po nekonečných patáliích s reklamacema, kdy mu nebyly později uznány úspěšně používá MiUi Mi2.
První problém byl, že mu telefon zamrzl a až v opravně ho oživili. Potom mu pořád vypadával zvuk při hovorech což trvá dodnes. Následovalo zjištění co vše v té době WP8 neumí po přechodu z androidu....

Všem přeji ať jejich nová 930 funguje na jedničku a jsou spokojeni, ale nákupní horečka v čase uvádění telefonu se někdy nevyplácí. Sám ji budu pořizovat, počkám si na cenu, až spadne pod deset tisíc a bude venku několikátá revize.
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

Post by koumes »

Jen male porovnani 920 vs 930 http://allaboutwindowsphone.com/feature ... ad_the.php" onclick="window.open(this.href);return false;
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Post by imperator »

vo full review maju byt aj benchmarky tak som zvedavy...bo co som videl 1520 vs 1020 - tak skoro ziadny rozdiel heh
Carlosso
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by Carlosso »

Od včerejška se mi začala sekat hra Modern Combat 4 multiplayer.Otázka jestli chyba u nich nebo u mě :-( Nehraje někdo?

Asphalt 8 se neseká vůbec ani ostatní hry, tak nvm...
Creyzy
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 6s 64 GB, MacBook Pro 2015, Apple Watch

Post by Creyzy »

Stal jsem se také majitelem Lumie 930. Přešel jsem z iPhonu hlavně kvůli většímu displeji. Jsem zatím s Nokií dost spokojený. Velikost je ještě únosná a displej vypadá taky dobře. Plynulost WP je jasná. Uvidíme co baterka :)
shicola
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 930

Post by shicola »

htcjirka wrote:Vsechny predchozi Lumie mely HW revizi 2.0.0.1, soucasna nova Lumia ma 2.2.0.0
Displej ma uplne jinou svitivost, barevne podani a hlavne ta bila,skoda ze nejde zjistit vyrobce displeje jako u PC, musi tam byt zmena, jinak to neni mozne.
Ahoj, mám revizi HW 2.0.0.1. Občas se mi jakoby klepe obraz na šedých plochách, jako by byl špatně domáčknutý konketor k displeji, nevím jak jinak to popsat. Prostě se to jakoby zaruší.

Zkoušel jsem i hýbat nastavením barev, ale jak to posunu do té zelené tak jsou barvy pro mě nekoukatelné.

Udělá mi to tak 1x - 2x za den. Je to na reklamaci a nebo myslíte, že to spraví nějaká budoucí aktualizace FW ?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Tezko rict, vyckal bych na budouci updaty.
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”